Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

caly jeden ex ograsz, do tego totalnie sredniawy

konsola cicha wykonana solidnie, nie musisz sie bac o gumki w padzie i o prace konsoli jak odrzutowiec

co z tego ze producent ma polske w d*pie jak przynajmniej daje normalny serwis gwarancyjny z szybkim czasem napraw, a gierki tansze niz na ps4

szybciej ps4 przez pro stanie sie nieaktualne(bo pewnie zaraz beda wychodzic uposledzone wersje na zwykle ps4 by zmusic do kupna pro) niz xone w oczekiwaniu na scorpio

Edytowane przez Ficuś

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 647 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Pro to taka sobie tam bardziej rewizja niż nowa konsola. Mi nie jest potrzebne, na VR i dobre 4K mnie nie stać, ale na szczęście Sony zachowało na tyle klasę, że nie poczuję się pokrzywdzony gdy zobaczę u kogoś PS4 Pro. Nie będę się musiał obawiać, że zaczną zaraz wychodzić gry w które nie zagram, bo są tylko na nową wersję konsoli.

Second Son przypominam 80 na MC, czyli 8/10. Gra bardzo dobra, warta ogrania. Sprawdzę i dam znać czy potwierdzam. I to dopiero pierwszy miech użytkowania konsoli, więc nie bój żaby Ficuś - wiem po co kupiłem PS4, za to Ty chyba masz od dawna z tym problem. Znowu to samo co z PS3. Będzie narzekał jak baba, ale Xboxa nie kupi.

Ps. Wolę mieć gierki droższe, ale nie rozmazane, no i więcej ludzi po sieci gra, o Polsce nie wspominając, bo Polska to od dawna kraj Playstation (co daje również duży plus w postaci rynku wtórnego, wystarczy wejść do byle sklepu i zobaczyć ile jest gier na PS3-PS4 a ile na Xboxa 360/Xboxa One ;)

Opublikowano

Słowa prawdy mendrek, z ficusiem gorzej niż z baba przez 15000 tysięcy postów, 7 edycji cw chłopina stara się przypodobać i być niby obiektywnym a koniec końców gra w jakieś guwno na vicie xD

Opublikowano

nie miales vity nie oceniaj

Opublikowano

Grałem u kolegi :potter: zresztą cala biblioteka jest dostępna na PC nie widzę potrzeby posiadania gorszych portów indykow

Opublikowano

a wszystko w co gra i go jara dostepne tez na xone, taki

W jakiejś bieda-wersji, z połową mniej użytkowników do grania w sieci, z producentem który Polskę ma d*pie 

Zero trollowania,mozesz mi wyjasnic jak sony pokazuje,ze niema wy(pipi)ane na PL czy Europe?

Opublikowano

Fajnie sie czyta ze MS wypuscil juz kolejnego konkurenta dla The Order :kaz:

Opublikowano

Grałem u kolegi :sorcerer: zresztą cala biblioteka jest dostępna na PC nie widzę potrzeby posiadania gorszych portów indykow

Sprawdź jeszcze na youTubie, jeszcze lepsza jakość.

Opublikowano

W jakiejś bieda-wersji, z połową mniej użytkowników do grania w sieci, z producentem który Polskę ma d*pie 

Zero trollowania,mozesz mi wyjasnic jak sony pokazuje,ze niema wy(pipi)ane na PL czy Europe?

Hm nie wiem, może nie wypuszcza swojej konsoli rok później po premierze na polskim rynku? Tak właściwie to ciężko w tym przypadku o wzięcie pod uwagę ostatniego czasu, gdyż proces dbania o polskiego gracza przez Sony zaczął się w zasadzie w zeszłej generacji (pamiętne PS3 trucki), podobnie jak proces olewania polskiego rynku przez MS (to kiedy dali w końcu polski live od premiery X360?). W grę wchodzi m. in. organizowanie eventów  i turniejów (bądź ich wspieranie), bardzo prężne social media (tv, agencja reklamowa, strony społecznościowe), konkursy (np. na 20 lecie Playstation), lokalizacje (Sony zapoczątkowało lokalizacje 2.0 i trend ten trwa do dzisiaj), reklamy (tv, prasa, outdoor), no kurcze tego jest masa i nie chce mi się już wypisywać. W skrócie - posiadając Playstation w Polsce czuję, że marka jest obecna wokół mnie - bo o to dba producent, dystrybutor i marketingowcy, a także napędzony ich działanami rynek :)

Jedyne co kuleje to serwis techniczny, bodajże nadal jest to ten dziwny PRAM, nie mam pojęcia czemu oni ich trzymają pod swoją banderą...

Opublikowano

W skrócie - posiadając Playstation w Polsce czuję, że marka jest obecna wokół mnie - bo o to dba producent, dystrybutor i marketingowcy, a także napędzony ich działanami rynek :)

(pipi) jak samotnym musisz być człowiekiem, skoro tak ważne jest dla Ciebie potrzeba aby marka plejstejszyn była blisko Ciebie 

Opublikowano

Dlatego ma aktualny sprzęt, i to nie pożyczony od kolegi 

Opublikowano

Nie jest mi to niezbędne do życia, ale jednak fajnie jak ktoś stara się mnie zadowolić, a nie że chcę jego produkt, a on pokazuje mi tyłek (i nie skończy nawet jak go kupię) ;)

Opublikowano

Hm nie wiem, może nie wypuszcza swojej konsoli rok później po premierze na polskim rynku? Tak właściwie to ciężko w tym przypadku o wzięcie pod uwagę ostatniego czasu, gdyż proces dbania o polskiego gracza przez Sony zaczął się w zasadzie w zeszłej generacji (pamiętne PS3 trucki), podobnie jak proces olewania polskiego rynku przez MS (to kiedy dali w końcu polski live od premiery X360?). W grę wchodzi m. in. organizowanie eventów  i turniejów (bądź ich wspieranie), bardzo prężne social media (tv, agencja reklamowa, strony społecznościowe), konkursy (np. na 20 lecie Playstation), lokalizacje (Sony zapoczątkowało lokalizacje 2.0 i trend ten trwa do dzisiaj), reklamy (tv, prasa, outdoor), no kurcze tego jest masa i nie chce mi się już wypisywać. W skrócie - posiadając Playstation w Polsce czuję, że marka jest obecna wokół mnie - bo o to dba producent, dystrybutor i marketingowcy, a także napędzony ich działanami rynek :)

Jedyne co kuleje to serwis techniczny, bodajże nadal jest to ten dziwny PRAM, nie mam pojęcia czemu oni ich trzymają pod swoją banderą...

Microsoft tez mial event w PL nazywalo sie to xbox fun day czy jakos tak. Jakie sony organizuje turnieje? Chyba tylko GT academy ale to juz chyba umarlo. Szacunek do klienta w wykonaniu sony,jezeli ktos ci ukradnie konto i zrobi sobie zakupow za np. 300$ a ty pojdziesz do banku i zrobisz charge back sony z automatu daje ci bana na konto i maja wy(pipi)ane ze np. wszyskie gry od premiery ps4 kupowales cyfrowo.

Mialem 3 hs sony (elite i 2x gold 2.0) w kazdym pekly zawiasy,sony z szacunku do mnie powiedzialo ze mam isc do sklepu zeby wymienili bo oni nie wymieniaja mimo,ze jest to ewidentnie wada fabryczna. Ms jeszcze za czasow xbox 360 jak mi sie zasilacz w slimce zepsul wymienili  bez problemu.

A reklamy,social media to ty chyba nas trollujesz :shout:

Edytowane przez Wolfie_

Opublikowano

No Sony z jakoscia wykonania i serwisem leci w chuya juz od dluzszego czasu :/

Opublikowano

Znow wszyscy sie smieja, ze przesuwaja daty exow na PS4. Bardzo dobrze, przynajmniej dostaniemy swiezy i dopracowany produkt a nie monotonne tasiemce.

Z GTS na czele.

Opublikowano

Gravit Rush 2, Last Guardian, Horizon, Nioh, Nier, Person 5, Yakuza 0, te EXCLUSIVY pojawią się od grudnia do marca na najlepsze konsoli na rynku. Jak sądzicie, które z nich zostaną opóźnione? Mam nadziej, że Sony się zlituje i coś przesunie. Kazie, miej litość dla mojego portfela i wolnego czasu.

CO TO SONY :OBEMA:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Miales caly rok zeby na nie nazbierac wiec nie marudz juz, chyba ze szykujesz 500zl na premium w BF1 :kaz:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Od kiedy Nier i Persona 5 to exy?

Opublikowano

500zł to na limitke gry generacji, TLG.

której generacji?

Opublikowano

A w 2018 Dragon Quest XI :obama:

w japonii

Opublikowano

Tej w której Sony rozdeptało microshit :kaz:

To, że wygląda jak gra z PS2 nie znaczy, że ta generacja ciągle trwa

Opublikowano

@Wolfie: Dobrze powiedziałeś, Microsoft MIAŁ event w Polsce, chyba ze dwa lata, po czym zwinęli manatki i papa. Gdyby nie to, niczym MS nie różniłby się w poprzedniej generacji od Nintendo w swoim stosunku do polskiego gracza i rynku. Oszczędzę sobie pisania ile to turniejów było w zeszłej generacji, bo widzę że jesteś kompletnym ignorantem. W tym momencien nawet trwają serie turniejów, zwana Ligą Playstation Plus. Obecnie w toku jest turniej Uncharted 4, którego finał przewidziany jest na Warsaw Games Week 2016. Liga jest toczona przy współpracy z ESL i są w niej przyzwoite pule pieniężne przeznaczone na nagrody. O GT Academy wspomniałeś, to dobrze. Wszak możliwość zostania zawodowym kierowcą z kontraktem w dużej stajni (np. Nissana) to nie jest byle co. W tym roku były też organizowane Mistrzostwa Polski w Street Fighter V (przy współpracy z Cenegą). Zresztą, co ja Ci będę jak krowa na rowie, masz internet - poszukaj sobie, to nie takie trudne. Z eventami podobnie - czy to Playstation Open Days na Digital Dragons, czy szlachetne akcje oddawania krwi by zgarnąć Bloodborne, czy to Playstation Extra Live Tour, o 20 leciu i premierach konsol nie wspominam. Social media też mają świetne - jest aktywne, jest na wielu serwisach, są konkursy (w których nawet ja wygrałem, nie jest to trudne), nawet na prywatne wiadomości miło odpowiadają.

Innymi słowy od strony społeczniościowo-marketingowej to jest najwyższa klasa. I to cieszy, bo po prostu miło myślisz o tej marce, nawet w słabszych chwilach. Gdyby nad serwisem popracowali (a właściwie go zmienili) to byłoby idealnie, no ale jest jak jest ;)

Opublikowano

Od kiedy Nier i Persona 5 to exy?

od 14 i 23 lutego, a co?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.