Opublikowano 18 czerwca 20168 l Konsola ładna, tylko gier brak. Widzę, że U4 iście wciągające, że na forum posty piszesz. xd
Opublikowano 18 czerwca 20168 l Czasem trzeba zrobic przerwe. 16 chapterow od wczoraj, nie jestem fanem serii, ale U4 kozak szpil
Opublikowano 18 czerwca 20168 l Oj mnie tak po tym E3 ciągnie do PC,gdybym tak sprzedał XO i lapka + odłożone 2tysie to by chyba coś fajnego złożył,no ostatecznie jakieś dwa kolejne tysiące w ratach i było by master ryże i tytany?
Opublikowano 18 czerwca 20168 l Oj mnie tak po tym E3 ciągnie do PC,gdybym tak sprzedał XO i lapka + odłożone 2tysie to by chyba coś fajnego złożył,no ostatecznie jakieś dwa kolejne tysiące w ratach i było by master ryże i tytany? Nie wiem ile tam dokładnie twój laptop i używany Xbon teraz stoi ale pewnie by było coś fajnego, szczególnie jeśli masz już jakiś ekran. Pisz tu - http://www.psxextreme.info/topic/87114-chcesz-kupiczmodernizowac-kompa/page-214
Opublikowano 18 czerwca 20168 l Oj mnie tak po tym E3 ciągnie do PC,gdybym tak sprzedał XO i lapka + odłożone 2tysie to by chyba coś fajnego złożył,no ostatecznie jakieś dwa kolejne tysiące w ratach i było by master ryże i tytany? Za 3 koła już złożysz coś fajnego.
Opublikowano 19 czerwca 20168 l Pora obudzic temat. Oj mnie tak po tym E3 ciągnie do PC,gdybym tak sprzedał XO i lapka + odłożone 2tysie to by chyba coś fajnego złożył,no ostatecznie jakieś dwa kolejne tysiące w ratach i było by master ryże i tytany? Mysle ze bys zlozyl, i ze to jest 100x lepszy pomysl niz trzymanie tego trupa bez ekskluzywnych gierek
Opublikowano 19 czerwca 20168 l Czy to juz sie dzieje? Microsoft pod pojeciem przyjecia multiplatformy chce wydac swoje exy takze i na konsoli Sony? http://www.gamespot.com/articles/sony-responds-to-microsofts-invite-to-connect-xbox/1100-6435688/
Opublikowano 19 czerwca 20168 l Andrew House w najnowszym wywiadzie potwierdza PS4 NEO w tym roku, dzięki temu chcą sprzedać 20mln konsol jak wcześniej zakładali. Breaking: Andrew House talks PS4 Neo to Japanese magazine. Premium option. Not motivated by VR. Dev env. same as PS4
Opublikowano 19 czerwca 20168 l Jak chcesz zaorac te 'next genowe' zlomy to bierz, ale to już raczej droga bez powrotu bo ciężko sie potem przestawić na te wszelkie konsolowe archaizmy
Opublikowano 19 czerwca 20168 l Pora obudzic temat. Oj mnie tak po tym E3 ciągnie do PC,gdybym tak sprzedał XO i lapka + odłożone 2tysie to by chyba coś fajnego złożył,no ostatecznie jakieś dwa kolejne tysiące w ratach i było by master ryże i tytany? Mysle ze bys zlozyl, i ze to jest 100x lepszy pomysl niz trzymanie tego trupa bez ekskluzywnych gierek Dobra to poproszę o złożenie kompa zeby wszystko śmigało na full w 60fps i zeby był spokój na te 3-5 lat. Poproszę rownież o wliczenie wszystkich akcesoriów bo w domu jedynie mam macbooka, a podłączenie kompa do tv odpada No to czekam na oficjalne zapowiedzi i cenę rownież czekam na neo ale beda to piękne święta
Opublikowano 19 czerwca 20168 l No to czekam na oficjalne zapowiedzi i cenę rownież czekam na neo ale beda to piękne święta Jeśli tylko cena będzie na obecnym poziomie PS4 to biorę na premierę, jeśli będzie droższy to pewnie jednak przygarnę zwykłą PS4, chyba, że różnica w grach faktycznie będzie spora.
Opublikowano 19 czerwca 20168 l Przecież szef SIE już mówił, źe bedzie droźsze od zwykłej PS4. 2200 zł w Polsce lekko za nią bedzie.
Opublikowano 19 czerwca 20168 l Akurat koncze blache w providencie spłacać, to pod koniec roku Neo w moim domu
Opublikowano 19 czerwca 20168 l i tak się kupi NEO, będę cisnął bekę z Ficusia, że nie dość, żę jest ograniczonym kumpirem, to jeszcze gra jak plebs na gorszej wersji swojej ukochanej konsoli
Opublikowano 19 czerwca 20168 l Wracajac jeszcze do E3 i do gier tam przedstawionych to tez jestem bardzo daleki od zachwytów. Najwieksze rozczarowanie i fuck-up targów - Scalebound. Mowie to ze smutkiem, bo spodziewalem sie sztosa nad sztosy, a to co zaprezentowano kaze mi raczej przypuszczac, ze mamy do czynienia z chińską odpowiedzią na Rako-Destini w wydaniu bijatykowo-strzelankowym. Coop wyglada tak: Panowie, najpierw przez 5 minut i 18 sekund napyerdalamy w różowe suty szefa i czekamy aż zgasną. Potem przez następne 7 minut i 58 sekund napyrtalamy w pomarańczowego fiuta aż odpadnie, a następnie boss pokaże nam na końcu czerwoną du.pę, którą faszerujemy przez dalsze 12 minut i 2 sekundy, aż w końcu będzie uprzejmy kopnąć w kalendarz. Całość mniej więcej tak ciekawa i zajmująca jak historia maszyn rolniczych na Wołyniu w XiX wieku. Nie tego się spodziewałem mówiąc szczerze. Rozczarowanie numer dwa to nowa Zelda. Nie wiem z jakiego powodu dziennikarka branzluje się tym co uwidziała. Ja zaś zobaczyłem spedalonego Linka, szwendającego się po pustym terenie z rzadziutkimi ruinkami kryjącymi jeszcze rzadsze skrzyneczki z cienkim stuffem. Potem wjazd do pustych jak żydowski sklep dungeonów i puzzle, przy których rozwiązywaniu nie spociłoby się nawet dziecko ze smoczkiem w gębie. System walki poraża swoją głębią i złożonością. A wszystko to w cellshadingowej grafie, której jedynym zadaniem jest przykryć ułomność techniczną platformy Nintendrogo :facepalmz: Nie tak to miało wyglądać, wszak założenia graficzne były wcześniej zgoła odmienne. Jedziemy dalej...Sea Of Thieves. W przypadku tej gry trudno mówić o rozczarowaniu, bo od samego początku zapowiadało się na kibel, ale i tak skala żenady prezentacji na E3 była iście porażająca. Do tego ta laska w coopie jęczała, jakkby reszta kolesi robiła jej gangbang. Im szybciej Mikroszafot wzorem Szwendable skasuje ten wątpliwej jakości produkt tym więcej sił i środków zostanie skierowanych tam gdzie są one potrzebne, czyli nowe exy, tfu! pseudoeksy, tj ekoszambo. Jadymy dalej w kwestii rozczarowań. God Of War...Ja wiem,że klapy zastrzygły uszami na samą zapowiedź, ale to ja co zobaczyłem w zajawce nie przedstawia się zachęcająco. Grafa jest oczo(pipi)na, przyznaję, ale walka...No bitch please! Te zwolnienia animacji ciosu tego dużego paszczaka, zeby zwykły plejstejszynowy janusz wiedział,że właśnie nadszedł czas na zrobienie uniku :facepalmz: Już GoW3 był łatwy, natomiast czwórka to zapowiedź dalszego skażualowienia walki. Przykre to. Tak to odbieram Tyle rozczarowań. W szufladce "może być" umieściłbym Horizon i Gears 4. Horizon...Jest takie piłkarskie porzekadło: jestes tak dobry jak twój ostatni mecz. W myśl tego to o globalną jakość tej gry należało by się martwić już teraz, bo kiedy Guerillasi zrobili ostatnio dobrą grę? Oczywiście grafa jest oczowy(pipi)liwa. Tego nie kwestionuję, ale reszta? Cała nadzieja w byłych pracownikach CD Projekt Red, którzy odpowiadają za jakość questów, ale...gdyby oni byli naprawdę dobrzy to RED-si pozwolili by im odejść? Gearsy jak to Gearsy. W multi beta mnie rozczarowała. Nie moje ciastko, nie moje małpy. Nic na to nie poradzę. Singiel pewnie będzie wporzo, ale bez szaleństw. Na koniec sztosy. Jedyne trzy niekwestionowane: Forza Horizon 3, NieR: Automata i Ni-Oh. Liczę,że te dwa ostatnie prędzej czy później ukażą się na ekoszambie