Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 647 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

No teraz wiem wiem. Ale pytanie kiedy takie zestawiki wejdą w życie. Z CoDem to już jest przecież.

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

Remaster wiedźmina najwcześniej na ps5 Panie.

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Spokojnie, może jeszcze wyjdzie na PS4Pro Slim

Opublikowano

a na X-Scorpio-Zlodupnosc-One w 60fps, ultra detalach i 900p :P

Kochajmy Xboxa- jednoczmy sie z Xboxem

Opublikowano

Ten bundle z Wiedzminem to prawda jest czy fake?

Mokry sen klapow, ale nie dla psa kielbasa

http://www.ppe.pl/news/46369/cd-projekt-red-odpowiada-na-pytanie-dotyczace-ulepszenia-wiedzmin-3-dziki-gon-dla-playstation-4-pro.html

Można zapomnieć o W3 60fps na konsolach. 

Edytowane przez Kyokushinman

Opublikowano

Ale nawet gdyby robili Pro wersje to i tak nie byloby mowy o 60 klatkach na tym procku w open worldzie na taka skale z takimi detalami.

Musimy czekac na remaster na PS5 :cool:

Opublikowano

Smieszne troche jak niektorzy jeszcze mysla ze jakas gra bedzie na prostaku w 60fps zamiast szachownicy bez detali w 4k :cool:

Opublikowano

House twierdzi, ze liczą się wrażenia z gry a nie sam termin 4K. A na konfie gadali i 4k i pucowali się trailerami 4k i hdrem. Teraz bezczelnie mówi, ze jest inaczej i termin się nie liczy. Co za hipokryzja. Koło Spencera to on nawet nie stał nigdy.

Opublikowano

Co za hipokryzja. Koło Spencera to on nawet nie stał nigdy.

Dokładnie, bo pierwszy kłamca branży potrafi na tej samej imprezie mówić dwie zupełnie inne rzeczy.

:banderas: :banderas: :banderas:

Ten linup, a na x-s.raczce co? Chowanie się w krzakach w BF1 przy 720p, kopanie kwadratową piłką w PES, dwa crapy na rok na 6-7 i wyczekiwanie co roku Forzy, jako zbawiciela na kosmiczną notę w świecie zielonego szamba, 8/10. Zapomniałem jeszcze o największej ekstazie jaką opanował boty przez te trzy lata, jak przez 4 godziny cieszyli się, że patche do Pro będa płatnę. Później powrót do szarej rzeczywistości, tylko zrobili z siebie klownów, ale w tym sa najlepsi, przegryw zyciowe.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Ten montaż to myślałem, że jest dla beki - a poźniej usłyszałem japonie.

Opublikowano

Raz na trzy lata wydać na konsolę 1799zł to nic złego, blacharnia potrafi po roku wymieniać GTX980 za 2K na GTX1080 za 3K PLNów

:Coolface::reggie::newell::yao::pawel::czezky::master:

Opublikowano

To jak tam wojownicy Plejstejszyn...rzucacie się do sklepów nabyć Probekę? :yao:

Będzie 1080p, lepsza grafa, 60fps to się kupi, nie będzie to się sprzeda starą PS4 i kupi Xboxa One ogrywając w ten sposób zaległości. Proste.

Genialny Bloodborne i tylko dobry Uncharted 4 ze skopanym obrazem wiosny nie czyni. Sony leci w(pipi)a z grami i sprzętem, nawet największy klap powinien to widzieć.

U zielonych jest lepiej, nie dużo ale lepiej bo przynajmniej na jesień konkretne giery będą a nie jak u niebieskich NIC  :facepalmz: 

Edytowane przez Kyokushinman

Opublikowano

Raz na trzy lata wydać na konsolę 1799zł to nic złego, blacharnia potrafi po roku wymieniać GTX980 za 2K na GTX1080 za 3K PLNów

:Coolface::reggie::newell::yao::pawel::czezky::master:

Figuś, w tym topicu rozmawia się o róznego rodzaju patologiach, ale o ultrapatologiach już nie :Coolface:

Opublikowano

Dokładnie, bo pierwszy kłamca branży potrafi na tej samej imprezie mówić dwie zupełnie inne rzeczy.

Ten linup, a na x-s.raczce co? Chowanie się w krzakach w BF1 przy 720p, kopanie kwadratową piłką w PES, dwa crapy na rok na 6-7 i wyczekiwanie co roku Forzy, jako zbawiciela na kosmiczną notę w świecie zielonego szamba, 8/10. Zapomniałem jeszcze o największej ekstazie jaką opanował boty przez te trzy lata, jak przez 4 godziny cieszyli się, że patche do Pro będa płatnę. Później powrót do szarej rzeczywistości, tylko zrobili z siebie klownów, ale w tym sa najlepsi, przegryw zyciowe.

Po obejrzeniu tego filmiku nie ma wyjścia, kupuję PS4

będzie granie

Opublikowano

będzie granie w 2018 roku.

Dopisałem... :)

Opublikowano

Najnowsze ciekawostki: planowane 36 części Halo i Horizon Zero Dawn na Scorpio

Opublikowano

będzie granie w 2018 roku.

Dopisałem... :)

Last Gaurdian może tak, ale tam widziałem jeszcze jakieś japońskie symulatory uczennicy i exa na PS4 Final Fantasy 15. 

Nie wiem jak Wy, ale ja już rozbiłem skarbonkę

Opublikowano

Jak jeszcze słyszę o remastered remastered 4 k edition de last of as, to (pipi)a coś we mnie pęka. Niech (pipi)a przy tym nowym starym last of us na ps4DojenieKasy będzie pół klatki poniżej 60 to (pipi)a jego mać konsola do zaorania, spiszczenia do kanalizacji. Jeszce poproszę PSplusPro edition za 500 zł na rok, bo przecież indyki w 4k muszą się zwrócić.

Opublikowano

Beka to jest z tego, że na słabszym xo gra działa stabilniej niż na ps4. :rotfl: 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.