Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

rzemieślnictwo to rzemieślnictwo. kreatywności i odwagi w dostarczaniu czegoś nowego w tym za grosz. elo

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 675,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Macie już jarango na e3 konsolomaniaki?

Opublikowano

Ci jak Ty ich nazywasz rzemieślnicy wyprodukowali najlepszy, najbardziej skillowy i dopracowany pod każdym względem multiplayer na konsolach ever. Widać muszę ciągle i wciąż to powtarzać, a potem taki ficklap mi zarzuca, że suszę... :reggie:

https://youtu.be/rKMMCPeiQoc?t=1s

Opublikowano

Jest jaranko, będzie można grać w gry z takim pingiem że po oddaniu strzału będzie można pójść sobie zrobić kawę.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

zelda i ulepszony mk8 niby nie exy bo sa na wiiu ale juz u4, blodborne czy nowy symulator drabiny grany na pralce lub tv to zaden problem, super ex kuvvo

Opublikowano

Pokażą jakieś gry czy znowu kotlety, przeważnie zielone?

Opublikowano

Klapy widać są skubańcy dobrze poinformowani. Żaden z nich nie chciał się ze mną założyć o usunięcie konta, że gry z PS4 wkrótce popłyną rynsztokiem i wpadną nieuchronnie do blacharskiego szamba :notbad:

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

grać jak zwierzę, w tytuły ograne 2-3 lata temu na dedykowanym sprzęcie, płacąc przy tym grzecznie pieniążki Kazowi

brakuje tylko pc śmieci jarających się tym faktem w temacie xd

Opublikowano

grać jak zwierzę, w tytuły ograne 2-3 lata temu na dedykowanym sprzęcie, płacąc przy tym grzecznie pieniążki Kazowi

brakuje tylko pc śmieci jarających się tym faktem w temacie xd

Ty to wiesz i ja to wiem, ale znając płacze, szlochania i porykiwania blacharskich patoli o gry z pańskiego konsolowego stołu np RDR 1 i 2, GTA5 to sądzę że takie TloU1 i 2 znalazłyby sporo amatorów wśród tych zwierząt. Oczywiście najpierw musieliby się przez miesiąc-dwa upewniać, że tych gier aby na pewno nie ma na torrentach :reggie:

Opublikowano

Milo ze tekken wychodzi na pc po raz pierwszy w historii. Ogolnie tyle japonszczyzny co mamy obecnie dostepne to chyba nigdy na pc nie bylo. Dobry trend sie zaczal podczas tej generacji, oby sie rozwijal dalej

Opublikowano

Tekken. 

XD

Opublikowano

zamiast switcha bierzemy to

pgslab.com

i mamy stema z nierem w kieszeni plus puyo puyo za free z torrentow

Opublikowano

Tekken. 

XD

Oczywiscie ze to guwno, ale milo ze juz nie bedzie dostepne tylko na konsolach zeby yetiemu pekla dupa

e: kermit, ale wtedy nie ma duszy w postaci kilkuletnich gier za 250zl :smutas:

Edytowane przez teddy

Opublikowano

:sir: 

dupa mu pęknie jak będzie grał w battlefronta 2 w 900p jak zwierze :rotfl:

Opublikowano

Ale Tekkena to proszę szanować, kiedys gralem jak po(pipi)any, mam nadzieje ze przy 7 spędzę tez sporo czasu.

Opublikowano

kiedys grales jak poje.bany a dzis ci juz zostalo tylko to drugie

Opublikowano

w twoim przypadku sporo czasu to ile to będzie? 30 min?

Opublikowano

Można w gimnazjum używać telefonów na lekcji kermit?

w twoim przypadku sporo czasu to ile to będzie? 30 min?

Myśle ze uda mi się więcej.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Ale Tekkena to proszę szanować, kiedys gralem jak po(pipi)any, mam nadzieje ze przy 7 spędzę tez sporo czasu.

My tez mamy taka nadzieje bo tym samym spedzisz mniej czasu na forum.

Opublikowano

My tez mamy taka nadzieje bo tym samym spedzisz mniej czasu na forum.
W pracy nie pozwolą mi grać w Tekkena
Opublikowano

W czasie schnięcia talerzy jebniesz szybką partyjkę.

Opublikowano

W tym właśnie czasie wchodzę na forum pośmiać się z daunow.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

A wystarczylo by popatrzec w lustro

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.