Skocz do zawartości

State of Decay 2

Featured Replies

Opublikowano

A wlasnie, jak zrobić zeby typ nauczył się komputerków? Jak te książki czy tam poradniki mają się nazywać? Mam już całkiem sporo różnych, a przy żadnym nie widzę żeby dawał skilla do komputrów

• Odpowiedzi 700
  • Wyświetleń 100,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ammo - amunicja base - baza zombie - zombi food - jedzenie   tu macie moje spolszczenie które wystarczy do skończenia gry

• Nie ma to jak wybrać się na questa w swoim najlepszym aucie na drugi koniec mapy w środku nocy. Auto naprawione, zatankowane i wjechałem na barierkę tak że samochód się zablokował  Trochę słabo bo z b

• Kolejny mindfuck serwują zieloni bracia!  Nie powiem, początek sprawiał wrażenie rozpoczęcia całkiem ciekawej przygody, po 10 minutach byłem w stanie dać ocenę 7 blantmanów w skali na 10! Przez chwile

Opublikowano

Skill - Knowledge of Computers

Ksiazka - Knowledge of Computers

lapiesz pattern? ;) 

Opublikowano

hav, wejdź na slot i zobacz jego poziom. jeżeli będzie ptaszek przy wymaganiach to po skasowaniu typa może zniknąć ale to tylko na moją logikę. raczej powinno zostać bo wymogi są zazwyczaj tylko do rozbudowy.

@Yakubu znajdź lamusa co ma tylko 4 podstawowe statsy, piąty to właśnie specjalizacja jak gotowanie, komputery czy mechanika. wybierz go, wybierz książkę ze schowka i X żeby się nauczył. tak wojskowego zabijakę nauczyłem ogrodnictwa i mam +1 żarcie za free. wielki nygga w mundurze a grzebie w ziemii i hoduje marchewkę :D

Opublikowano

@Colin No wlasnie chce sobie zmienic lidera na innego ale obecny ma skilla w kompach i nie za bardzo chce zeby command center mi zeszlo level nizej ale moze dzisiaj zaryzykuje ;) 

Opublikowano
5 minut temu, hav7n napisał:

Skill - Knowledge of Computers

Ksiazka - Knowledge of Computers

lapiesz pattern? ;) 

To ma sens!

Myślałem, że ten skill to jest do wyboru przy wymaksowaniu tego podstawowego i się dziwilem dlaczego nie ma go przy skillu elektryka.

Joo Colin, tyle to już wiedziałem :lapka:

Opublikowano

a to spoczko, wybacz za tutorial dla noobów :) 

hav, raz się żyje, ryzykuj. najwyżej kogoś innego wytresujesz a 1 outpost to nie dramat.

mi został tylko warlord i koniec. ta gra cholernie uzależnia. szkoda tylko że nowa społeczność osadziła się dolinie bo średnio lubię tę mapkę ale to już pójdzie na luzaku mając wodę i prąd za free. skupię się tylko na uzbrojeniu i kasowaniu serduszek wośpu. 

Opublikowano

Imho Zostanie tak jak jest. Tak samo jak budynek lidera nie znika jak ten zginie.

Opublikowano

jezeli budynek lidera nie znika po smierci to pewnie wszystko zostanie

Opublikowano

ok colin mial racje, plecaki lepiej trzymac w vanie, te z ziemi po jakims jednym dniu zaczęły znikac xd

Opublikowano

Wczoraj sesja do 1 w nocy i wszystkie serca na mapie wyczyszczone :banderas:

Po skończeniu legacy questa mogę wybrać trzy osoby z mojego community I tak - jeżeli w tej trójce będzie mój obecny lider to czy w nowym community też z automatu postać będzie liderem? Mam teraz niezłe doyebana babke i warto by było ja brać ze sobą dalej ale jest ona moim liderem i jeżeli będę musiał ją wyyebac z community aby nominować kogoś innego to lipa.

@Colin @Pacquiao 

Co do mojego poprzedniego pytania to można wywalić z community kolesia z konkretnym skillem i budynki zostają. Nawet zostało mi 7 osób w bazie na 8 i ciągle wszystko cacy.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

dobrze wiedzieć w razie czego. mój mechanik jest humorzasty więc jeśli zbuduję autoshop to będę miał haka na gnojka :D a propos tego gościa. ostatnio jak grałem to wdał się w bójkę z jakąś laską w bazie, z tym że typ był cały czas ze mną w trakcie wyprawy na miasto. pierdzielony opanował bilokację.

Opublikowano

ja wczoraj musialem wstac od konsoli, wiec wyszedłem do dasha

wracam do gierki i przywitalem sie z nagrobkiem :F

dobrze ze laska była slaba ale po loot trzeba jechac na drugi koniec mapy

Opublikowano
4 minuty temu, Pacquiao napisał:

W SoD2 gra się w ogóle nie pauzuje,  więc trzeba zamykać.

Wcale nie, wystarczy wyłączyć pada :potter:

Cytat

Game now pauses when controller becomes disconnected during single-player sessions

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

pauzuje normalnie jeśli ustawisz tryb gry na offline :potter:

Opublikowano
1 minutę temu, _Be_ napisał:

Wcale nie, wystarczy wyłączyć pada :potter:

Rocket science Level Stuff XD

Opublikowano

W co-opie obaj gracze dostają acziki?

Opublikowano

No gram z ziomkiem i za rozbudowę bazy, eliminacje siedlisk plagi dostaje tylko ja jako host.

Opublikowano

xD

psyko odstaw rozpuszczalnik 

Opublikowano

To ujowo, baza powinna być wspólna, a co-op oddzielnym trybem, gdzie kilku graczy ma wspólnego sejwa i razem reze nieumarłych i sądzi kapustę w ogródku. Albo chociaż acziki powinny wpadać wszystkim w danej sesji. Anyways, przyejemna gierka, ot nieco rozbudowana i poprawiona jedynka w lepszej, choć wciąż kiepskiej grafice (gram na KoXie). 

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Rzadki widok :D Game zapomniało mi steelbooka wysłać, dojdzie osobną paczką.

2yzhfn8.jpg