Opublikowano 17 maja 20186 l 1 minutę temu, Hum napisał: @oni Graj i nie marudź. Nie to, że masz jakiś wybór na XO. to był żart a wybór wciąż mam, sam wiesz jaki
Opublikowano 17 maja 20186 l "At one point during a fight outside a barn, a juggernaut zombie hits me so hard that the UI vanishes" No i to się nazywa porządny boss
Opublikowano 17 maja 20186 l Teraz, Yakubu napisał: z gamepassa będzie można ściągać dopiero od jutra? 22 maja. Od jutra grają osoby które kupiły edycję Ultimate.
Opublikowano 17 maja 20186 l Chętnie bym pograł w ten weekend, no ale nie będę dopłacał 90 zł do UE. Na następny weekend sobie miesięcznego GP odpalę którego dostałem do Koksa i jak mi się skończy to wezmę podstawkę w pudle.
Opublikowano 17 maja 20186 l Chłodna recka na Polygamii - warto przejrzeć, bo autor jest fanem pierwszej części i wrzucił sporo wartościowych informacji w recenzji dwójeczki. http://polygamia.pl/state-of-decay-2-recenzja/
Opublikowano 17 maja 20186 l https://www.amazon.co.uk/State-Decay-2-Xbox-One/dp/B01GVMW35A/ref=sr_1_3?s=videogames&ie=UTF8&qid=1526550945&sr=1-3&keywords=state%2Bof%2Bdecay%2B2&th=1 Jak wezme pudelko, to przyjdzie 22 maja?
Opublikowano 17 maja 20186 l @Maus Jak masz opłaconego Prime to pudełko będziesz mieć 22/5 na 100% ewentualnie sprawdź sobie shopto lub simplygames gry zawsze dzień lub dwa przed premiera dostarczają Edytowane 17 maja 20186 l przez kubson
Opublikowano 17 maja 20186 l 44 minuty temu, _Be_ napisał: Hmm 90zł ale to masz z DLC przynajmniej 1. Bardziej podoba mi się okładka zwykłej edycji, 2. Raczej zainteresuje mnie tylko drugie DLC z dodatkową mapą i trybem Hordy, które samodzielnie wyjdzie taniej niż te 90 zł.
Opublikowano 17 maja 20186 l Teraz, Pacquiao napisał: 1. Bardziej podoba mi się okładka zwykłej edycji, 2. Raczej zainteresuje mnie tylko drugie DLC z dodatkową mapą i trybem Hordy, które samodzielnie wyjdzie taniej niż te 90 zł. UE nie kupisz w pudełku No i tak jak mówil kermit mozna bylo kupić za 130zł xd
Opublikowano 17 maja 20186 l 6 minut temu, _Be_ napisał: UE nie kupisz w pudełku Oczywiście, że kupię: https://www.amazon.co.uk/State-Decay-Ultimate-Xbox-One/dp/B07BH58HS2/ref=sr_1_1_sspa?s=videogames&ie=UTF8&qid=1526552920&sr=1-1-spons&keywords=state+of+decay+2&psc=1 Jest po prostu trudniej dostępna. Edytowane 17 maja 20186 l przez Pacquiao
Opublikowano 17 maja 20186 l Okay, z amazonu tak faktycznie, ja szukalem w polskich sklepach to nie ma nic
Opublikowano 17 maja 20186 l Nawet podstawowa edycja do PL sklepów wchodziła bardzo późno, ale tak samo było z remasterem jedynki. Genezą IP jest cyfrowa dystrybucja i takie gry nawet jak wychodzą w pudłach, to często jest gorzej z ich dostępnością. Świetny ten framerate, mam nadzieję, że remaster wyjdzie jeszcze w czasie obecnej generacji XD Edytowane 17 maja 20186 l przez Pacquiao
Opublikowano 17 maja 20186 l Zasysam jedyneczke. Jak mnie ukontentuje to wciągnę dwójeczkę. Brakuje mi takiej wędrówki z zombiakami odkąd skończyłem Dying Light a na Days Gone nie chce mi się czekać Edytowane 17 maja 20186 l przez Mikołaj
Opublikowano 17 maja 20186 l Dobry materiał szczególnie dla ludzi, którzy zagrywali się w jedynkę (autor zrobił też obszerną recenzję w osobnym filmie):
Opublikowano 18 maja 20186 l 4 minuty temu, _Be_ napisał: Dobrze, że nie odpaliłem bo bym pewnie zombie mode włączył w robocie. Dokładnie takie samo podejście miałem ale rano nie wytrzymałem i przed wyjściem do pracy na 10 min odpaliłem. Wygląda to napewno lepiej niż zakładałem/widziałem/nasłuchałem się.
Opublikowano 18 maja 20186 l tez chwile pogralem, jak ktos byl fanem jedynki pomimo jej ułomności to tutaj raczej sie nie zawiedzie bo wszystkiego jest wiecej, lepiej i ladniej