Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

ale wiesz ze sam jestes tantedny i slaby ze dupa cie piecze czytajac posty w necie kogos kto ci gierki i chinski kawalek plastiku obraza?

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 643,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

no i w tym momencie lista ignorowanych powiększa się o 1

Opublikowano

Ogólnie kiedyś CW trzymało wyższy poziom. Wspomnę chociaż o epizodzie z The Order 1886 i zakładem Yetiego i Czezkiego (ale tego prawdziwego) Kiedy to górnik z bełchatowa został nazwany "pokrytyspermączezkiego", a Yetiemu nawet nie mrugnęła powieka, zero reakcji. Podobnie Mendrek kiedy to był modem, tyle ile on się nasłuchał wycieczek osobistych o jego niepełnosprawności, wadze itd. , to takiego HeavyDeszcza doprowadziłoby to do samobójstwa, ale Karol pozostał twardy i nic sobie nie robił z krytyki. Szanuje 

A teraz Heavy Deszcz daje mnie do ignorów bo mu, niepochlebnie o Horizonie pisałem w CW xD 

Opublikowano

ale wiesz ze sam jestes tantedny i slaby ze dupa cie piecze czytajac posty w necie kogos kto ci gierki i chinski kawalek plastiku obraza?

Czy ty ekolego potrafisz czytać? Wątpie więc odsyłam cie do mojego poprzedniego posta.

Ale wiesz, że nie dbam o to co kto i gdzie mówi o gierce? Steryd, Mazzeo, Daddy nie raz przecież jechali jak po kur.wie po Horizonie i są spoko wojownikamiCW i jakoś lubie ich czytać

Pozdrawiam ciepło

Opublikowano

Ficek taki twardy i męski.. Kupil Znicza i znaFca tematu. Co Sonka nagle gier nie ma? Jak chcesz być bardziej Pro na forum, polecam xone, dwa osobniki Cię w zielone szambo wpuszcza

Edytowane przez czeskimaster

Opublikowano

czyli jeszcze gorzej, nic ci nie obrazili tylko dajesz do ignorow bo sa tandetni i slabi bo ty przeciez taka zayebiscie silna psychike masz i nie bedziesz tracil czas na yebanych leszczy

Ficek taki twardy i męski.. Kupil Znicza i znaFca tematu. Co Sonka nagle gier nie ma? Jak chcesz być bardziej Pro na forum, polecam xone, dwa osobniki Cię w zielone szambo

moge kupic nawet i twoja stara ale nigdy nikogo na forum nie zakapowalem do moderki ani nie dalem do ignorow bo jednak spor o gierki i chinski plastik to nie jest to co powoduje, ze krew sie we mnie zagotuje

Opublikowano

Co ty kur.wa gościu witaminę C wciągnąłeś nosem? 

Ty też jesteś słaby i przykry. Jak można daleko się posunąć aby przypodobać się jakimś użytkownikom na forum internetowym? A no Ficuś wam opowie jak sie kupuje konsole wbrew sobie  :yao:

Opublikowano

Ficuś uważaj, ten typ tak ma xD

Opublikowano

przejrzales mnie, wydalem 1500zl by dostac 30 plusikow w zakupach growych i by nie smiali sie ze jestem jednoplatformowcem

Opublikowano

Ficek, matki Ci nie obrazalem, więc odpuść sobie. W (pipi)u mam wasze plusy i minusy, zresztą da się odczuć że niektóre osoby kupują gry i dają w zakupy growe aby się dowartosciowac i mieć plusy.

Opublikowano

Napilbym sie z toba Ficek wodki

Mimo Playstation w sercu dobry z ciebie konsolomaniak :lapka:

Opublikowano

przejrzales mnie, wydalem 1500zl by dostac 30 plusikow w zakupach growych i by nie smiali sie ze jestem jednoplatformowcem

To normalne. Ja kupuję masę gierek żeby nie wyjść na to, że gram tylko w gry z Plusa. Kupuję i nie gram w nie, bo po co skoro są gry z Plusa :)

A tak serio, to kusi mnie ten Switch mocno jak i perspektywa pogrania w coś w terenie. Znaczy musiałoby być to coś. Zelda nigdy mnie nie jarała, poza Wind Wakerem trochę ;)

Opublikowano

mendrek kupujesz bo cie stac, lata nie kupowales nic bo cie nie bylo bylo stac i mogles pozwolic sobie tylko na gierki z plusa i dorabiales ideologie

mialem tylko psx i ps2 bo piraty, mialem tylko ps3 bo nie bylo mnie stac na inna konsole, mialem tylko ps4 bo nie mialem czasu na inne, mam switcha bo vita w 2017 umarla i innej przenosnej juz nie bedzie, a odgrzewane gierki nintendo sa do mnie jak nowki - nie dorabiam sie do tego ideologii

Opublikowano

Nazywanie gierek Nintendo odgrzewanymi jest mocno krzywdzące. Te gry bardzo często (no może z wyjątkiem Mario Party) mają w sobie znacznie więcej kreatywności i innowacyjności niż produkty konkurencji. To plus fakt że serie Nintendo w zasadzie nie mają konkurencji i zamienników sprawia że w takie Super Mario, Mario Kart czy Super Smash można grać bez końca  

Opublikowano

Chodzilo mi stricte o botw i mk8 czyli port i remaster, do mnie to dwie funkel nowki nie smigane

Opublikowano

Ale wiesz, że nie dbam o to co kto i gdzie mówi o gierce? Steryd, Mazzeo, Daddy nie raz przecież jechali jak po kur.wie po Horizonie i są spoko wojownikamiCW i jakoś lubie ich czytać

Ale proszę nie wymyślać rzeczy, które nie miały miejsca ;)

Opublikowano

Ale proszę nie wymyślać rzeczy, które nie miały miejsca ;)

Jakoś cie kojarze z tamtym wydarzeniem. Ale widocznie sie myle. Przepraszam.

Opublikowano

Don, to jedyny bot, który potrafi się przyznać do porażki xone.. Reszta to psy, nad którymi już nie ma kontroli, i poszły w samowolke.

Opublikowano

Ogólnie kiedyś CW trzymało wyższy poziom. Wspomnę chociaż o epizodzie z The Order 1886 i zakładem Yetiego i Czezkiego (ale tego prawdziwego) Kiedy to górnik z bełchatowa został nazwany "pokrytyspermączezkiego", a Yetiemu nawet nie mrugnęła powieka, zero reakcji. Podobnie Mendrek kiedy to był modem, tyle ile on się nasłuchał wycieczek osobistych o jego niepełnosprawności, wadze itd. , to takiego HeavyDeszcza doprowadziłoby to do samobójstwa, ale Karol pozostał twardy i nic sobie nie robił z krytyki. Szanuje 

A teraz Heavy Deszcz daje mnie do ignorów bo mu, niepochlebnie o Horizonie pisałem w CW xD 

pokolenie plejsztejszon, zaraz dostanie wpierdol od experta i czeskiego w piaskownicy xD

I jak tam szrot4 bez gier, czekamy do wiosny 2017? Dobrze ze już za miesiąc E3 i zobaczymy 6 TERAFUCKINGFLOPÓW najpotężniejszą konsole na świecie o 50% mocniejszą od prosiaka   :banderas:

Opublikowano

Daddy, a Ty jak tam w co teraz grasz na PLAYSTATION?

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

I jak tam szrot4 bez gier, czekamy do wiosny 2017? Dobrze ze już za miesiąc E3 i zobaczymy 6 TERAFUCKINGFLOPÓW najpotężniejszą konsole na świecie o 50% mocniejszą od prosiaka   :banderas:

Lepiej byłoby dla was gdyby Knur Spencer pokazał jakieś gry, bo wy sie w tych swoich małych zielonych klitkach potopicie we własnych łzach z braku szpil  :newell:

Opublikowano

zamknij już tę mordę

Oo ból dupy, bo random, źle mówi o marce Ms. Zapomniałeś o XD

Klap jak zwykle nie ogarnia co jak i dlaczego iksde

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.