Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 702,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Czy na Was też działa relaksująco widok liczby Xboksów  sprzedanych w Japonii?

Ciekawe jaka historia wiąże się z tą jedną sprzedaną 360-tką? :D

an1nKnL_460s_v1.jpg

Opublikowano

Arctic Edge to IMO najlepsza część tej mocno średniej części. Gdyby nie tytuł gry ekskluzywnej i umiejętność zakrzywiania rzeczywistości przez klapertwo to ta seria już dawno spadła w otchłań zapmnienia podobnie jak Pure i Fuel 

Opublikowano

PR > AE > 1 > Apokalipsa

PR robił ogromne wrażenie, moja pierwsza nextgenowa gra, odpalona na świeżo zakupionym PS3 Slim. Jezusku słodki, ależ to ryło beret, zwłaszcza, że dzień wcześniej grałem jak plebs na PS2 w burnouta :banderas: 

Opublikowano

motorstorm = guwno

Opublikowano

Hurr durr FH system selerem xD Ja w FH wytrzymałem 10 min, czyli i tak 2x dłużej niż przy GT i Forzie MS, nim wybłagałem dzieciaka znajomej by wziął to usypiące (pipi) ode mnie. Ale nie ukrywałem że to jednak trololo, bo nie dałem mu szansy i z asfaltówek leży mi tylko stary Burnout.

Teraz widzę że "2 wyścigi zaliczyłem", lub 0% trofeów lub u drugiego typa, to serio poważny argument w dyskusji. xD

Ależ bym bił tych graczy, gdybym sam nim nie był.

Opublikowano

A grałeś w Forzę bez trybu wspomagania i na hardzie? To ważne.

no i może Ty mi powiesz nobody, oszukujące AI jest SKILLOWE? Od Ficusia się już chyba nie dowiem :lapka:

Opublikowano

Tylko Excite Truck. Grali? Pewnie nie grali. Tfu gejmerzy.

Opublikowano

oszukujące AI w motorstormie to największe s(pipi)ysynstwo w dziejach racerow. Ale nie dalem sie i zawsze nabijalem zloto :cool: 

Tylko Excite Truck. Grali? Pewnie nie grali. Tfu gejmerzy.

#tylko ExciteBIKE mój synu

Opublikowano

@raven

Nie wiem, ale AI w multi było całkiem nieprzewidywalne, a rozjeżdżanie monster truckiem i spychanie ze skarpy lamusów obesranych w sportówkach bardzo przyjemne.

Opublikowano

AI w multi > cofanie czasu w multi

Opublikowano

O nie, znowu gra w udawane niezrozumie sarkazmu, by ośmieszkować przeciwnika, która okazuje się łykaniem jak pelikan :f

Opublikowano

FH3 >>>> wszystkie arcade racery.

Szkoda że jeden z moich ulubionych gatunków właściwie wymarł, $ony niszczator zróżnicowanych gier, czego ci wariaci nie zrobią dla kasy...

Opublikowano

Aha już wyszło że najlepsze. Bilbym.

Opublikowano

Przecież każdy kto nie jest zaślepionym i ograniczonym umysłowo klapkiem wie, że Godrizon 3 to będzie najlepszy arcade racer ever. 

Opublikowano

ale rayos graj na hardzie bez cofania czasu i z wylaczonymi wspomagaczami bo inaczej caly fun z gry znowu ci uleci

Opublikowano

no w tej kwestii to beka z botów xddd 

Opublikowano

Motorstorma obrażają - nie wierzę. Dla mnie najlepsze arcade wyścigi zaraz koło FLATOUT (z FH przygodę dopiero zaczynam więc zobaczymy). PR za(pipi)iste ale najbardziej szanuję jedynkę i Arctic Edge. Jeden z wyścigów w MS1 zapamiętam do końca życia. Szkoda, że zabili te serię. Może Forza da mi to co straciłem.

Opublikowano

Szkoda że jeden z moich ulubionych gatunków właściwie wymarł, $ony niszczator zróżnicowanych gier, czego ci wariaci nie zrobią dla kasy...

FH3 = FH1

GOW4=GOW1

dziękuje

Opublikowano

FH3 = FH1

GOW4=GOW1

dziękuje

Czyli godni następcy najlepszych części które przetarły szlaki i ustanowiły nowe standardy graficzno/gameplayowe ale będzie grane za miesiąc   :banderas:

Opublikowano

Standard chyba cofania czasu i postępowej casualowości gier, bo Forza Horizon nie była pierwsza tylko Test Drive Unlimited który ją zjada.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.