Opublikowano 13 czerwca 20168 l Czyli nie trzeba kupowac Xboxa - lepiej w PC zainwestowac, tylko FH3 i Scalebound potwierdzcie jeszcze
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Gearsy totalnie bez szału. Postacie nawet cieni nie mają. Edytowane 13 czerwca 20168 l przez Moldar
Opublikowano 13 czerwca 20168 l No dajcie znać czy pokażą chociaż jedna gierke, dla której trzeba będzie kupić Xboxa.
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Czyli ten nowy Xbox jednak bardziej klasyczny slim niż odpowiedź na PS4K.
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Och ten wąski korytarz z burzą zasłaniającą horyzont, ta genericowa baza, i babka krzycząca że snajper zanim w ogóle strzeli (bo to dupa a nie snajper). Ale plus za broń która była modna w Unrealu.
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Gearsy fajne, grałbym. A to że wszystko na PC wyjdzie? Jeden uj, mnie tylko granie na konsolach interesuje. I miliony graczy mają tak samo.
Opublikowano 13 czerwca 20168 l No dalej myślcie że robiąc zakupy na Windows Store ruchacie MS xd Nie, po prostu kupiony człowiek slimke, jakby chociaż miał 1 powód.
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Jak ms ma podobno wydać w przyszłym roku Scorpio, to ps4 neo zapewne też wyjdzie w tym czasie, bo jakby neo teraz wyszło, to by zjadł xone z masłem
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Ale mając Pc nic nie trzeba kupować bo MS już Ciebie ma czy ci się to podoba czy nie i dla mnie możesz grać jak podczłowiek na taborecie i mnie to yebie bo slimka już do mnie jedzie Edytowane 13 czerwca 20168 l przez hav7n