Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Po co Ci jakieś targi, skoro z tego co widzę siedzisz 24 na dobę w WC i w gierki nie grasz. Dla beki tu jesteś czy inny powód?

Dzisiaj w pracy od 7 do 19

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 643,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Generacja jest znakomita, a ze exy to margines? Myślę ze nikomu to nie przeszkadza.

Opublikowano

Słuchaj ale my teraz rozmawiamy o PS4 i o dominacji jak za czasów PS2, każdy wie, że na ONE nie ma exów...

Tak samo nie ma dominacji jak za czasów PS2, tam 5 solidnych gier wychodziło w ciągu roku.

No dobra ale co to niby zmienia odnośnie dominacji? Jest dominacja na tle reszty konsol obecnej generacji? Jest. A że ogółem w kwestii eksów jest po prostu bida to dalej nie zmienia faktu, że teraz liczy się tylko ps4. Przy konsoli ms mało kto pozostał, jakieś tam pojedyncze parówy krzyczą że nintendo na zayebie a tak naprawdę to większość i tak ma Ps4

No choćby to, że ogólnie ta generacja konsol jest średnia, a to, że PS4 po 4 latach wreszcie wypłynęło na morze nie oznacza, że jest tak dobra jak była dobra PS2 i tyle.

Przeciez dominacja to nie to samo co "taka sama"

Dominacja jest i wszystko się zgadza.

Generacja jest znakomita, a ze exy to margines? Myślę ze nikomu to nie przeszkadza.

Żyjemy w czasach w ktorych najważniejsze są pieniądze, dla gracza jak i dla deva czego w tym nie rozumiesz?
Opublikowano

A czego ja mam nie rozumieć? Expert nacpany w robocie?

Opublikowano

Pisanie o exaxch jako o marginesie odbieram jako oburzenie tym stanem rzeczy.

Opublikowano

a kiedy byly czasy ze dla deva nie byla najwazniejsza kasa?

Opublikowano

A z czego wynikała miażdżąca biblioteka exow na ps2 pomimo konkurencji na rynku?

Opublikowano

PS4, 4 lata na rynku 5 exów wartych uwagi, 3 warte ogrania BB i Nioh, Yakuza od biedy U4 i Horizon i to jest ta dominacja? xD

Po E3 prostak zagości też u mnie (zaczekam bo może niespodziewane uderzą w scorpiona obiżką ceny) i tak zaszedłem do CEXa ostatnio, żeby obadać co sobie wezmę na start. Stanąłem przed regałem z grami na PS4 i doszedłem do wniosku, że trochę słabo to wygląda i może by wziąć jednak zwykłą PS4 bo mam ograne (i to jak nie na PC to jeszcze na PS3) lub mogę sobie ograć taniej i w lepszej jakości jakieś 95% biblioteki gier tej platformy   :yao:

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

ludzie grający w csa niech lepiej nie zbliżają sie do konsol  :wujaszek:

Opublikowano

no jak chcesz kupić ps4 dla kilku gier i tyle, a potem być może opchnąć to nie wiem na uj ci ten prosiak xd

do multiplaform i tak masz pc 

Opublikowano

A z czego wynikała miażdżąca biblioteka exow na ps2 pomimo konkurencji na rynku?

jakiej konkurencji? japonczycy tworzyli gry na japonski sprzet i tyle - stad tyle exow, jakby swego czasu n64 mialo cd rom to teraz sony znalbys tylko z telewizorow

ps3 juz mialo konkurencje, bo rok wczesniej wyszedl x360 ktory przyjal sie genialnie i jakos juz kazdy zewnetrzny dev japonski ochoczo zaczal tez pisac gry na niego

Opublikowano

ludzie grający w csa niech lepiej nie zbliżają sie do konsol  

nie jest to co prawda wielki wyczyn ale gram na konsolach pewnie dłużej niż ty żyjesz  :shotgun:

no jak chcesz kupić ps4 dla kilku gier i tyle, a potem być może opchnąć to nie wiem na uj ci ten prosiak xd

Jak to po co. Żeby szkalować tych którzy mają amatora.

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

Ms już szleje :

Poczuj prawdziwą moc, gier które nam nie wyszły na xone

Poczuj w końcu prawdziwą grafikę, jaką miała konkurencja od premiery ps4

I (pipi)a najważniejsze.. Poczuj moc wstecznej, bo nic innego Ci nie zaoferujeny ale możesz być pewny jednego.... HaloForzaPudziany plus nowe kolorowe pady i dołączony do zestawu headset stereo, abyś mógł jeszcze lepiej słyszeć swoich przyjaciół przy multiplayer Recore 2.

Opublikowano

No plejbeka4 zostanie teraz i bez gier i bez mocy ale z map packiem CODa i marketingiem Destiny. For the Frajers  :)

400 gier we wstecznej jeszcze bardziej podrasowane? Mega, $ony już by zacierało rączki żeby kolejny raz sprzedać.

Opublikowano

Kupowanie konsoli najnowszej generacji aby grac w gry z NAJNOWSZEJ GENERACJI.

Chuy.

Największą zaletą jest wsteczna kompatybilność. Po co wleczenie tego trupa w nieskończoność? 

Opublikowano

Nie wiedzialem ze wipeout i crash to gry najnowszej generacji.

Klapy cala generacje jada na sentymencie, a co do czego dojdzie to nie nie nie, stare gry sie nie licza bo nie ma na playstation chyba ze remaster za $$$ to poprosze slicznie :kaz:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

ten jak powoli ucieka do zielonego szamba xD 

Opublikowano

Nie wiedzialem ze wipeout i crash to gry najnowszej generacji.

Mówię o Xszambie

Opublikowano

wyciekł plan konferencji Sony 

Edytowane przez asax

Opublikowano

Xboxowi jedyne co się ostatnio udało to skasować crackdown i swoją markę w sklepach stacjonarnych.

Opublikowano

DonSterydo to chociaż wiedział kiedy zejść ze sceny, pójdzie w jego ślady. Ja wam dobrze radzę :czesc:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.