Opublikowano 7 października 20168 l Autor Dobra, podaje się, trzech na jednego. A tak na serio, strasznie mnie drażniła w DD, w co drugiej scenie ryczała.
Opublikowano 18 sierpnia 20177 l I końcówka zepsuła cały klimat... wrzucajcie normalne linki, z samymi zwiastunami, a nie takie gdzie 1/3 video to subscribe, more video, like... Ale póki co zapowiada się chyba najlepszy serial od duetu Marvel/Netflix.
Opublikowano 30 sierpnia 20177 l Autor Będzie 13 odcinków, w spoilerze ich tytuły. 3 A.M. Two Dead Men Kandahar Resupply Gunner The Judas Goat Crosshairs Cold Steel Front Toward Enemy Virtue of the Vicious Danger Close Home Memento Mori
Opublikowano 14 września 20177 l Punisher MUSI być sztosik, żeby przywrócić wiarę w netflixowego Marvela. Bernthal jest zaje.bisty, generalnie trzymam kciuki mocno.
Opublikowano 14 września 20177 l Zapewne listopad. W październiku Netflix ma już Mindhunter i Stranger Things 2, a w grudniu raczej nie wrzucają swoich największych hitów.
Opublikowano 20 września 20177 l Trailer świetny ale z mojej strony nie ma już taryfy ulgowej po trzech zawodach. Musi być poziom pierwszego daredevila.
Opublikowano 21 września 20177 l No przecież jest na trailerze 2017. A tego już dużo nie zostało. :) Edytowane 21 września 20177 l przez Frantik
Opublikowano 22 września 20177 l Czyżby 13 październik? Pięknie by było http://screenrant.com/marvel-punisher-premiere-date-october/ Edytowane 22 września 20177 l przez sprite
Opublikowano 24 września 20177 l Chyba jednak nie 13 :/ http://comicbook.com/marvel/2017/09/23/latest-punisher-release-date-rumor-debunked/
Opublikowano 27 września 20177 l Ta, jak sam nie przepadam za tym aktorem, tak tutaj pasuje jak ulał. Bardziej mnie słabi ta blond dziennikareczka (niezła du.pa, ale nic poza tym) - mam nadzieję, że jej rola jest trzecio(/czwarto-)planowa :/