Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Oranżada ermm u mnie tylko 100proc yerba w yerbie, ale zakupy zacne. Popróbuj despalady.

• Odpowiedzi 508
  • Wyświetleń 94,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• konserwowanie kubków żeby po powrocie móc wypić herbatę XD co ja czytam jak w jakimś ku.rwa średniowieczu   tyle ludzi się zraża do yerby jak usłyszy że trzeba mieć specjalne naczynie w

• dobra ch.uj pójdę do lidla i sprawdzę o co w tym wszystkim chodzi   

• W ten sposób.   1. wstawiasz wodę w czajniku do zagotowania 2. stawiasz sobie matero na stole, bombillę (tę rułkę z sitkiem na końcu) kładziesz gdzieś obok 3. nasypujesz yerby do n

Opublikowano

To akurat nowość na liści, jeszcze tego nie piłem i stwierdziłem, że w sumie to czemu nie. Nazwa podejrzana, ale na opakowaniu powiązań z oranżadą nie widzę:

IMG20260422194236.jpg

Chyba słownik zrobił komuś psikusa.

Opublikowano
10 minut temu, Bzduras napisał(a):

To akurat nowość na liści, jeszcze tego nie piłem i stwierdziłem, że w sumie to czemu nie. Nazwa podejrzana, ale na opakowaniu powiązań z oranżadą nie widzę:

IMG20260422194236.jpg

Chyba słownik zrobił komuś psikusa.

Projektant opakowania po pijaczku chciał pewnie napisać AWANGARDA i wyszło jak wyszło D

Opublikowano

Chodziło mi o pracownika sklepu, ale też może być ) Czeka na swoją kolej, na razie to się z Pajarito Lemon obrobić muszę. Dam znać co to za cudak jak do niego dojdę.

Opublikowano

Dobra lista. Mi się własnie Pajarito skonczyło i bede musial cos kupić. Kminie tę Ruvichę i może po raz kolejny Rosa Monte. Monte verde może wjedzie również. Daj znac jak to w samku wszystko Ci podchodzi.

Opublikowano

Kurupi - jest trochę goryczy i dymnego smaku, ale wchodzi elegancko i nie traci smaku tak szybko, chyba najlepsze czym wykazał się Cejrowski w całym swoim życiu

Pajarito z ziołami - lekko delikatniejsza od klasycznej, ale no nie uciekniesz od marki, dalej czuć pod spodem wyraźny dymny i gorzki smak, jak ktoś lubi klasyka to i ta mu powinna dobrze wchodzić

Rosamonte - klasyk, dymkiem oczko niżej od 0ajarito ale mam wrażenie, że szybko traci na smaku i biorę tylko jak nie mam pomysłu na nic innego albo jest dobre promo

Mate Verde - coming soon, czeka na swoją kolej

I w sumie dobrze, że tu dzisiaj napisałem bo z tyłu szafy znalazłem jeszcze uciekinierów z poprzednich zakupów kekw Nie wiem jak one się tam uchowały.

IMG20260422211447.jpg

Te polecam miłośnikom delikatnych bezdymnych yerb, bo jeśli dobrze pamiętam to są suszone powietrzem, ale turbo szybko tracą smak - trzy zalania i po temacie jak dla mnie.

Opublikowano

Dlagego paragwajki > argentynki

Może i dym, popielniczka, pety, ale zalewasz kilka razy i nadal masz smak.

Opublikowano

+1 byczku, do tego ja akurat lubię ten posmak popielniczki. Dodatkowy efekt pobudzający z rana jak świeża zasypka wykręci ryjec przy pierwszym łyku vegeta_smile

Opublikowano

Mhmm, to Ruvicha Rustica zaprasza na śniadanko :)