Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Nie mogę się doczekać aż położę łapy na padzie.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 643 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

4K nastąpi jako standard prędzej czy później, a dokładnie (pewnie) wtedy kiedy będzie więcej sprzętu w przystępnej cenie który to obsłuży

i nie ma nic wspólnego z eksperymentami jak VR itp inne g.ówna

10minigierek na start - to naprawdę powód by wydać bezsensownie więcej niż na samą konsole?

W sumie gratulacje dla Sony, ruchnęli w stylu Rocco

Edytowane przez II Noxx II

Opublikowano

VR standardem za 10-15 lat? xDDD

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

od 20-paru lat nikomu nie udało się wyprzeć grania a padzie przed TV, no i pięknie

Opublikowano

Ja wiedziałem że hype na VR spadnie ale nie wiedzialem, że koorva tak szybko.

Jeszcze ktos robi pod to gry czy skończyło się na Capcomie i RE7? Obcy: Izolacja miał otrzymać wsparcie dla VR i CA milczą w temacie.

Opublikowano

Tak gwoli prawdy, to sprzedaż gogli VR ma tendencję wzrostową i raczej nikt nie szacuje, że to się przez kilka kolejnych lat zmieni. To nie jest tylko zabawka jak 3D i jak nie za sprawą graczy, to za sprawą innych grup konsumenckich będzie się rozwijać.

Opublikowano

vr was za zayebie, na scorpio, falloutem 4 vr

Opublikowano

vr was za zayebie, na scorpio, falloutem 4 vr

Sam scorpio zayebie. Ależ to będą dożynki niebieskich karakanów! :kaz:

Opublikowano

oni serio to hajpuja xD

Opublikowano

Jeszcze ktos robi pod to gry czy skończyło się na Capcomie i RE7? Obcy: Izolacja miał otrzymać wsparcie dla VR i CA milczą w temacie.

Ostatnio śmiechłem jak przeczytałem na PPE tytuł jakiegoś newsa w stylu "Ta gra jest ostatnią nadzieją dla PS VR". No nawet roku sprzęt w sumie nie pociągnął :p

Opublikowano

Ostatnio śmiechłem jak przeczytałem na PPE tytuł jakiegoś newsa w stylu "Ta gra jest ostatnią nadzieją dla PS VR". No nawet roku sprzęt w sumie nie pociągnął :P

Jak wyjdzie scorpio to im wypuszczą symulator okulisty, żeby im grafika oczu nie wypaliła jak będą oglądać porównania gier ps4pro i scorpio :banderas:

Opublikowano

Ostatnio śmiechłem jak przeczytałem na PPE tytuł jakiegoś newsa w stylu "Ta gra jest ostatnią nadzieją dla PS VR". No nawet roku sprzęt w sumie nie pociągnął :P

Jak wyjdzie scorpio to im wypuszczą symulator okulisty, żeby im grafika oczu nie wypaliła jak będą oglądać porównania gier ps4pro i scorpio :banderas:

Dokładnie tak, 4x wincyj pikseli na skorpio w porównaniu z tym guvnem rozmazanym prostakiem. Biedny YETI już zawczasu zrejterował z forum, co by nie przeżywać tej przyszłej hekatomby :yao:

Opublikowano

4K i HDR to dobry standard.

Opublikowano

Ogólnie wydawanie pieniędzy na gry i sprzęt to niezła beka. Są dużo ważniejsze rzeczy w życiu.

Opublikowano

Oni poważnie myślą ze dostaną tytuły wyglądające jak Horizon w natywnym 4K na konsoli mocniejszej o 2flopy :dynia:

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

4K i HDR to dobry standard.

Zamist ładować siłę w 4k mogliby zająć się 60kl/s, fizyką żywiołów (wiecie jak wygląda przelot śmigłowca przez dym), efektami cząsteczkowymi. Jest wiele lepszych elementów do wzbogacenia a te dauny uparły sie na 4k

Opublikowano

Ale to jest konsola powstała z myślą o poprawieniu w wyglądzie gier wychodzących na PS4 i Xbox One. Nowa jakość to będzie PS5.

Opublikowano

Oni poważnie myślą ze dostaną tytuły wyglądające jak Horizon w natywnym 4K na konsoli mocniejszej o 2flopy :dynia:

mówi to osoba, która poważnie myśli, że driveclub to gra na 9 :dynia:

Opublikowano

full hd z swietnym wygladzaniem tekstur by wystarczylo jeszcze przez te 2-3 lata, a moc w grafe, fizyke i detale,konsole jeszcze nie sa gotowe na nieulomne 4k, no ale nowe tv ktos musi promowac

Opublikowano

Jak dla mnie to efekt HDR glownie przemawia za zmiana telewizora - nawet w takim RE 7 gierka zyskiwala tyle, jakby czlowiek nowa generacje odpalil, a gra chodzila w Full HD!

Edytowane przez easye

Opublikowano

przeciez ty jeszcze chwile temu gadales ze hdr to chwyt marketingowy i topowe modele tv bez hdr nie maja sie czego wstydzic w starciu z tymi z ta technologia

Opublikowano

Ogólnie wydawanie pieniędzy na gry i sprzęt to niezła beka. Są dużo ważniejsze rzeczy w życiu.

Jakie rzeczy sa wazniejsze od gierek?

Opublikowano

Siłka, gierki i Dragon Ball - nic nie ma ważniejszego w zyciu.

Opublikowano

przeciez ty jeszcze chwile temu gadales ze hdr to chwyt marketingowy i topowe modele tv bez hdr nie maja sie czego wstydzic w starciu z tymi z ta technologia

No standardowo przesadzasz, no ale fakt nie postawilem obok telewizora z HDR jakiegos topowego modelu za 30 kola z roku 2015, ktory tej funkcji nie obsluguje, wiec nie wiem jak wyglada takie porownanie. W telewizroach do 10 kola HDR robi najwieksza roznica - jeszcze wieksza niz rozdzialka.  :cool:  :lapka:

Edytowane przez easye

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.