Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Wsteczna kompatybilność na Xbox One:

ezgif-1-2ab378e3e2.gif

Wsteczna kompatybilnosc na Xbox One: 404 - image not found xd

bardziej do ps4 by pasowalo

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 643 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Lepiej grać jak człowiek w jakości HD niż w jakies rozmazane cos xdddddddddddd

Opublikowano

Bluber tłumaczący czemu woli na xboxie stare gry we wstecznej niż nowe produkcje:

Opublikowano

00d6f61adb7558df1753554d555666b7.png

:obama: chyba sobie sprawie ten kontroler

Opublikowano

Bluber tłumaczący czemu woli na xboxie stare gry we wstecznej niż nowe produkcje:

od razu mi do głowy przyszedł ten post jak to sobie włączyłem xDDD

Nie jarałem się nigdy Wipeoutem, ale muszę powiedzieć, że ta reklama mi przypomniała czasy PS2. Wipeout, Crash, kurde, piękny rok.

NOOO KIEDYŚ TO BYŁO JAK BYŁA DOMINACJA ZA CZASÓW PS2

Opublikowano

przeszkadzają ci remastery to pograj na ps3, w czym problem?

Opublikowano

Opublikowano

Hey, people who play on Xbox. Stop watching Netflix's and get a PS4.

Ciekawe kiedy microsoft wyda x-śmecia w kolorze szamba.

Opublikowano

Hey, people who play on Xbox. Stop watching Netflix's and get a PS4.

xb1bc1.jpg

Opublikowano

1,5 procenta graczy gra na wstecznej?? Przy takich epickich nowych przygodach to i tak więcej niż się spodziewalem

Opublikowano

PS4, 4 lata na rynku 5 exów wartych uwagi, 3 warte ogrania BB i Nioh, Yakuza od biedy U4 i Horizon i to jest ta dominacja? xD

Z czego po BB trza było czekać 2 lata na U4 i kolejny rok na resztę xD

Edytowane przez Soul

Opublikowano

1,5 procenta graczy gra na wstecznej?? Przy takich epickich nowych przygodach to i tak więcej niż się spodziewalem

o jakich przygodach mówisz? 

Przygody to się przeżywa z serwisem gwarancyjnym Sony

Opublikowano

Słuchaj ale my teraz rozmawiamy o PS4 i o dominacji jak za czasów PS2, każdy wie, że na ONE nie ma exów...

Tak samo nie ma  dominacji jak za czasów PS2, tam 5 solidnych gier wychodziło w ciągu roku.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

PS4, 4 lata na rynku 5 exów wartych uwagi, 3 warte ogrania BB i Nioh, Yakuza od biedy U4 i Horizon i to jest ta dominacja? xD

A co ma Xbox?

Halo w które się fajnie grało na X360

Forza, która była dobra na Xboxie i Xboxie 360

Gyrosy które lata świetności miały na X360

Faktycznie, powód by kupić ta konsole :dynia:

Opublikowano

PS4, 4 lata na rynku 5 exów wartych uwagi

O 5 więcej niż na x-śmieciu.

Opublikowano

ja lubię grać w fpsy, wyszedł jakiś fajny na ps4? :) 

Opublikowano

A co ma Xbox?

Halo w które się fajnie grało na X360

Forza, która była dobra na Xboxie i Xboxie 360

Gyrosy które lata świetności miały na X360

Faktycznie, powód by kupić ta konsole :dynia:

5767_deaf.jpeg

Opublikowano

o jakich przygodach mówisz?

Przygody to się przeżywa z serwisem gwarancyjnym Sony

Inteligentny jesteś..wiesz o co chodziło.

Na forum wsteczna to zbawienie a Sony chooye bo robią remastery swoich kultowych marek w nowej grafice co jest oczywiście obce Microsyfowi. Okazuje się że parę razy więcej osób ogląda filmiki na yt niż gra w starsze gierki...

Nie neguje samej usługi bo lepiej jak coś jest niż nie ma ale szczerze myślałem że będzie to większy procent.

Opublikowano

PS4, 4 lata na rynku 5 exów wartych uwagi

O 5 więcej niż na x-śmieciu.

No więcej bo na ONE nie ma w ogóle exów  :dafuq:  więc faktycznie wyczyn 

Opublikowano

Słuchaj ale my teraz rozmawiamy o PS4 i o dominacji jak za czasów PS2, każdy wie, że na ONE nie ma exów...

Tak samo nie ma  dominacji jak za czasów PS2, tam 5 solidnych gier wychodziło w ciągu roku.

No dobra ale co to niby zmienia odnośnie dominacji? Jest dominacja na tle reszty konsol obecnej generacji? Jest. A że ogółem w kwestii eksów jest po prostu bida to dalej nie zmienia faktu, że teraz liczy się tylko ps4. Przy konsoli ms mało kto pozostał, jakieś tam pojedyncze parówy krzyczą że nintendo na zayebie a tak naprawdę to większość i tak ma Ps4

Opublikowano

Jezu, ale to będą piękne targi, Sony które nie musi udowadniać nic bo jest za(pipi)iste i Microsoft który aktualnie znajduje się w sytuacji w której musi wymyślić na nowo koło.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

No dobra ale co to niby zmienia odnośnie dominacji? Jest dominacja na tle reszty konsol obecnej generacji? Jest. A że ogółem w kwestii eksów jest po prostu bida to dalej nie zmienia faktu, że teraz liczy się tylko ps4. Przy konsoli ms mało kto pozostał, jakieś tam pojedyncze parówy krzyczą że nintendo na zayebie a tak naprawdę to większość i tak ma Ps4

No choćby to, że ogólnie ta generacja konsol jest średnia, a to, że PS4 po 4 latach wreszcie wypłynęło na morze nie oznacza, że jest tak dobra jak była dobra PS2 i tyle.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.