Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

ale wiesz ze sam jestes tantedny i slaby ze dupa cie piecze czytajac posty w necie kogos kto ci gierki i chinski kawalek plastiku obraza?

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 764,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

no i w tym momencie lista ignorowanych powiększa się o 1

Opublikowano

Ogólnie kiedyś CW trzymało wyższy poziom. Wspomnę chociaż o epizodzie z The Order 1886 i zakładem Yetiego i Czezkiego (ale tego prawdziwego) Kiedy to górnik z bełchatowa został nazwany "pokrytyspermączezkiego", a Yetiemu nawet nie mrugnęła powieka, zero reakcji. Podobnie Mendrek kiedy to był modem, tyle ile on się nasłuchał wycieczek osobistych o jego niepełnosprawności, wadze itd. , to takiego HeavyDeszcza doprowadziłoby to do samobójstwa, ale Karol pozostał twardy i nic sobie nie robił z krytyki. Szanuje 

A teraz Heavy Deszcz daje mnie do ignorów bo mu, niepochlebnie o Horizonie pisałem w CW xD 

Opublikowano

ale wiesz ze sam jestes tantedny i slaby ze dupa cie piecze czytajac posty w necie kogos kto ci gierki i chinski kawalek plastiku obraza?

Czy ty ekolego potrafisz czytać? Wątpie więc odsyłam cie do mojego poprzedniego posta.

Ale wiesz, że nie dbam o to co kto i gdzie mówi o gierce? Steryd, Mazzeo, Daddy nie raz przecież jechali jak po kur.wie po Horizonie i są spoko wojownikamiCW i jakoś lubie ich czytać

Pozdrawiam ciepło

Opublikowano

Ficek taki twardy i męski.. Kupil Znicza i znaFca tematu. Co Sonka nagle gier nie ma? Jak chcesz być bardziej Pro na forum, polecam xone, dwa osobniki Cię w zielone szambo wpuszcza

Edytowane przez czeskimaster

Opublikowano

czyli jeszcze gorzej, nic ci nie obrazili tylko dajesz do ignorow bo sa tandetni i slabi bo ty przeciez taka zayebiscie silna psychike masz i nie bedziesz tracil czas na yebanych leszczy

Ficek taki twardy i męski.. Kupil Znicza i znaFca tematu. Co Sonka nagle gier nie ma? Jak chcesz być bardziej Pro na forum, polecam xone, dwa osobniki Cię w zielone szambo

moge kupic nawet i twoja stara ale nigdy nikogo na forum nie zakapowalem do moderki ani nie dalem do ignorow bo jednak spor o gierki i chinski plastik to nie jest to co powoduje, ze krew sie we mnie zagotuje

Opublikowano

Co ty kur.wa gościu witaminę C wciągnąłeś nosem? 

Ty też jesteś słaby i przykry. Jak można daleko się posunąć aby przypodobać się jakimś użytkownikom na forum internetowym? A no Ficuś wam opowie jak sie kupuje konsole wbrew sobie  :yao:

Opublikowano

Ficuś uważaj, ten typ tak ma xD

Opublikowano

przejrzales mnie, wydalem 1500zl by dostac 30 plusikow w zakupach growych i by nie smiali sie ze jestem jednoplatformowcem

Opublikowano

Ficek, matki Ci nie obrazalem, więc odpuść sobie. W (pipi)u mam wasze plusy i minusy, zresztą da się odczuć że niektóre osoby kupują gry i dają w zakupy growe aby się dowartosciowac i mieć plusy.

Opublikowano

Napilbym sie z toba Ficek wodki

Mimo Playstation w sercu dobry z ciebie konsolomaniak :lapka:

Opublikowano

przejrzales mnie, wydalem 1500zl by dostac 30 plusikow w zakupach growych i by nie smiali sie ze jestem jednoplatformowcem

To normalne. Ja kupuję masę gierek żeby nie wyjść na to, że gram tylko w gry z Plusa. Kupuję i nie gram w nie, bo po co skoro są gry z Plusa :)

A tak serio, to kusi mnie ten Switch mocno jak i perspektywa pogrania w coś w terenie. Znaczy musiałoby być to coś. Zelda nigdy mnie nie jarała, poza Wind Wakerem trochę ;)

Opublikowano

mendrek kupujesz bo cie stac, lata nie kupowales nic bo cie nie bylo bylo stac i mogles pozwolic sobie tylko na gierki z plusa i dorabiales ideologie

mialem tylko psx i ps2 bo piraty, mialem tylko ps3 bo nie bylo mnie stac na inna konsole, mialem tylko ps4 bo nie mialem czasu na inne, mam switcha bo vita w 2017 umarla i innej przenosnej juz nie bedzie, a odgrzewane gierki nintendo sa do mnie jak nowki - nie dorabiam sie do tego ideologii

Opublikowano

Nazywanie gierek Nintendo odgrzewanymi jest mocno krzywdzące. Te gry bardzo często (no może z wyjątkiem Mario Party) mają w sobie znacznie więcej kreatywności i innowacyjności niż produkty konkurencji. To plus fakt że serie Nintendo w zasadzie nie mają konkurencji i zamienników sprawia że w takie Super Mario, Mario Kart czy Super Smash można grać bez końca  

Opublikowano

Chodzilo mi stricte o botw i mk8 czyli port i remaster, do mnie to dwie funkel nowki nie smigane

Opublikowano

Ale wiesz, że nie dbam o to co kto i gdzie mówi o gierce? Steryd, Mazzeo, Daddy nie raz przecież jechali jak po kur.wie po Horizonie i są spoko wojownikamiCW i jakoś lubie ich czytać

Ale proszę nie wymyślać rzeczy, które nie miały miejsca ;)

Opublikowano

Ale proszę nie wymyślać rzeczy, które nie miały miejsca ;)

Jakoś cie kojarze z tamtym wydarzeniem. Ale widocznie sie myle. Przepraszam.

Opublikowano

Don, to jedyny bot, który potrafi się przyznać do porażki xone.. Reszta to psy, nad którymi już nie ma kontroli, i poszły w samowolke.

Opublikowano

Ogólnie kiedyś CW trzymało wyższy poziom. Wspomnę chociaż o epizodzie z The Order 1886 i zakładem Yetiego i Czezkiego (ale tego prawdziwego) Kiedy to górnik z bełchatowa został nazwany "pokrytyspermączezkiego", a Yetiemu nawet nie mrugnęła powieka, zero reakcji. Podobnie Mendrek kiedy to był modem, tyle ile on się nasłuchał wycieczek osobistych o jego niepełnosprawności, wadze itd. , to takiego HeavyDeszcza doprowadziłoby to do samobójstwa, ale Karol pozostał twardy i nic sobie nie robił z krytyki. Szanuje 

A teraz Heavy Deszcz daje mnie do ignorów bo mu, niepochlebnie o Horizonie pisałem w CW xD 

pokolenie plejsztejszon, zaraz dostanie wpierdol od experta i czeskiego w piaskownicy xD

I jak tam szrot4 bez gier, czekamy do wiosny 2017? Dobrze ze już za miesiąc E3 i zobaczymy 6 TERAFUCKINGFLOPÓW najpotężniejszą konsole na świecie o 50% mocniejszą od prosiaka   :banderas:

Opublikowano

Daddy, a Ty jak tam w co teraz grasz na PLAYSTATION?

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

I jak tam szrot4 bez gier, czekamy do wiosny 2017? Dobrze ze już za miesiąc E3 i zobaczymy 6 TERAFUCKINGFLOPÓW najpotężniejszą konsole na świecie o 50% mocniejszą od prosiaka   :banderas:

Lepiej byłoby dla was gdyby Knur Spencer pokazał jakieś gry, bo wy sie w tych swoich małych zielonych klitkach potopicie we własnych łzach z braku szpil  :newell:

Opublikowano

zamknij już tę mordę

Oo ból dupy, bo random, źle mówi o marce Ms. Zapomniałeś o XD

Klap jak zwykle nie ogarnia co jak i dlaczego iksde

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.