Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Haven ale o ch,uj ci chodzi? Grałeś czy jesteś team oFi który ocenia gry po yt?

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 647 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Przypominam, że jestemśmy w Console Wars.

Opublikowano

recore najmocniejsze 6/10 w historii

Opublikowano

Haven jaki ból xD a taki dobry z niego byl bot

Opublikowano

HeJweN i Żaba, z tego co pamiętam to byli lewą i prawą ręką DonBota, co oni tu wypisywali... W końcu wyplyneli z zielonego szamba i otworzyli oczy na świat, w którym jest inna konsola niż xone

Opublikowano

Rekorki to serio gra to najmocniejsze 6/10 w historii

Opublikowano

Obok dziecinady w temacie Fify 17 polecam temat Recore XD Tyle zaprzeczenia jeszcze nie widziale, tylko tam mozna sie dowiedziec ze gra jest calkiem ok, zaden crap tylko gra na 7 i mozna spokojnie kupic za 80zl XDDDDD

Powtórka z Quantum FUCKIN 720p 77% Brejk. Lubie wchodzić do tego martwego działu i się pośmiać z tych narkomanów zakrzywiających rzeczywistość. Tak przegrac życie :yao:

Opublikowano

Obok dziecinady w temacie Fify 17 polecam temat Recore XD Tyle zaprzeczenia jeszcze nie widziale, tylko tam mozna sie dowiedziec ze gra jest calkiem ok, zaden crap tylko gra na 7 i mozna spokojnie kupic za 80zl XDDDDD

Propsy dla MS, nie moze walczyc jakascia to zaczal cena :kaz:

To samo było w temacie ordera przecież. 

Opublikowano

wlasnie odebralem prawojazdy, kupic passata czy pieniadze przeznaczone na ten cel wydac na ps4 pro oraz VR z driveclub?

forumku doradz

Opublikowano

kup passata i dobra ksiazke do czytania. 

Opublikowano

wlasnie odebralem prawojazdy, kupic passata czy pieniadze przeznaczone na ten cel wydac na ps4 pro oraz VR z driveclub?

forumku doradz

Kupuj zwykłego PS'a bo Pro to zwykłe naciąganie konsumenta. Nawet samo sony nie wie co dokladnie ma robić ten HDR, który już de fakto istnieje w każdej grze.

Dalej Bluber będziesz się kopał w czoło sądząc, że Recore i Forza ma jakikolwiek start do gier z nadkonsoli? Ścinanie drzew bez żadnych konsekwencji w utracie prędkości, skoki autem jak u małysza w zakopanym, nie wspominając już o protagoniście w Recore co animacje poruszania ma jak daun + grafika z końca piątej generacji konsol. Z grami od M$ nigdy nie było tak źle.

To juz nie jest zabawne nawet  :frog: . Troche mi jest was żal.

Opublikowano

Za tą cenę to kupisz już opla szpachlibre z LPG

bcad77fe47cd9e47c313376080abffca.jpg

dzieki, a multiple polecasz?

Opublikowano

Propsy dla MS, nie moze walczyc jakascia to zaczal cena :kaz:

To samo było w temacie ordera przecież. 

Nie, sporo osob, w tym ja, pisalo ze to niezla padaka.

Opublikowano

przeciez ordera to przed premiera niektorzy hypowali ale po premierze temat to byl jeden wielki hejt na ta gre (np moj), doslownie garstka osob ja chwalila 

klapy potrafia byc obiektywni, sa doswiadczonymi graczami, wychowanymi na morzu exow, ktorzy exy dostaja caly czas na biezaco, nie musza zaginac rzeczywistosci i udawac sami przed soba gdy raz na rok microsoft da im jakis tytul, ze jest on fajny wbrew powszechnej opinii i ocenom (patrz quantum czy recore)

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano
:yao: Ficek ładnie popłynął ze exy dostają cały czas xdddddd i wmawianie sobie ze QB to nie jest dobra gra xD
Opublikowano

No jest dobrą grą, akurat na 7. 

Opublikowano

Hm, niebawem kupię sobie gierke i myślę że to będzie Overwatch, ale przydałaby się jakaś piłka nożna. Grywałem sporo w PES-y (nawet kiedyś na turnieju w Opolu startowałem), a Fifę skończyłem na legendarnej 99, ale już mnie drażnią wybrakowane licencję, lameriada w online i graficzny "takisobizm" (względnie "naodpier*alizm").

Więc może przesiądę się na Fifę 17, ale boję się że nie będę potrafił potem podjąć wyboru czy grać na auto czy na manual. Jeśli są tu zwolennicy jednego albo drugiego, to mają szansę mnie przekonać i zyskać kolejnego zwolennika...

Opublikowano

gierki z plusa, shadow of mordor, far cry4, overwatch xDDDDDdddd bezguscie, do tego ps4 najlepsza rzekomo konsola, a nie ogrywa exow (bloodborna nie kupi, driveclub go nie jara bo za bardzo symulacyjny, serii uncharted nie lubi), a wszystko w co gra i go jara dostepne tez na xone, taki to ten mendrek w pigulce

Opublikowano

klapy potrafia byc obiektywni, sa doswiadczonymi graczami, wychowanymi na morzu exow, ktorzy exy dostaja caly czas na biezaco, nie musza zaginac rzeczywistosci i udawac sami przed soba gdy raz na rok microsoft da im jakis tytul, ze jest on fajny wbrew powszechnej opinii i ocenom (patrz quantum czy recore)

xD wspomne tylko eksajtowanie się takimi sredniakami jak Killzone, Order, Haze, No Man Sky. Jeszcze mówi to klap, który podpisał z cyrograf z Sony i nigdy nie kupi innej konsoli konkurencji 

Posiadacze xbox'a to prawdziwie świadomi użytkownicy. Ich sytuacja przypomina dojrzały wolny związek. Gdy Microsoft obniża loty (jak po premierze Kinecta) nie mają problemów aby kupić drugą konsole i nadrobić exy, poszerzając horyzonty. Nie znoszą nudy i lubią poeksperymentować nawet z różowymi konsolami nintendo. 

Klapy zaś karmione nostalgią, wspominając czasy kiedy wygrywali życie kupując piraty na PSXa na bazarze, wyrastają na "koneserów' wielbiących multi uncharted (xD) lub wmawiających sobie że chuyowe rozgrywka w The Last Guardian to zamysł developera. Gardze

Opublikowano

a kiedy wychodzi kolejny swietny ex na ps4 pod tytulem Gravity Rush 2 ? :yao:

Opublikowano

a wszystko w co gra i go jara dostepne tez na xone, taki

W jakiejś bieda-wersji, z połową mniej użytkowników do grania w sieci, z producentem który Polskę ma d*pie (zresztą innych też rucha ostro, niszcząc przy okazji branżę), a do tego jego konsola wygląda jak grzejnik z PRL-u z tą swoją kratownicą. Nie sorry, dziękuję postoję. Zresztą kupować konsolę, która za chwile będzie nieaktualna, bo wychodzi kolejna wersja jakby to był jakiś smartfon, to poroniony pomysł.

A z Uncharted chyba pora się przeprosić i ograć te remastery, a potem siąść do 4. No i kupiłem Second Sona, a więc z exami u mnie nie jest już tak źle (80 na MC) ;)

Opublikowano

a wszystko w co gra i go jara dostepne tez na xone, taki

W jakiejś bieda-wersji, z połową mniej użytkowników do grania w sieci, z producentem który Polskę ma d*pie (zresztą innych też rucha ostro, niszcząc przy okazji branżę), a do tego jego konsola wygląda jak grzejnik z PRL-u z tą swoją kratownicą. Nie sorry, dziękuję postoję. Zresztą kupować konsolę, która za chwile będzie nieaktualna, bo wychodzi kolejna wersja jakby to był jakiś smartfon, to poroniony pomysł.

A z Uncharted chyba pora się przeprosić i ograć te remastery, a potem siąść do 4. No i kupiłem Second Sona, a więc z exami u mnie nie jest już tak źle (80 na MC) ;)

A co ty właśnie zrobiłeś niby? Kupiłeś zwykłe ps4 jak za 2 miechy będzie prosiak. 

no daun xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.