Skocz do zawartości

E3 2016 - open world cinematic experience z drzewkiem rozwoju postaci i zdobywaniem baz

Featured Replies

Opublikowano

Ten urywek że Scale : OOOOOOOO

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 82,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• MaZZeo now available on Windows 10

• Ok, czas podsumowac E3:           NIESAMOWITY FACET

• Gość Soul
    Gość Soul

DżabaZZe przestań bronić tego pudła które jest pierwszą konsolą w historii która nie ma gier na wyłączność, czaisz nie ma już czegoś takiego, we wszystkie gry będziesz mógł zagrać na PC. I nie ma to n

Opublikowano

PC :banderas:

Opublikowano

Nowy Xbox ładny jest

Edytowane przez pawelgr5

Opublikowano

Byl gameplay ze scalebound? Bo dopiero wlaczylem.

Opublikowano

Nie, tylko urywek.

Opublikowano

Było 5 sekund. Każda znakomita.

Opublikowano

Urywek tylko

Opublikowano

Czyli nie trzeba kupowac Xboxa - lepiej w PC zainwestowac, tylko FH3 i Scalebound potwierdzcie jeszcze :cool:

Opublikowano

Wierze Ci, kupuje złoma na pramiere.

Opublikowano

Ta bo gracze na xboxie w to nie zagrają xd

Opublikowano

No dajcie znać czy pokażą chociaż jedna gierke, dla której trzeba będzie kupić Xboxa.

Opublikowano

No dalej myślcie że robiąc zakupy na Windows Store ruchacie MS xd

Opublikowano

Och ten wąski korytarz z burzą zasłaniającą horyzont, ta genericowa baza, i babka krzycząca że snajper zanim w ogóle strzeli (bo to dupa a nie snajper). Ale plus za broń która była modna w Unrealu.

Opublikowano

Gearsy fajne, grałbym. A to że wszystko na PC wyjdzie? Jeden uj, mnie tylko granie na konsolach interesuje. I miliony graczy mają tak samo.

Opublikowano

No dalej myślcie że robiąc zakupy na Windows Store ruchacie MS xd

Nie, po prostu kupiony człowiek slimke, jakby chociaż miał 1 powód.

Opublikowano

Jak ms ma podobno wydać w przyszłym roku Scorpio, to ps4 neo zapewne też wyjdzie w tym czasie, bo jakby neo teraz wyszło, to by zjadł xone z masłem

Opublikowano

Ale mając Pc nic nie trzeba kupować bo MS już Ciebie ma czy ci się to podoba czy nie i dla mnie możesz grać jak podczłowiek na taborecie i mnie to yebie bo slimka już do mnie jedzie :banderas:

Edytowane przez hav7n