Opublikowano 18 listopada 20168 l Dobry jest ten filmik. Wzorowali się podobno na grze, w której nie chodziło o zabijanie zombie. Zrobili grę, w której chodzi o zabijanie zombie. Ładny powrót do korzeni.
Opublikowano 5 grudnia 20168 l Analiza DF: - 900p - stałe 30 fps prawie cały czas, największe spadki do 27 fps - adaptive v-sync
Opublikowano 5 grudnia 20168 l Trójka chodziła w 720p, grafa rzyg, pacze kilkadziesiat GB, a oceny były lepsze xd. Brak coopa w singlu to krok w tył, ja nie wiem co ono z tym zrobili. Zamiast iść dalej w duże, otwarte miasto i coopa na 4 w singlu to jakby się cofali. Edytowane 5 grudnia 20168 l przez hav7n
Opublikowano 5 grudnia 20168 l Trójka nie miała lepszych ocen. Na MC DR3 ma 78/100, a DR4 całe dwa punkty mniej 76/100. Praktycznie rzecz biorąc obie części są oceniane tak samo. Brak co-op'a chociażby na dwóch w singlu jak w DR3 to pewnie największa beka w tym przypadku biorąc pod uwagę, że co-op w DR3 był podawany jako największa zaleta gry Coś im się tam we łbach poprzewracało, heh. Edytowane 5 grudnia 20168 l przez DonSterydo
Opublikowano 6 grudnia 20168 l Co-op jest na 4 graczy, ale w osobnym trybie. Co-op'a do singla raczej nie da się dodać bez większej ingerencji w kod gry.
Opublikowano 6 grudnia 20168 l no ja chciałem brać na premierę ale brak co opa to dla mnie deal breaker . Nawet z figusiem w lato się zgadywaliśmy na co op wstępnie
Opublikowano 6 grudnia 20168 l Na PS4 TLG a my dostajemy na święta durne selfie z zombie, dobrze że mam jeszcze do ogrania QB:)
Opublikowano 6 grudnia 20168 l No to kup ps4 i ogrywaj. Ja tam tlg nie zazdroszczę. Jak miałem kiedyś ps3 to gra miała wyjść lada chwila.
Opublikowano 6 grudnia 20168 l Pograłem dobre 6+h i bawię się bardzo dobrze. Frank+świąteczny klimat - epic mieszanka. Kto lubił miksowanie broni i ubijanie śmierdzieli niech bierze w ciemno; ja nie żałuję 3stów jakie wydałem i dopóki nie skończę nie będę grał w nic innego. ver xone działa bardzo dobrze.
Opublikowano 9 grudnia 20168 l Kusi mnie, zeby ograć na święta - Klimat idealny. Zniechęcają tylko opinie, że ponoć pod wieloma względami gra słabsza od części trzeciej. Ktoś z forumka może ogrywa i nabazgra jakieś wrażenia?
Opublikowano 9 grudnia 20168 l Mój brat gra - mówi ze najgorsza cześć z serii, szybko wkrada się nuda w zabijaniu zombiakow i fabuła to dno. Na plus świąteczny klimat.
Opublikowano 9 grudnia 20168 l Mój brat gra - mówi ze najgorsza cześć z serii, szybko wkrada się nuda w zabijaniu zombiakow i fabuła to dno. Na plus świąteczny klimat. Właśnie ten świąteczny klimat w połączeniu z rozwałką zombie, którą zawsze w Dead Rising lubiłem dość mocno mnie kusi.
Opublikowano 10 grudnia 20168 l Jak dla mnie średnio póki co. Jedynka i trójka sporo lepsze, bezpłciowa ta część podobnie jak dwójka. Może później będzie lepiej ale chyba zakupię trójkę znowu bo mam ochotę na Dead Rising ale nie w takim wydaniu. PS. Na cholere licznik hitów zamiast killsów ? Kto wpadł na tak zyebany pomysł ? Edytowane 10 grudnia 20168 l przez Ins
Opublikowano 11 grudnia 20168 l Ja mam pytanie co do wielkości mapy -podobno jest mniejsza niż w DR3. Jak to się naprawdę prezentuje? Znowu jest pełno budynków do których nie można wejść? Jak centrum handlowe - wielkościowo jak w jedynce czy malutkie?
Opublikowano 12 grudnia 20168 l W UK DR4 zadebiutowało na 5 pozycji. W 2013 DR3 debiutowało na 7 pozycji. Biorąc to pod uwagę i mając na względzie, iż Xone jest teraz sporo więcej na rynku, to można założyć, że przynajmniej wstępna sprzedaż jest lepsza. A teraz ciekaw jestem ilu nabywców dopiero po zakupie zorientowało się, że gra nie ma co-op'a w singlu, bo devi wyraźnie stawiali na co-op na 4 graczy, ale informacja, że nie dotyczy to singla przeszła cichcem
Opublikowano 15 grudnia 20168 l Od kiedy gra z ocenami na poziomie 75% jest ''naprawde taka slaba?'' Nie dali coopa w singlu wiec karny kutas sie nalezy. Reszta pewnie jest ok jezeli podobala ci sie trojka. Rozwalania zombiakow na milion sposobow nie moze sie nie udac.
Opublikowano 15 grudnia 20168 l Jest słaba, a przynajmniej jej początek. DR3 ma podobne oceny, a jest grą o niebo lepszą. Jestem w drugiej "sprawie" i nie pali mi się do dalszego grania. Mordowanie zombiaków jest bezjajeczne, Frank rzuca sucharami na siłę, wszystko jest szarobure, misje nieciekawe, brak mocy tej grze.Spotkałem pierwszych psychopatów, tzn. teraz mianiaków i wtf ? Żenada. Tak samo combo weapony beznadziejne. No popsuli chyba wszystko co mogli. Edytowane 15 grudnia 20168 l przez Ins
Opublikowano 15 grudnia 20168 l no to slabo, mogli by wrzucic jedyneczke do BC Nie wrzuca pewnie bo jest remaster.