Skocz do zawartości

E3 2016 - open world cinematic experience z drzewkiem rozwoju postaci i zdobywaniem baz

Featured Replies

Opublikowano

gry ekskluzywne powyżej oceny 86%

XONE: Titanfall, Horizon 2, Forza Motorsport 6, Rise of The Tomb Raider

PS4: Bloodborne, Uncharted 4, Witness,  Odin Sphere, Guilty Gear Xrd, Ratchet Clank

tej siły nie zatrzymacie, jest :kaz: do dwóch

Tej siły nic nie zatrzyma 4 do 6 dla Niebieskiego Królestwa, a kolejne killery w drodze. :banderas:

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 82,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• MaZZeo now available on Windows 10

• Ok, czas podsumowac E3:           NIESAMOWITY FACET

• Gość Soul
    Gość Soul

DżabaZZe przestań bronić tego pudła które jest pierwszą konsolą w historii która nie ma gier na wyłączność, czaisz nie ma już czegoś takiego, we wszystkie gry będziesz mógł zagrać na PC. I nie ma to n

Opublikowano

gry ekskluzywne powyżej oceny 86%

XONE: Titanfall, Horizon 2, Forza Motorsport 6, Rise of The Tomb Raider

PS4: Bloodborne, Uncharted 4

tej siły nie zatrzymacie, jest :kaz: do dwóch

titanfall nawet spoko strzelanka, ale znudzila mi sie po kilku dniach, tomb raider dorzucili mi do karty graficznej, ale nawet nie chcialo mi sie tego odpalac

Opublikowano

ale ch.uj mnie obchodzi ze ci się znudziła xd podaje fakty

no wtedy stan się wyrówna, to prawda

Teraz jeszcze podaj 2 gry ekskluzywne na Xboxa ze srednia powyzej 90 :lapka:

a czemu powyżej 90%, ktoś tak ustalil ze licza się tylko takie gry? a może ja licze od 86% :lapka: sa tez tacy dla których licza się tylko 95% i wyżej, jest 0:0 w exach :cool:

Opublikowano

Btw. Ogrywasz teraz rogue galaxy? Dobra gierka bo myślę czy nie kupić na ps4. Znaczy jak fabuła?

Rogue Galaxy to ogrywalem na PS2 :cool:

Teraz gram w REBEL Galaxy i serdecznie polecam kazdej osobie ktora lubi takie klimaty, momentami mi sie serial Firefly kojarzy jak w to gram.

Opublikowano

a czemu powyżej 90%, ktoś tak ustalil ze licza się tylko takie gry? a może ja licze od 86% :lapka: sa tez tacy dla których licza się tylko 95% i wyżej, jest 0:0 w exach :cool:

jakie fakty? tomb raider i titanfall nawet nie mozna podciagnac pod exa microsoftu bo smigaja na stem i origin.

Opublikowano

Może ktoś przypomnieć, w który roku boty ostatni raz dostali grę ze średnią powyżej 90%?
:rayos:

CO ZA BIEDA, XBOX - WYŻSZY POZIOM PRZECIĘTNOŚCI

Opublikowano

jakie fakty? tomb raider i titanfall nawet nie mozna podciagnac pod exa microsoftu bo smigaja na stem i origin.

ustaliliśmy już ze tu na pececie nikt nie gra.

Opublikowano

zerkamy na liste najwyzej oceniach tytylow tego roku na obie konsole:

http://www.metacritic.com/browse/games/score/metascore/year/xboxone/filtered?sort=desc- xone

http://www.metacritic.com/browse/games/score/metascore/year/ps4/filtered?sort=desc- ps4

gierek na loniaka ze srednia rowna lub wyzsza niz 80% cale 14 sztuk z czego cale TRZY niedostepne na ps4

gierek na ps4 ze srednia rowna lub wyzsza niz 80% cale 34 sztuki z czego CZTERNAŚCIE niedostępnych na xone

xone najwyzsza kultura chuyowosci, TAKIE SA FAKTY

Opublikowano

btw. czym w zeszlym roku MS wygral rok?

grami. Z resztą jak co roku. Ogólnie to XONE ma wyżej oceniane exy.

Mazzeo nie pograzaj sie sony w tym roku to

Odin sphere

Ratchet&Clank

U4

Valkryria Chronicles

MLB The Show

SF V

The Witness

Salt and Sanctuary

Alienation

Layers of Fear.

Vs

Quantum Break

Superhot

A jeszcze na ps4 ma wyjsc tlg, nioh, nms

To jest nokaut a najepiej maja blacharze bo moga grac w exy msu i 3/4 gier z ps lol

Opublikowano

Mazzeo obudź sie to koniec

Opublikowano

Layers of Fear jest na Xone i było pierwsze bo jeszcze w programie preview Bluber ;)

Opublikowano

A to jeszcze nie masz kruku? 

Czy Nioh ma już potwierdzoną europejską datę premiery na 2016 rok? 

Opublikowano

Drogi forumku, czy to już czas uzupełnić moją kolekcję konsol o perłę w koronie, o PlayStation 4?

Chyba dobry moment, troche exow sie nazbieralo, kolejne w drodze.
Opublikowano

Drogi forumku, czy to już czas uzupełnić moją kolekcję konsol o perłę w koronie, o PlayStation 4?

Łada moment pewnie wyjdzie N E O to wtedy bierz.
Opublikowano

Layers of Fear jest na Xone i było pierwsze bo jeszcze w programie preview Bluber ;)

Oks my bad, ale reszta się chyba zgadza

A to jeszcze nie masz kruku? 

Czy Nioh ma już potwierdzoną europejską datę premiery na 2016 rok?

Jeszcze nie, ale krążą plotki premierze na jesień

Opublikowano

czekaj spokojnie na ps4 neo i patrz jak ludzia ze zwykla ps4 dupy pekaja 

Opublikowano

Brać nic się nie bać, xboksa sprzedawać.

Opublikowano

Gram sobie w to U4 i zastanawiam się czy boty dostaną kiedyś tak dopracowany tytuł na swojego szrota.

Opublikowano

Gram sobie w to U4 i zastanawiam się czy boty dostaną kiedyś tak dopracowany tytuł na swojego szrota.

dopracowany pod takim wzgledem ze wszystko sie samo robi wystarczy wychylic galke i wcisnac guzik ?