Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

XBOX ONE X @ Project Scorpio

Featured Replies

Opublikowano

A jak odpuszcze. Jedynie quantum brake wyglada super, halo i gearsy mnie nie interesuja. Mam tv fhd a porownania ps4 pro vs xbox one x nie pokazuja nic lepszego po za rozdzielczoscia - tutaj tez lba nie urywa.

Aha, no i loadingi... tez fajnie. A podkrecanie rozdzialek starych gier... nie mam czasu wszystkich nowych gier ograc a co dopiero wracac do klasykow.

Aha no i nawet flagowy TR wyglada lepiej ale to tylko drobna kosmetyka. Roznica jest wzgledem zwyklym xboxem, a reszty nie zamiata. Na pewno wieksza roznica jest miedzy x1 a ps4 niz x1x a ps4pro

Edytowane przez gnom

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 189,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

No dobrze. Jako, że spędziłem z najnowszą maszyną od M$ odpowiednio dużo czasu, to wypada przedstawić swoją opinię. Wiadomo, kto miał kupić, ten kupił. Niebieskich i tak się nie przekona, ale być może

• Nie ma czegoś takiego jak "marka sony", wsadź sobie to fanbojskie pierdolenie do kieszeni   Jakoś w latach 2005-2008 nie miała znaczenia marka playstation, która przecież dominowała wtedy już 10 lat

• Także ten...

Opublikowano

Tylko co z reszta ? ciekawe jak wiesiek bedzie wygladal...

Jest kosmos w stosunku do tego co bylo na PS4 po patchu na Pro, a dev zapowiedzial dodatkowe wsparcie HDR i pewnie natywne bedzie tym razem 4K, czyli bedziesz grac w jakosci jak 5-10% PC towcow ?

Serio, gdzie jak gdzie, ale w tym przypadku nie powinno byc zadnych watpliwosci czy bedzie lepiej :D

to samo co Heatpipe, MS troche w marketingu przesadził.

najwazniejsze ze jest i dziala, w PS4 przydalby sie taki wynalazek.

Grałem chwilę w w3 na 4k/ultra i nie jakoś opadku szczęki nie było . Niech odpuszczą te natywne 4K(na ps4pro go nie ma a gry na tv 4k wyglądają dużo ładniej) i zaczną iść w płynność która zmienia w dużo większym stopniu odbiór gry.

Opublikowano

https://www.reddit.com/r/xboxone/comments/7b0pr6/im_officially_first_in_line_for_xbox_one_x_tminus/

Opłaca się czekać jedynie w Nowym Jorku, pierwsza osoba przed Microsoft Store spotkała się już z Majorem Nelsonem, Aaronem Greenbergiem i samym królem Spencerem ;)

DN6UzkhWAAAf2Bu.jpg

zdrowywariat 

zazdro

Opublikowano

Ostatnie sztuki Project Scorpio Edition po oryginalnej cenie (2099 zł) można jeszcze zamówić w sklepach spółki TERG (MediaExpert, Avans i Electro.pl).

Dzięki, zamówiłem w ME! :D

Opublikowano

aż żal że już to ograłem. Jakby co będę mógł komuś sprzedać pudełko po skorpio widzę żę pudełka to teraz chodliwy towar :D

Opublikowano

Znajomy ktory pracuje w saturnie powiedzial, ze nie moze mi wydac dzisiaj ;/, chyba ze pokaze mu paragon, ze inne sklepy wydaja. To kto odebral dzisiaj i podesle mi fotke z paragonem ?:)

Opublikowano

JuanMag a dostałeś mailem potwierdzenie odbioru? Ja mam w Media i póki co cisza..

Opublikowano

MediaMarkt i Saturn wysyłają informację dopiero w dzień odbioru, jeśli wybrałeś odbiór w sklepie.

Opublikowano

JuanMag a dostałeś mailem potwierdzenie odbioru? Ja mam w Media i póki co cisza..

Nie mam zadnego maila od nich, robiłem rejestracje bez zakladania konta z tego co pamietam, tylko wydrukowalem nr. zamowienia, wszystko ustalalem z tym kumplem co pracuje w saturnie.

Opublikowano

Ja mam sztukę w mm i euro jutro do odbioru. Jedna sztuka dla kogoś w olsztynie do oddania jakby byli chętni;)

Opublikowano

czołem, odbierał już ktoś może z rtv euro, niby konsola leży w sklepie gotowa do odbioru i Pani na infolini również zaprasza po odbiór ale jak pojadę i mi nie wydadzą to może być ciężko...

Opublikowano

Ja nie dostałem żadnego info z euro że do odbioru :(

Opublikowano

Ja dostałem trzy dni temu info o poniższej treści od RTV Euro AGD i od tamtego czasu żadnej nowszej wiadomości od nich nie otrzymałem:

Szczegóły dostawy

Zakup i odbiór w Sklepie fizycznym RTV EURO AGD
Zapraszamy do wybranego Sklepu Fizycznego w dniu 2017-11-07 po godzinie 14:00 w celu zakupu Zarezerwowanych produktów.
Rezerwacja obowiązuje przez 3 dni. 

Opublikowano

U mnie kurier też będzie jutro dopiero, w godzinach 8-14 :)

Opublikowano

Media expert ma status gotowe do wysyłki czyli może nawet nie dotrzeć, a w euro sprzęt oczekuje w sklepie fizycznym. Wolałbym żeby jednak media dało radę bo mam 100m od domu, a do euro jednak będę musiał jechać 15km :(

Opublikowano

Paczka już w rękach DHL :D Byle do jutra! :)

Opublikowano

No, to w moje łapki Skorpionik trafi jutro. Media Expert stanęło na wysokości zadania i już wysłało do sklepu, gdzie jutro sobie podjadę autkiem i odbiorę. :sorcerer:

Opublikowano

Mi amazon rownież juz wysłał wiec jutro bedzie grane :ohboy: