Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Preacher - 2016 - Sam Catlin - AMC

Featured Replies

• Odpowiedzi 188
  • Wyświetleń 14,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jednak obejrzałem nowy odcinek i nie wiem o co chodzi, ale nie mogę się wciągnąć. Poza akcją w kościele i z pedofilem nie było nic ciekawego. Jakiś taki słaby "pacing" mają.

• moze po prostu wpisz cbr viewer  i  wybierz najlepszy  z google play zamiast strzepic jezora.   A ile to jest warte dowiesz się w ciągu 1 tomu który wykracza już po parunastu stronach poza etap  w k

• Comic Rack najlepszy moim zdaniem.   Nie czytałem komiksów, serial oglądam i mi się spodobało. Cassidy chyba będzie dla każdego faworytem, ale Tulip i Custer też spoko. Ciekawi mnie tych dwóch headh

Opublikowano

co tu się odbyło jak mnie nie było?

Opublikowano

Polecałem ci lekturę komiksu generalnie. Ja właśnie jadę 2 tom i szczękę zbieram przy 56 stronie. Żal mi ściska dupę, że nie mam hajsów ot tak, żeby te tomy pokupować hurtem ale w formie papierowej. :(

Opublikowano

zaspoilerować ci zakończenie?

Opublikowano

Jedyne na co liczę przy okazji serialu to żeby Egmont wznowił serię komiksową.

Opublikowano

co za głupity, polskie wydania można już za 8 stów miec, komplet 14 tomów.

Opublikowano

Jakby Egmont miał cokolwiek wspólnego z AMC. :)Ceny na allegro kosmos.

Nic wspólnego, ale z punktu widzenia wydawnictwa to okazja idealna. Wystarczy popatrzeć na wyniki zamówień Flashpoint dzięki serialowi gdzie jeszcze dwa lata temu nikt o Flashu nie słyszał.

Opublikowano

3 komiks w serii i co się tam odsmerfowuje to bania mała! o_O Nie ma szans na dosłowną ekranizację i serial dużo straci względem oryginału.

Opublikowano

A Egmont tego nie wznawia? Kuźwa na amazonie juz jest tego do wyboru do koloru. Zbiorcze albumy i księgi po milion stron

Opublikowano

Na razie cisza o wznowieniu. A w Stanach niedługo wychodzi Absolute Preacher vol 1, 26 zeszytów w jednym tomie, omg.

Opublikowano

Właśnie się na to czaje. W UK premiera pod koniec czerwca. 700 stron :obama:

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Niestety JJ, pożądane zbiorcze wydania swoje kosztują. Jeżeli nie kupujesz tych broszurek wydawanych przez DC czy Marvela w dniu premiery, to za porządny komiks w twardej oprawie trzeba rzucić hajsem.

Aczkolwiek nie powiem, bo cena The Preacher Absolutne jest wysoka. Nawet jak za 700 stron GOTY komiksu.

Opublikowano

Trzeci odcinek bardzo słaby - chyba najgorszy z dotychczasowych. Moja ciekawość co do dalszych losów Jessiego i ekipy jest coraz mniejsza.

Opublikowano

Może się jednak Rogen nie nauczył niczego po klęsce Green Horneta... :/

Opublikowano

No ja sie juz wynudzilem, piszecie ze sie moze rozkrecic, ale lepiej sie wziac za komiks.