simonldz 21 Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Nie zauważyłem ani jednego spadku i wszystko śmiga jak ta lala, ale w 16 pamiętam, że w cutscenkach przed meczem było chyba 30 fps i dopiero w meczu wracało do 60. Generalnie demo bardzo przyjemne ale ja sobie po prostu tej gry nie wyobrażam offline bo już od profesionala zaczyna się cyrk z klepaniem przez ai które w podania jest bardziej perfekcyjne niż barca co irytuje bo można spokojnie wygrać do zera ale posiadanie piłki 40-60% dla ai, a w 16 po zmianie tych suwaków już do 45 powodowało, że ai grało jak kaleki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Na czym macie te spadki animacji, bo na PS4 nic nie zauwazylem... Na ps4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Nie zauważyłem ani jednego spadku i wszystko śmiga jak ta lala, juz dobrze, może jestes slepy mówi sie trudno Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 (edytowane) Nie mówię, że gra chodzi w 45-50 fpsach, przez 98% czasu jest to betonowe 60fps, ale zdarzają się spadki, niby delikatne, ale jednak przez ostatnie 4 lata w Fifie na PC ich nie miałem w ogóle, a tutaj niestety występują. Mam nadzieję, że to tylko problem w wersji demo. Edytowane 19 Września 2016 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 602 Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 (edytowane) Co do gry z AI to bez zmiany suwaków ani rusz, inna sprawa, ze akurat z cpu powinno się grać na manualu. Edytowane 19 Września 2016 przez WiekszyZiemniak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
simonldz 21 Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 No jeśli będą spadki to akurat prosty sposób aby trochę obciąć oprawę graficzną bo na potrzeby dema ją podrasowali aby rybka połknęła haczyk i po sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Podrasowane demo xD Fify.. Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 712 Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 nowe prostopadłe podanie wymiata :] Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 (edytowane) Pograłem dzisiaj dluzej w obydwa dema i o ile nowe zmiany w FIFA, cala otoczka, podrasowany silnik, efekty graficzne robia na mnie spore wrazenie, tak w sama gra nie cieszy az tak. Wiem, ze to demo, wiem, ze z konsola i tak nie ma co grac, wiem, ze full online moze byc totalnie inny - moze mam lekki przesyt, ale niby nowy silnik, a wszystkie animacje wklejone z poprzedniej odslony! Moze przez to, ze czlowiek spedzil milion godzin w 16tce ma wrazenie, ze juz wszystkie bramki widzial... Podoba mi sie swoboda ruchow, sposob konstruowania akcji, to, ze pilke mozna przetrzymac w srodku pola, poklepac nia, to ze obrona znowu jest trudna i w dywizjach czytajac gre bedzie znowu mozna robic rejpy, ale zaczalem lapac sie na tym, ze wybiegając sam na sam zaczynam kombinowac, by nie strzelic typicala jakich padlo pelno w zeszlym roku. Jasne - gra potrafi mnie zaskoczyc, ale wsadzenie 80% animacji z poprzedniej edycji nie do konca mnie przekonuje, nawet jak wygladaja ciut lepiej. Sami bramkarze rzucaja sie w sposob bardzo oskryptowany, ich animacja wydaje sie mocno rwana, a w porownaniu z bramkarzami z PESa wygladaja po prostu slabo. Powaznie zaczalem zastanawiac sie nad kupnem pilki Konami, bo brakuje mi wiekszej swiezosci - niby duzo zmian, a czuje sie, ze w tryb online wszedlbym jakby wlasnie mial sie rozpoczac moj 305 mecz. Edytowane 19 Września 2016 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Pograłem dzisiaj dluzej w obydwa dema i o ile nowe zmiany w FIFA, cala otoczka, podrasowany silnik, efekty graficzne robia na mnie spore wrazenie, tak w sama gra nie cieszy az tak. Wiem, ze to demo, wiem, ze z konsola i tak nie ma co grac, wiem, ze full online moze byc totalnie inny - moze mam lekki przesyt, ale niby nowy silnik, a wszystkie animacje wklejone z poprzedniej odslony! Moze przez to, ze czlowiek spedzil milion godzin w 16tce ma wrazenie, ze juz wszystkie bramki widzial... Podoba mi sie swoboda ruchow, sposob konstruowania akcji, to, ze pilke mozna przetrzymac w srodku pola, poklepac nia, to ze obrona znowu jest trudna i w dywizjach czytajac gre bedzie znowu mozna robic rapy, zaczalem lapac sie na tym, ze wybiegając sam na sam zaczynam kombinowac, by nie strzelic typicala jakich padlo pelno w zeszlym roku. Jasne - gra potrafi mnie zaskoczyc, ale wsadzenie 80% animacji z poprzedniej edycji nie do konca mnie przekonuje, nawet jak wygladaja ciut lepiej. Sami bramkarze rzucaja sie w sposob bardzo oskryptowany, ich animacja wydaje sie mocno rwana, a w porownaniu z bramkarzami z PESa wygladaja po prostu slabo. Powaznie zaczalem zastanawiac sie nad kupnem pilki Konami, bo brakuje mi wiekszej swiezosci - niby duzo zmian, a czuje sie, ze w tryb online wszedlbym jakby wlasnie mial sie rozpoczac moj 305 mecz. No czasem po prostu jakąś gra się nudzi i trzeba zmienić na coś innego (niekoniecznie lepszego). Możesz wziąć w tym roku pesa i myślę że się sfrustrujesz wystarczająco przez rok czasu żeby szczęśliwie wrócić do Fify. Cytuj Odnośnik do komentarza
Błachoo1950 5 Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Uwaga! Znów pytanie o webApp! Czy razem z webAppem wyjdzie Fifa companion na androida? Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Widze, ze webapp dziala, ale mam problem z logowaniem, bo cztery razy wpisalem niepoprawna odpowiedz na pytanie zabezpieczajace i moje konto zostalo zablokowane. Moge je zresetowac na zaprzyjaznionej konsoli, ale jest problem, bo nie mam fify 17 xd jakos moge to naprawic, czy darmowe przedpremierowe paczki mnie omina? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 xD u mnie pojawil sie komunikat, ze nie zostalem zaproszony do webapp i zebym wrocil jak kupie FIFE 17 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 xD u mnie pojawil sie komunikat, ze nie zostalem zaproszony do webapp i zebym wrocil jak kupie FIFE 17 Dowiedzieli się że kupiłeś pesa Cytuj Odnośnik do komentarza
xMAFIA_PLxMICHAL 46 Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Tez mam info ze nie kupilem fify 17? Q Cytuj Odnośnik do komentarza
karmaster 359 Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 (edytowane) Mi wpadło 3x All players packs i 2x gold packs. Przyda się na starcie. https://www.easports.com/pl/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=ONGXovpwnMiAG:FFA16PS4 - takim koksami będę podbijał FUTa w tym roku Edytowane 21 Września 2016 przez karmaster Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Ja zalogowałem się bez problemu, 4x All Players Pack i jakieś z dwie powitalne, ale Sterlinga jak przed rokiem nie udało się trafić Cytuj Odnośnik do komentarza
karmaster 359 Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 W ogóle jakiego mocarza w tym roku idzie złożyć z samych Polaków: http://www.futhead.com/17/squads/65520/ Skład na wygranie 1 ligi. Jeszcze jakiś Milik czy Rybus IF i będzie grane (Tylko Lewego by pasowało w paczce ustrzelić ) Cytuj Odnośnik do komentarza
simonldz 21 Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Gdzie wy macie ten web app? Klikam w ten link https://www.easports.com/pl/fifa/ultimate-team/web-app I jedynie jakieś info mi wyskakuje że companion będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Bo nie wszyscy maja dostep - ktos bierze FIFE w Early Access ? Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Ja biorę. Możemy pograć jutro Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 wlasnie chcialem zapytac o zmiany wzgledem dema, wciagnalem sie mocno w PESa i zastanawiam sie czy w ogole FIFE wezme na premiere Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 466 Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Ja tylko jestem ciekawy tego story Mode,ciekawe czy nasze poczynania na boisku będą miały w ogóle jakieś znaczenie. Na demie zerypalem sobie samobboja i dostałem czerwona kartkę ale reportera nadal pytała o rzeczy kompletnie bezsensu. Jeszcze dostałem jakieś pkt atencji od kibiców. Ciekawe czy tylko demo takie czy ogólnie te story Mode to będzie totalna s(pipi)yna. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 (edytowane) nie bedzie mialo zadnego, jak w kazdym trybie tego rodzaju.Podejrzewam, ze byles jednym z nielicznych na świecie, ktory w ogole takie rzeczy sprawdzal. xD xD u mnie pojawil sie komunikat, ze nie zostalem zaproszony do webapp i zebym wrocil jak kupie FIFE 17 Dowiedzieli się że kupiłeś pesa Ja(pipi)e - Web App mi dzialal caly czas, tylko mialem zapisane konto z Xboxa w przegladarce, zamiast PS4.Co za Mariusz... Edytowane 21 Września 2016 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Ten trial Fify ma jakieś ograniczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi