Opublikowano 27 września 20168 l Ja gram od tygodnia Kołd nie masz się czym chwalić. Na mojej liście znajomych przynajmniej 10 osób w weekend grało (xbox pany ) yyy macie kupione wersję cyfrowe ? Czy jakieś partnerstwo z EA Jeżeli FIFA 17 cyfrowa (na XONE) działa już dziś to się nie zastanawiam tylko kupuje Ściągniętą grę już mam (10h wersja próbna dzieki EA ACCESS)
Opublikowano 27 września 20168 l Wydaje mi sie, że będą na regionie US można już odpalić fulla, ale mogę sie mylić.
Opublikowano 27 września 20168 l Dzwoniłem do dwóch zaufanych 'małych sklepików' z grami w Warszawie i dostałem informacje, że JESZCZE nie ma i żeby próbować dzwonić jutro koło 13
Opublikowano 27 września 20168 l Weryfikował może ktoś już dzisiaj te plotki, że rzekomo w Euro będzie się dało dziś dostać FIFĘ?
Opublikowano 27 września 20168 l https://zapodaj.net/574c222162222.jpg.html Edytowane 27 września 20168 l przez keczu78
Opublikowano 27 września 20168 l nie to xd gimnazjum z karto trzyma rękę na pulsie mi się zmienił status w euro na odbiór jutro - towar w dr do sklepu
Opublikowano 27 września 20168 l Tez mam status w drodze do sklepu ale przyszedl mi mail ze odbior dopiero w czwartek. Z reszta bylem dzisiaj w euro i media expert, w obu nie maja jeszcze nawet w magazynie i mowia ze przed premiera nie da rady. Uprzejmie informujemy, że pomimo otrzymania korespondencji o wcześniejszym terminie dostarczenia produktu (FIFA 17) do sklepu, gra będzie gotowa do odbioru w dniu jej premiery.Oficjalna data premiery to 29.09.2016 r. i w tym dniu zapraszamy po odbiór zamówionego produktu. Edytowane 27 września 20168 l przez schabek
Opublikowano 27 września 20168 l Pre-order wszędzie na świecie znaczy że grę dostajesz w dniu premiery plus extra dodatki. Co za Janusze.
Opublikowano 27 września 20168 l Lol i takie to są dzis preordery Preorder nie gwarantuje grania przed premierą. LOL x100
Opublikowano 27 września 20168 l jest nocna premiera jutro w saturnie manufaktura w drugim euro pytałem o wcześniejszy odbiór i ciągle to samo 29ego...może jutro neonet wystawi tak zapowiadali a jak nie to pójdę na tę nocną premierę o 00:01 heh
Opublikowano 27 września 20168 l Watpie zeby gdziekolwiek zdobyli sie na odwage na sprzedaz przed 29-tym. Jesli ktorys sklep czy siec sklepow to zrobi to sa kompletnymi debilami. Wystarczy ze pojdzie plota gdzie mozna kupic i na pewno bylby niezly zalew napalonych konsolomaniakow. Ale musza sie liczyc z tym, ze niejedna osoba da zdjecia paragonow na necie, a od tego momentu wystarczy jedna niezbyt zyczliwa osoba, ktora by podyebala ich do EA i sklep musi placic kosmieczne kary za jakas pojedyncza gierke. Serio, w epoce gdzie wszystko jest nagrywane i umieszczane w necie, ktos w kierownictwie musialby byc kompletnym idiota zeby sie na to zdobyc dla kilku dodatkowych zlotych.
Opublikowano 27 września 20168 l Na Xbox gra cyfrowa już działa od dzisiaj Nie wiem czemu, ale działa
Opublikowano 27 września 20168 l Ja yebe serio nie wytrzemacie dwa dni do premiery? Kto nigdy nie dał trzech-czterech dych więcej żeby dostać gierkę dzień wcześniej niech pierwszy rzuci kamieniem xd
Opublikowano 27 września 20168 l Na Xbox gra cyfrowa już działa od dzisiaj Nie wiem czemu, ale działa Potwierdzam, gra chodzi już bez ea access. Edit. Czyli moge powiedzieć że "u mnie już jest" Edytowane 27 września 20168 l przez mars75
Opublikowano 27 września 20168 l Mozna smialo kupowac wersje cyfrowa na xone ??? Dziala ? Prosze o potwierdzenie
Opublikowano 27 września 20168 l W życiu nie wziąłbym Fify w digitalu, jak ma się pudełkowa wersję to można dostać taniej następna edycję. A i tak się nigdy nie wracam do poprzednich edycji.
Opublikowano 27 września 20168 l Ja wlaśnie pobieram przez origin. Ciekawe czy jest cień szansy, ze zadziała
Opublikowano 27 września 20168 l Polska to dziwny kraj. W całej Europie już kupisz a u nas EA PL wymyśla. Byłem dzisiaj w Czechach i leżała już o 10:00 rano na półkach a na Facebooku są fotki kupionych w GB i DE.
Opublikowano 27 września 20168 l Lol i takie to są dzis preordery Preorder nie gwarantuje grania przed premierą. LOL x100 lol x300 bo w mailu stoi POMIMO zapewnien o wczesniejszym distarczeniu produktu A mysle, ze wielu wlasnie dlatego zlozyli preorder.