Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

A grałeś chodź w coś z tej listy?

8 gier. Jezeli liczymy darmowe weekend w TF2 i IW to 10 gier :lapka:

Edytowane przez Wolfie_

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 643,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Nie wiedziałem ze Siege tak ładnie poszedł :banderas:

Ale Infinite Warfare to :frog:

Opublikowano

wow jedyne dobre gierki w tym topie sa nintendo, switch nas zayebie

Opublikowano

Te gry wypuszczane w takich czasach, że nic innego nie było, z całej tej listy ograłem tylko 3 gry, The Division, Primal i Battlefront. Fakt ta lista jest porażająca, większość raki :o GTA V to jakoś nie liczę, bo ograłem na poprzedniej generacji. DS3, Titanfall i Pokemon stanowią wyjątki, reszta rak.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

jakoś nie chce mi się wierzyć, że takie dark souls 3 sprzedało się lepiej od uncharted 4

albo battlefront, który jest grą z 2015

Opublikowano

No Ameryki nie odkryłęś zaqu, FIFY, CODziki itd sprzedają konsole, a nie exy. MaZZeo ostatnio o tym pisoł.

Opublikowano

No Ameryki nie odkryłęś zaqu, FIFY, CODziki itd sprzedają konsole, a nie exy. MaZZeo ostatnio o tym pisoł.

Mysza ja to wiem. Ale jak posluchasz tutaj klapow to exy sie tylko licza,beka z xbone bo niema exow. A jak widac exy sie nie sprzedaja. I ludzie poleca po scorpion bo bedzie mial lepsza grafike.
Opublikowano

exy sie nie licza tylko moc dlatego scorpio wygra ta generacje

xd

Opublikowano

exy sie nie licza tylko moc dlatego scorpio wygra ta generacje

xd

Kto powiedzial,ze wygra? :dynia: powiedzialem,ze sie sprzeda i ludzie beda kupowac jak cieple buleczki.

No i czemu się dziwić, że Sony ma deal z Battlefront i Destiny 2 w tym roku. Upchną trochę konsol.

Na rdr 2 i cod tez maja

Edytowane przez Wolfie_

Opublikowano

Przydałby się ms na xbox jakiś rpg z elementami zbierania (na kształt pokemonow) i symulatora randkowicza.

Opublikowano

jakis ekskluzywny jrpg ze smokami, coopem i najlepiej od platinium zalatwilby sprawe

albo rpg od obsidianu

albo nowy conker

czy nowe duze fable 4

pgr5, jade empire 2 czy tam od biedy kotora 2 tez bym nie pogardził

xbox 2001 - 2017 [*]

Opublikowano

.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Kiedy wy się nauczycie ze liczy to się cena konsoli i możliwość ogrania rakow na niej, a nie gry na nią.

Opublikowano

Mysza ja to wiem. Ale jak posluchasz tutaj klapow to exy sie tylko licza,beka z xbone bo niema exow. A jak widac exy sie nie sprzedaja. I ludzie poleca po scorpion bo bedzie mial lepsza grafike.

Exy się liczą dla świadomego gracza który wie co i jak w branży, a całe rakowe (pipi) jest dla mainstreamowego hamburgera który kupi sobie ładny kawałek plastiku pod tv na Black Friday bo mu śpiewają w reklamach że włączyli niskie ceny. To jest ciemna strona gamingu od której trzeba się odciąć, a nie jeszcze jakieś tabelki z doopy wklejać jak pseudo analityk.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Exy się liczą dla świadomego gracza który wie co i jak w branży, a całe rakowe (pipi) jest dla mainstreamowego hamburgera który kupi sobie ładny kawałek plastiku pod tv na Black Friday bo mu śpiewają w reklamach że włączyli niskie ceny. To jest ciemna strona gamingu od której trzeba się odciąć, a nie jeszcze jakieś tabelki z doopy wklejać jak pseudo analityk.

Zgadzam sie w pełni.

Opublikowano

Zarzad (pipi) obchodzi swiodomy gracz,maja sie $$ zgadzac.

Opublikowano

Naucz się stawiać przecinki.

Opublikowano

Ale z drugiej strony, gdyby nie te hamburgery od coda i fify, co masowo kupują te sprzęty, to nie widziałbyś takich gier jak TLoU, BloodBorne czy Nioh.

Opublikowano

z tych top20 gralem tylko w trzy - gta5, titanfall2 i ffxv, jestem dumny ze mainstream nie do mnie

Opublikowano

Dlatego cieszy mnie posiadanie PS4, bo producent nie zapomina ani o jednych, ani o drugich. Dla wyjadaczy Yakuzy 0, Niohy czy inne Niery, a dla szarej masy Battlefronty czy Destiny z czasowymi exclusive DLC-kami i bonusowymi skórkami ;)

Opublikowano

Zapomniałeś wspomnieć o gównogierkach z plusa dla kebabiarzy.

Opublikowano

nawet oplakiwany ze wyszedl w zlym momencie tf2 sprzedal sie lepiej i zalapal do listy niz te cudowne wielkie serie, ktore kocha komjunity xboxa XDDD

microsoft zreszta widac w jaka grupe targetuje scorpio - wlasnie w januszy co kreca sprzedaz tych gierek z top20, na chuy exy, na chuy inne gierki, na chuy roznorodnosc jak sprzedaz jest slaba - robmy konsole dla januszy by te 20 gierek z topow sprzedazy dzialalo na niej i wygladalo najlepiej i by do ich ogrywania wybierali nasz system - ich przepis na sukces

najgorsze jest to ze takich suchare czy mazzeo to odpowiada, nawet jakby branze gier ograniczyc do tytulow z tego top20 to byliby oni zachwyceni bo tylko w te gierki graja, dla mojej skromnej osoby jakby wybor gier ograniczal sie do tych dwudziestu to bym bez zastanowienia zakonczyl zabawe w gierki video

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.