Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Oni poważnie myślą ze dostaną tytuły wyglądające jak Horizon w natywnym 4K na konsoli mocniejszej o 2flopy :dynia:

Że co robią te kurtyzany spencera? :yao:

Edytowane przez YETI

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 643 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

kurtyzany jaraja sie grafa, tym czasem u nintendo rok z co najmniej czterema grami na switcha z srednia ponad 90%

Opublikowano

Oni poważnie myślą ze dostaną tytuły wyglądające jak Horizon w natywnym 4K na konsoli mocniejszej o 2flopy :dynia:

Że co robią te kurtyzany spencera? :yao:

To czego z ex4ctem nigdy nie opanujecie :reggie:

Opublikowano

kurtyzany jaraja sie grafa, tym czasem u nintendo rok z co najmniej czterema grami na switcha z srednia ponad 90%

3/4 gier to remastery i jakby to Bluber napisal 1 "multiplatforma" z Wii U... 

Idz Pan w(pipi)!

Edytowane przez easye

Opublikowano

Jakie piękne dopowiadanie sobie, Expert zdobywa pierwsze miejsce zaraz zanim ciężki deszcz...

Już sto razy było mówione, że każdy normalny gracz woli 60 fpsów, lecz nie każdej grze to pasuje, sportowe, strzelanki zwłaszcza w MP powinny mieć 60 fps w standardzie, tak samo jak slashery. Reszta gier tak zwanych Cinematic experience śmigających w 30fps, powinna śmigać w wysokiej rozdzielczości, pisałem o tym nie raz, że też wolę aby para nowych konsola nie uderzyła tylko w rozdzielczość. Każdy chce czegoś więcej, każdy chce lepszej dbałości o detale, lepszej fizyki i interakcji z otoczeniem a także tego aby sztuczna inteligencja przeciwnika stała na wysokim poziomie. 

Stwierdziłem jedynie, że 4K i HDR jako dodatek to dobry standard, ten kto tego nie zaznał będzie się miotał jak Ficuś i pisał, że wystarczyło by full hd z super teksturami, a ja jednak jestem zdania, że wolę 4K z super teksturami i HDRem, jednocześnie przypominam, że mi skalowanie PS4 PRO w zupełności wystarczy, nie potrzebuje natywnego 4K, bo już to, które mam okazję podziwiać robi robotę. Chciał bym aby te 2TF w Scorpio poszły na smaczki, które wymieniłem w akapicie po wyżej.

Expert dla przypomnienia samo GPU to 43% więcej mocy niż w PS4 PRO, po za tym z tego co się orientuję znasz się na tym jak świnia na gwiazdach, także przestań się wypowiadać o rzeczach, które Cię zwyczajnie przerastają. 

Opublikowano

O Jezusku, boty dostaną najmocniejszą konsole na rynku, która nadal nie będzie miała gier i tytułow ekskluzywnych, super. Pocieszą się rok czasu, a później wyjdzie Nadkonsola 5, którą rozdepcze tego skarabeuszka. :banderas:

Kasa jest, to teraz nie będzie oszczędzania, Bestia 5 nadchodzi.

Opublikowano

Soul, wytykasz mi, ze nie znam się na czymś ,po czym orasz się tak ze nawet mi Cię nie żal.

Czy Ty myślisz ze jeżeli samochod który jedzie 100km/h dzięki 43% mocy będzie mógł nagle jechać 400km/h?

Ty poważnie jesteś taki głupi czy tylko udajesz? A może gdy Cię zaoram kolejny raz w technicznym aspekcie zamieciesz to pod dywan jakby nic się nie stało tak jak to było ostatnim razem.

Czy Ty wiesz ile razy więcej pixeli do renderowania jest pomiędzy 1080p a 2160p?

Bosze jaka beka z typa.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Soul, wytykasz mi, ze nie znam się na czymś ,po czym orasz się tak ze nawet mi Cię nie żal.

Czy Ty myślisz ze jeżeli samochod który jedzie 100km/h dzięki 43% mocy będzie mógł nagle jechać 400km/h?

Ty poważnie jesteś taki głupi czy tylko udajesz? A może gdy Cię zaoram kolejny raz w technicznym aspekcie zamieciesz to pod dywan jakby nic się nie stało tak jak to było ostatnim razem.

Czy Ty wiesz ile razy więcej pixeli do renderowania jest pomiędzy 1080p a 2160p?

Bosze jaka beka z typa.

Słuchaj to nie ja mam tu przydomek bezbek roku, to nie mi ludzie piszą, że mam pustą głowę, to nie ja tylko Ty wyciągasz wnioski z dupy i robisz to po raz enty...

Wystarczyło napisać, że 4K i HDR to dobry standard, a to Twoja reakcja na to zdanie...

Oni poważnie myślą ze dostaną tytuły wyglądające jak Horizon w natywnym 4K na konsoli mocniejszej o 2flopy  :dynia: 

I to ja jestem głupi? to nie ja mam tu problem z czytaniem i dopisywaniem sobie takich o to teorii, nikt nigdzie nie pisał, że dostaniemy gry takie jak Horizon w natywnym 4K, po za Tobą, widać, że to u Ciebie standard, co pokazuję odpowiedź na mój post w której dopisałeś sobie do...

Expert dla przypomnienia samo GPU to 43% więcej mocy niż w PS4 PRO, po za tym z tego co się orientuję znasz się na tym jak świnia na gwiazdach, także przestań się wypowiadać o rzeczach, które Cię zwyczajnie przerastają.

Takie o to brednie...

Bosze jaka beka z typa. 

Po pierwsze, tak wytykam Ci to, że się nie znasz.

Po drugie, takie cuda-myśli to tylko Tobie przychodzą do głowy, jak te, które pogrubiłem.

A po trzecie nie dość, że Ty nigdy tu nikogo nie zaorałeś, to teraz wmawiasz sobie, że właśnie to był ten pierwszy raz xD

Jesteś mistrzem wmawianiu sobie mitów do głowy, że kogoś zaorałeś, że DC to najlepsza samochodówka na świecie i oczywiście w dopisywaniu jakiś chorych stwierdzeń, że ktoś coś myślał a na końcu okazuje się, że tym kimś jesteś Ty Expert. 

Kończę rozmowę, już dość swojego cennego czasu zmarnowałem  na Twoje brednie.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Tak to juz jest jak sie spedza 1000h w grze 7/10

Opublikowano

I pomyśleć, że w głowie eXperta, to on zaorał Soula  :reggie:

Opublikowano

Siłka, gierki i Dragon Ball - nic nie ma ważniejszego w zyciu.

Chinskie bajki xdddd

Takimi rzeczami jaraja sie dzieci w wieku 10-13 lat :cool::lapka:

Opublikowano

Chodziło mu o siłkę w GTA: SA

Opublikowano

Dzięki za spoiler. Mam nadzieję, że zostaniesz ukarany  :reggie:

Opublikowano

Sony wydaje jednego exa na rok, a kasy maja jak za czasow ps2 :obama: Niesamowita firma. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.