Skocz do zawartości

E3 2016 - open world cinematic experience z drzewkiem rozwoju postaci i zdobywaniem baz

Featured Replies

Opublikowano

MS powiedział że mają 14 gier 1st party w produkcji. Już zrobili listę 10 o których wiadomo (na tej liście jest nawet Killer Insrinkt XDD) dodać do tego pewniaki jak halo 6 i nowa Forza + Phantom Dust o którym było jakieś info że jednak robią remake to zostaje im JEDNA niezapowiedziana gra.

MS musiał by chyba zainwestować w trylogię Agenta żeby zapewnić swojej konsoli jakąś konkretną przyszłość. Najlepsze że będzie 6fuckingterafankow a nikt tego nie wykorzysta bo Devi MS są fhuj biedni.

Przypomniałem sobie właśnie że MS otworzyło jakieś studio co mają robić strategie więc albo Age of Empajers albo Rise of the Nation więc znamy już wszystkie 14 gier w produkcji XD. Spencer jednak nie kłamał że chcą wrócić do PC jak większość gier to tytuły typowo blacharskie jak strategie czy onlinowki które wyglądają jak f2p na androida.

Edytowane przez hav7n

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 82,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• MaZZeo now available on Windows 10

• Ok, czas podsumowac E3:           NIESAMOWITY FACET

• Gość Soul
    Gość Soul

DżabaZZe przestań bronić tego pudła które jest pierwszą konsolą w historii która nie ma gier na wyłączność, czaisz nie ma już czegoś takiego, we wszystkie gry będziesz mógł zagrać na PC. I nie ma to n

Opublikowano

O czym mowisz? Byly gry na ten rok, poczatek przyszlego i na dalsza przyszlosc

no to chyba ogladalismy inne konferencje

bo gry na ten rok oraz poczatek przyszlego z datami byly na konfie MS, a u konkurencji jak zwykle 3 sekundowe trailerki bez dat wydania czy nawet roku xD

Wymien mi te exy na xbone z datami, ale exy a nie gry z pc.

Ja w tym roku jeszcze ogram Nioh i Last Guardian, początek przyszłego przywita mnie Persona 5, Nier i Horizon :banderas:

Opublikowano

O widz sony zmienilo system preorder na psstore i nic nawet nie powiedzialo :dynia: . Teraz trzeba placic z gory za preorder. Jedynie gry na vr i jakies (pipi) nie maja opcji oplaty z gory.

Opublikowano

bo gry na ten rok oraz poczatek przyszlego z datami byly na konfie MS, a u konkurencji jak zwykle 3 sekundowe trailerki bez dat wydania czy nawet roku xD

Ja w tym roku jeszcze ogram Nioh i Last Guardian, początek przyszłego przywita mnie Persona 5, Nier i Horizon :banderas:

gurnika jaka patologia xD bo dobrze wiesz ze na xbox one wychodzi wiecej gier w tym i na poczatku nastepnego roku no ale dla zasady trzeba napisac ze to nie ex bo jest na pc :yao:

z xboxem nigdy nie bylo tak dobrze kolejny rok z rzedu dostanie gry najlepsze w swoich kategoriach :banderas: a na playstation bedzie gra o szczurze i chlopcu xD 

aha w Nioh i LG rowniez zagram, a co do Persony, Nier i Horizon to na bank wyjda na poczatku 2017 xD wierze :dynia:

Opublikowano

3 sek trailerki? Większość gier z tej konferencji miała kilka minut gameplayu. Trailery były z trzech gier na VR, ze Spider-Mana, Death Stranding i z Lego Star Wars. Cała reszta to pure gameplay. 

Opublikowano

A co, Spencer jakieś info ma że nie wyjdą? :kaz:

Opublikowano

gurnika jaka patologia xD bo dobrze wiesz ze na xbox one wychodzi wiecej gier w tym i na poczatku nastepnego roku no ale dla zasady trzeba napisac ze to nie ex bo jest na pc :yao:

z xboxem nigdy nie bylo tak dobrze kolejny rok z rzedu dostanie gry najlepsze w swoich kategoriach :banderas: a na playstation bedzie gra o szczurze i chlopcu xD 

aha w Nioh i LG rowniez zagram, a co do Persony, Nier i Horizon to na bank wyjda na poczatku 2017 xD wierze :dynia:

no ale wymien mi te gry z xbona, sa jakies ktorych nie ogram na moim smoku w 60 klatkach i full hd, a nie jak pleb na xbonie w 720p i 30 klatkach?
Opublikowano

Widze, ze nagle wszyscy maja smoki. xdd

Juz nawet windows 10 i sklepik ms z chorymi cenami jest super.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

podejrzewam ze wiekszosc z nich nie ograsz w 60 klatkach i full hd, patrzac na optymalizacje QB czy Gears of War

i nagle kazdy klap ma smoki i mozliwosc grania w 60fps i full hd, a i tak wybiera biednie wygladajace wersje na ps4 :yao:

Opublikowano

Ja mam, co tam inni posiadaja to mnie nie obchodzi. To podasz te gry czy dalej bedziesz pajacowac?

Opublikowano

3 lata temu byla olbrzymia drama o always online, a tu proszę, wszyscy kochają stema i Windows store. Jak klapy moga kochać steama i win10, przeciez tam nie sprzedacie gry po jej ograniu w weekend xd

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Pajacujesz to póki co ty bo dopytujesz sie o gry z xboxa dobrze wiedząc ze MS zapowiedział funkcje Play Anywhere dla każdej gry przez nich wydawanej

Tak jak pisałem powodzenia grania w nie w 1080p/60fps patrzeć na optymalizacje gier na pececie

Opublikowano

Forum konsolowe a wszyscy grają na PC jak się okazuje :reggie:

Który jeszcze nie umie czytać? Temat nazywa się CONSOLE Wars, zdupcać mi z tymi złomami w które trzeba pakować co miesiąc 10k zł żeby blue screeny oglądać. W graniu najważniejszy jest komfort - wkładam płytę, siadam wygodnie na kanapie przed zaje,bistym TV i gram na padzie. Macie tak na PC? O czym my tu w ogóle rozmawiamy?

Opublikowano

Forum konsolowe a wszyscy grają na PC jak się okazuje :reggie:

Żebyś wiedział. Dobra beka wczoraj była jak siedzieliśmy w 60 osób na ventrilo i wszyscy przechodzili quantum breaka. Najlepszy yano jak próbował po pijaku upchnąć GTX 1080 w slot od ramu XDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Ale na PS4 juz wyszlo kilka exow w tym roku, wiec spokojnie 3-4 gry im odpadly, kilka jeszcze wyjdzie, ale nie wszystkie z nich dostaly trailer na pokazie, z kolei na peceboxie poza chyba kałtum break to susza calkowita byla, dlatego mieli co zapowiadac na konfie xDDDD

Opublikowano

No to chyba oglądaliśmy inne konferencje bo sporo gier miała formę grywalną.

Opublikowano

a FF VII i Shenmue III wyszło? bo chyba mi umknęło.

jeszcze dreams od mm

no i deep down [*]

kingdom hearts [*]

persona 5 [*]

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

z xboxem nigdy nie bylo tak dobrze kolejny rok z rzedu dostanie gry najlepsze w swoich kategoriach :banderas:

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

To już podchodzi pod grubą patologie.

Opublikowano

Kubson szanuje mocno ale właśnie co mnie urzekło w konfie Sony to te gameplayem Horizon czy Days Gone gdzie po prostu siedział koleś i grał w skupieniu, a nie jak na konfie MS - darcie ryja w piratach czy trailer Recore gdzie trzeba samemu szukać gameplay jakby MS się wstydził tej gry.

Na plus ofc gameplay Gearsow i Horizon 3 który pomimo chaosu związanego z pokazaniem czterech grających osób i to jeszcze każde na innym sprzęcie, wyglądało przekozacko. Playground to chyba jedyne studio MS które potrafi zrobić widowiskowa grę i jeszcze ja w odpowiedni sposób pokazać.

Edytowane przez hav7n