Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

E3 2016 - open world cinematic experience z drzewkiem rozwoju postaci i zdobywaniem baz

Featured Replies

Opublikowano

jeżeli nie bedzie jednej z tych gier:

- TLOU2

- GOD OF WAR 4

- NOWY PROJEKT KOJIMY

to juz nigdy nie ogladam ER3 na zywo

Kojima pewnie dopiero co zebral ekipe, moze juz powstalo kilka szkicow koncepcyjnych, a kolejny raz juz widze prosbe o jego pojawienie sie na konfie Sony? Z czym?

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 91,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• MaZZeo now available on Windows 10

• Ok, czas podsumowac E3:           NIESAMOWITY FACET

• Gość Soul
    Gość Soul

DżabaZZe przestań bronić tego pudła które jest pierwszą konsolą w historii która nie ma gier na wyłączność, czaisz nie ma już czegoś takiego, we wszystkie gry będziesz mógł zagrać na PC. I nie ma to n

Opublikowano

- TLOU2

- GOD OF WAR 4

- NOWY PROJEKT KOJIMY

Kojima pewnie dopiero co zebral ekipe, moze juz powstalo kilka szkicow koncepcyjnych, a kolejny raz juz widze prosbe o jego pojawienie sie na konfie Sony? Z czym?

Z jego goty angielskim

Opublikowano

No tak jak m$ ze scorpio, z gadajacymi glowami i szkicem koncepcyjnym z autocada.

Opublikowano

- TLOU2

- GOD OF WAR 4

- NOWY PROJEKT KOJIMY

zarys co robi, moze chociaz jakies CGI, ja w niego wierze, bo  siedzi we mnie nadal dzieciak który zachwycał się mgsami, i  wiem ze to równeiz jego zasługa, po prostu wierze ze stać go na swietna gre.

zakłamane ryje z video  scorpio = natchnieni wizjonerzy  z Ubisoft, wszyscypo  jednych pieniadzach, oby  sony do nich   o  3 nie dolączyło

Opublikowano

A gdzie babka od "a new water cooler"? Gdzie ci ludzie co prezentowali xone? xD Nie widzialem ich na kanapie dzisiaj.

Opublikowano

Milan to mówisz dzisiaj w nocy pracujesz

Opublikowano

do soonstation jeszcze trochę to spadam ogarnąć parę tematów i do zobaczenia o 3 :lapka:

Opublikowano

Jest dylemat czy sie przespac 2h czy sleczec przed kompem.

Opublikowano

Mlode teraz, nie ma co obierac ;(

Opublikowano

Kojima jak zwykle bedzie utubowal i sie puszyl gwiazda posrana ktora zapomniala o robieniu gier.

Opublikowano

Przeczytałem, obejrzałem trailery i żałuję, że nie oglądałem tego na żywo, bawił bym się wybornie xDDD
Po pierwsze: XBOX PIERWSZA KONSOLA W HISTORII BEZ EXÓW, jak beka z typów, którzy kupili konsole, która ma najgorsze wersje multiplatform i exów. Hahaha, nawet mi was nie żal, jak was Knur wydymał w tej generacji. Knur Spencer, koń trojański blachar.
Po drugie: jak te gry na x-taczera biednie wyglądają, Girsy 3 HD, tak to powinno się nazywać, nie dość że wizualnie jak z poprzedniej generacji, to gameplayow też, ale co się dziwić, gra od jakiś randomów, kolejny crap na 8. Recore, wierzyłem w ten tytuł, że może marka xbox dostanie coś na miarę Ico, a tu zapowiada się średniak z grafiką z 2010 roku xDDD. Scalebound, hahah platinum, nie idzie tą drogą, chyba chcą dostarczyć kolejnego killera na miarę tutrlesów xDDD
Po trzecie: jest rodzynek, xbox sckorpion, jak miło, ze ujawnili specyfikę tej konsoli bez esków (bo wszytsko do ogrania na pc xDDD). Sony już będzie widziało co z tym zrobić. :banderas::kaz:

Do tego premeira pod koniec 2017, boty jeszcze przez 1,5 roku będa się taplac w guwnie rozmazanym.

Podsumowując, dzięki ci Knurze, XBOX - CZUJE BEKĘ.

Ale ich Sony dziś rozjedzie :banderas:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Zetta jak w japonii wyglada kult kojimy? Kochaja go czy nienawidza?

Opublikowano

Niby gierek do ogrania będzie dużo w tym roku, ale zgodzę się z niektórymi tutaj, że to najsłabsze E3 od lat. Zero szokerów, jakichkolwiek nawet, zero ciekawych zapowiedzi, zero zachwytów, w zasadzie wszystko wiedzieliśmy przed E3. 

Jak Sony nie uratuje tego E3, to będzie naprawdę tragicznie :/

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Kojima jak zwykle bedzie utubowal i sie puszyl gwiazda posrana ktora zapomniala o robieniu gier.

oby sie nie skonczylo  o  3:30 tak

why are we still here?  just  to suffer?

yeti, jak zawsze rzeczowo, zwiezle i na temat, bez przesady,  tylko brakowało  by przyznal  ze forza 3 w koncu bedzie grywalna bo bierze garsciami  z krola motorstorma

Edytowane przez milan

Opublikowano

Przeczytałem, obejrzałem trailery i żałuję, że nie oglądałem tego na żywo, bawił bym się wybornie xDDD

Po pierwsze: XBOX PIERWSZA KONSOLA W HISTORII BEZ EXÓW, jak beka z typów, którzy kupili konsole, która ma najgorsze wersje multiplatform i exów. Hahaha, nawet mi was nie żal, jak was Knur wydymał w tej generacji. Knur Spencer, koń trojański blachar.

Po drugie: jak te gry na x-taczera biednie wyglądają, Girsy 3 HD, tak to powinno się nazywać, nie dość że wizualnie jak z poprzedniej generacji, to gameplayow też, ale co się dziwić, gra od jakiś randomów, kolejny crap na 8. Recore, wierzyłem w ten tytuł, że może marka xbox dostanie coś na miarę Ico, a tu zapowiada się średniak z grafiką z 2010 roku xDDD. Scalebound, hahah platinum, nie idzie tą drogą, chyba chcą dostarczyć kolejnego killera na miarę tutrlesów xDDD

Po trzecie: jest rodzynek, xbox sckorpion, jak miło, ze ujawnili specyfikę tej konsoli bez esków (bo wszytsko do ogrania na pc xDDD). Sony już będzie widziało co z tym zrobić. :banderas::kaz:

Do tego premeira pod koniec 2017, boty jeszcze przez 1,5 roku będa się taplac w guwnie rozmazanym.

Podsumowując, dzięki ci Knurze, XBOX - CZUJE BEKĘ.

Ale ich Sony dziś rozjedzie :banderas:

znowu zapomniałeś?

14383384043dff3356b8ddf45a4a736b879.png

Opublikowano

Perez bo widze, ze sledzisz, Butcher polecial do LA czy, tak jak sie odgrazal, zostal?

W LA Komodo, Butcher był teraz w Londynie na EA Play.

Opublikowano

Zetta jak w japonii wyglada kult kojimy? Kochaja go czy nienawidza?

Poprzez wizerunek pokrzywdzonego biedaka przez wielka korporacje jaki mu media nadaly w japonii, jego ostatnia gierka sprzedala sie bardzo dobrze jak na dzisiejsze japonskie warunki.

A to co teraz odwala to juz nawet jego zainteresowani bracia nie ogarniaja.

Opublikowano

Ciekawe czy Czezare rzeczywiście będzie musiał przejść na jakieś leczenie. Psycha mogła nie wytrzymać po tej PCtowej konfie Microsoftu  :obama:

Opublikowano

zależy,  obecnych psychotropów nie nalezy  mieszać

Opublikowano

Perez bo widze, ze sledzisz, Butcher polecial do LA czy, tak jak sie odgrazal, zostal?

W LA Komodo, Butcher był teraz w Londynie na EA Play.

A, czyli ktos z redakcji jednak pojechal. Wydawalo sie, ze odpuscicie LA.

Opublikowano

Ogladam jeszcze raz gameplay z nowej Forzy i nie moge uwierzyc jak zayebiscie sie to prezentuje. Szczyt ewolucji wyscigow arcade nadchodzi. Biere day one.