Opublikowano 22 września 20168 l Czyli online działa? To napiszcie wrazenia bo nie wiem czy czekac na Fife czy próbowac sie kopac z PESem w multi. Ja i tak bym grał 4 gwiazdkowym teamem wiec nie ma problemu z zawodnikami ze speedem Balea. Zreszta w 16 to bylo troche zbyt duzo uproszczone by np wspomniany Bale na skrzydle musial oddawac pilke niemal od razu bo kazdy go doganiał. Z tym nie mozna przegiac w jedna,ani druga strone
Opublikowano 22 września 20168 l Czyli online działa? To napiszcie wrazenia bo nie wiem czy czekac na Fife czy próbowac sie kopac z PESem w multi. Ja i tak bym grał 4 gwiazdkowym teamem wiec nie ma problemu z zawodnikami ze speedem Balea. Zreszta w 16 to bylo troche zbyt duzo uproszczone by np wspomniany Bale na skrzydle musial oddawac pilke niemal od razu bo kazdy go doganiał. Z tym nie mozna przegiac w jedna,ani druga stroneFifa ma zawsze dobry online, nie wiem na jakie recenzje w ogóle czekasz.
Opublikowano 22 września 20168 l Witam mam takie pytanie. Wiecie może jakie są nagrody za wygranie draftu offline ? Za online nagrody kozackie - 35k coins i 2 paczki (jedna chyba rzadkich kart, drugiej nie pamiętam) - więc się opłaca grać. A co z offline ?
Opublikowano 22 września 20168 l Czyli online działa? To napiszcie wrazenia bo nie wiem czy czekac na Fife czy próbowac sie kopac z PESem w multi. Ja i tak bym grał 4 gwiazdkowym teamem wiec nie ma problemu z zawodnikami ze speedem Balea. Zreszta w 16 to bylo troche zbyt duzo uproszczone by np wspomniany Bale na skrzydle musial oddawac pilke niemal od razu bo kazdy go doganiał. Z tym nie mozna przegiac w jedna,ani druga stroneFifa ma zawsze dobry online, nie wiem na jakie recenzje w ogóle czekasz.czy sie fajnie gra, ze bedzie działal to ja wiem bo na lte jak ktos tu pisał to nawet działa
Opublikowano 22 września 20168 l wszystkie tryby oprocz alexa huntera sa dostepne eeee a ja właśnie 30 minut pograłem w tym trybie sam początek .... czyli potem blokują? Idę spać to dalej nie sprawdzałem
Opublikowano 22 września 20168 l EA Access na Origin się przydaje, wiem już co trzeba szczerze to jestem zachwycony tą fifką, jest tam wszystko co chciałem "opakowanie" jest pierwsza klasa, oprawa, menusy (jakieś filmy w tle z newsami) bardzo zachęcają do gry, jest na bogato, no i sama zawartość...wow ; naprawdę mocno dopompowali Ultimate Team, sypią nagrodami na prawo i lewo, samouczki i pierwsze wyzwania bardzo przyjazne dla nowych graczy, widać że robią wszystko żeby w UT grało jeszcze więcej ludzi :] no i te 2 nowe tryby, Squad Building Challenge (SBC) i FUT Champions, taka mała liga mistrzów z extra nagrodami, już się tym jaram jak pochodnia co do gameplayu mam tylko zastrzeżenia do shieldingu z L2 które może być bardziej upierdliwe niż kiedykolwiek, byle David Silva może przytrzymać tak piłkę na plecach ; no i widzę że pojawiły się duże ilości kontuzji (w UT), to może być zabawne nawet Journey nie dotknąłem jeszcze nawet...szykuje się ostre granie przez okrągły sezon
Opublikowano 22 września 20168 l Rozumiem, ze postepy z ea acces, np. Ultimate nie przechodza na pelna wersje?
Opublikowano 22 września 20168 l wszystko przechodzi - nawet postepy w karierze. UT mozesz przez www dalej grac, jak Ci się czas skończy. Edytowane 22 września 20168 l przez easye
Opublikowano 22 września 20168 l O kurde a ja tak naodpier... A czemu nie mialem zawodnikow, ktorych wylosowalem wczoraj w web app ani monet? Szpaku i Serhio Roberto. Edytowane 22 września 20168 l przez Koleś88
Opublikowano 22 września 20168 l no idea - powinienes miec wszystko, bo to tak jakbys mial pelna wersje gry wczesniej - moze nastepnym razem jak sie zalogujesz to sie synchronizuje.
Opublikowano 22 września 20168 l Ogólnie nie kumam. Do tej pory grałem na ps4 i wczoraj odpaliłem companion i wszystko działało. Dziś odpalam na x one i okazuje się że trzeba klub od nowa z dzisiejszą datą, a companion wywala błąd, że nie działa z wersją ea Access... Też tak macie? Może się okaże, że jednak FUT z Access nie przechodzi do pełnej?
Opublikowano 22 września 20168 l EA ma mega problemy z laczonymi kontami, sam dlatego mam inny adres mailowy na PSN, a inny na Xbox Live - kumpel tez mi pisal, ze pomimo tego cos mu sie z aplikacja wali i ma problemy z przelaczaniem. (FUT miedzy konsolami sie nie laczy przeciez - masz inny klub na Xie, inny na PS4). EA Access na pewno przechodzi do pelnej wersji, podobnie jak wcześniejszy start z aplikacja itp. Edytowane 22 września 20168 l przez easye
Opublikowano 22 września 20168 l Dobrze by bylo. Ja w 16 tez gralem na ps4. Teraz xone. Posprzedawalem w ultimate paru lepszych i ogolnie sie zagubilem, sklad mam kiszka. Ani mi nie pokazuje graczy z webapp ani hajsu.
Opublikowano 23 września 20168 l nie mogę się odkleić od tej fifki trzeba mnie odciągać siłą :> jest pięknie wyważona, akcje montuje się płynniutko no i można rozkręcić dzikie prędkości z kontry, teraz Auba odstawia Glika na 3 długości ;p no i finesse shot wróciło do łask...klasyczna fifa z tego wyszła, bardzo mnie to cieszy grałem głównie UT ale rzuca się w oczy jak piłkarzyki z Ekstraklapy (zrobiłem pl skład) odstają od takiego Bale'a wstawiłem go do pl składu (miałem kartę na wypożyczenie) i był jedynym któremu nie odskakiwała piłka, podania od Garetha jakby bardziej dopieszczone...dzięki niemu coś się działo bo reszta się potykała o własne nogi...kontrast bronze-gold aż szczypie w oczy, nigdy nie było aż takiej przepaści...bardzo widać każdy lepszy stat cpu też potrafi zrobić takie akcje że aż zaparło mi dech dwa razy (raz w środku akcji zrobił mi taką zastawkę że mnie zatkało, biegł z obrońcą na plecach i go odpychał cały czas, a drugi raz to ruszył na mnie jakiś rajdowiec środkiem boiska...odważny skrypt jakiś no i jak masz słabego obrońcę to lubią pocisnąć skrzydłem sprintem z dużym depnięciem...i ja to szanuję świetna fifka od góry do dołu, już się premiery doczekać nie mogę, to będzie święto :] Edytowane 23 września 20168 l przez nero2082
Opublikowano 23 września 20168 l Oj, ale szykuje sie miodnie w tym roku widze, nie moge juz sie doczekac, szkoda ze jeszcze tydzien. Jeszcze siadzie nam liga spoko, to bedzie miodny sezon z fifa
Opublikowano 23 września 20168 l Zagralem teraz z kumplem 3 mecze towarzyskie online. Widac zmiany, gra sie dobrze ale irytuja wciaz te same bledy. Po wznowieniu gry od srodka nadal mozna latwo bramke stracic, obrona sie rozjezdza no i dziwnie pilka odbija sie od obroncow, jak kukly lataja a napastnicy druzyny przeciwnej od razu to wykorzystuja.
Opublikowano 23 września 20168 l Na Xbox sami wymiatacze grają? 5 meczów, 5 w plecy, 27 straconych, 0 strzelonych. Gram na manual. Na ps4 bez większych problemów 5 liga... Dziwnie mi się gra
Opublikowano 23 września 20168 l No w FIFE w EA Access graja wyłącznie zaintereswoani, nie ma tu 20 mln Mariuszy ktorzy od tak kupili gre i siedza w 5 lidze (gdzie zreszta losuje Ci teamy nawet z 8 8) ) - sama gra stala sie trudniejsza w obronie, bo znowu mozna jezdzic zawodnikami, a napastnicy maja przewage nad obroncami, trzeba mocno ogarniac obrone nie wazne, czy na Manualu, czy z Asystami. Edytowane 23 września 20168 l przez easye
Opublikowano 23 września 20168 l Czyli powtórka z fify 15? Od razu przypomina się byle ogórek który zaczyna od środka i biegnie całe boisko i strzela gola. Aż takie różnice w gamplayu git w stosunku do dema?
Opublikowano 23 września 20168 l No jezeli chodzi o online, to jest zupełnie inny gameplay niz w demie... xD Jak przestawilem na Tele3 i dalem odleglosc 17/4 to w zasadzie bardzo podobny do 16tki, z elementami z 15tki ktore zawsze mnie wqrwialy - bieganie na sprincie wzdluz boiska, gonitwy za napastnikami, kiwki zwrotnych zawodnikow w polu karnym - choc wszystko wydaje sie lepiej wywazone niz w 15tce - to mam przesyt. (moze 7 lat ciaglego napieprzania w FIFE zrobilo swoje, zmian na pierwszy rzut oka jest sporo, ale jakos nie chce sie grac - akcje w sumie robie takie same, animacje takie same, cale szczescie ze w tym roku budzetowy PES wyszedl japonczykom - szkoda, ze przy tym wyglada jak gierka free to play) Edytowane 23 września 20168 l przez easye
Opublikowano 23 września 20168 l Fifa 15 była największym gunwem ever i spowodowała właśnie przesiadkę na pes 15. Muszę się chyba na jakims twetchu zapoznać z gameplayem bo jednak fut to jest 80% całej fify i szkoda jakby ten tryb został tak spartolony jak w 15 gdzie liczy się tylko pace plus handicapy.
Opublikowano 23 września 20168 l Ja w Fut gralem tylko przy okazji Fify 09'. Dla mnie ten tryb nie istnieje.
Opublikowano 23 września 20168 l Tylko, że wtedy chyba jeszcze FUTa nie było Mój błąd już był wtedy ten tryb. Edytowane 23 września 20168 l przez simonldz
Opublikowano 23 września 20168 l Był, pierwsza edycja z tymi kartami. Nie pamiętam czy się nazywało FUT, ale chyba tak.