Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

the-grand-tour.jpg

Jako że już znamy oficjalną nazwę to pora założyć odpowiedni temat. Na razie jak się wpisuje tę frazę w Googlach to nie wypluwa nic na temat Clarksona, ale pewnie z czasem zacznie się to zmieniać.

Ciekaw jestem tej formuły programu, z tym namiotem dookoła świata, mam nadzieję, że nie zrobią z tego show na wzór tego prowadzili za czasów Top Gear. Pewnie jak się zjawią w Polsce to będę z jedną z pierwszych osób po bilety :)

• Odpowiedzi 439
  • Wyświetleń 93,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

No to już tylko Data premiery mnie interesuje. Żeby wcześniej piwko kupić i coś do pochrupania. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Ooo właśnie się zastanawiałem czy Ben będize z nimi kręcił te materiały :D świetne info!

Opublikowano

Będzie się działo. Fajnie że wzięli Bena. W końcu nie będzie się marnować w automaniaku czy jak się tam nazywa ten polski program.

Opublikowano

Grand Tour będzie miało ciekawą formułę, trochę podobną do Top Gear. Trójka ma podróżować po świecie odwiedzając różne kraje z wielkim namiotem dla publiczności. Wyświetlać nakręcone już materiały dla telewidzów. Być może będą też rozmowy o autach i nowościach jak to miało miejsce w TG. Spodobało im się podróżowanie jak do Birmy czy do Afryki. Ojjj będzie się działo. 

Opublikowano

Skoro sprawdzało się to przez 13 lat, to nie widzę problemu.

Tak, TG zawsze opierał się na skrypcie.

Opublikowano

Scenarzysci z Top Gear zostali w BBC. A w Amazonie mają przecież swoich ludzi. Wierzę jednak ze formuła programu bedzie jednak inna.

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

excited-baby.gif

Opublikowano

Sry że post pod postem - widzieli? :D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Można ten amazon w polsce uruchomić ?Nawet bym kupił miesiąc na próbę ale nie wiem czy w pl działa . A jak nie to ktoś wie gdzie można odcinki z zatoki ciągnąć

Opublikowano
  • Autor

Amazon ruszy w Polsce dopiero w grudniu, na razie trzeba jakoś kombinować.