Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

no ja też byłem bardzo sceptycznie nastawiony a po zagraniu w bete to :obama: 

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 647,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Chyba w betę nie grałeś i żadnych materiałów z hordy nie widziałeś ;)

W bete nie grałem bo nie miała grafiki. A co ma horda do ogólnej jakosci gry? To tylko co-opowa wyżynka, ot dodatek przyjemny bo przyjemny ale proszę cie, to tak jakby esencją uncharted miałbyć jego multiplayer

Opublikowano

Xbąki opanowały CW swoim gó*wnem rozmazanym w 900p z dropami frametu. 

Gdzie jesteś Yeti?

<wkleja liste Yetiego>

Xboty napie.rdalaja w temacie bo nie mają w co grać na tym swoim zielonym gównie xD

Opublikowano

No, klapy jeszcze mają do ogrania demko FIFY

Opublikowano

Xbąki opanowały CW swoim gó*wnem rozmazanym w 900p z dropami frametu. 

Gdzie jesteś Yeti?

<wkleja liste Yetiego>

Xboty napie.rdalaja w temacie bo nie mają w co grać na tym swoim zielonym gównie xD

To ma sens  :xboss:

Opublikowano

oFi - kolejny klap cierpiący na impotencje umysłową. Ponad 484 postów  wklejonych gifów i emot. Nawet nie próbuje podejmować merytorycznej dyskusji w przeciwieństwie do reszty dawno zbanowanych irasów, którzy jednak stanowili jakąś tam strone w dyskusji. Żywot na forum godny poźałowania

Opublikowano

Chyba w betę nie grałeś i żadnych materiałów z hordy nie widziałeś ;)

W bete nie grałem bo nie miała grafiki. A co ma horda do ogólnej jakosci gry? To tylko co-opowa wyżynka, ot dodatek przyjemny bo przyjemny ale proszę cie, to tak jakby esencją uncharted miałbyć jego multiplayer

Przecież horda to jeden z filarów Girsa, który wszyscy chcieli skopiować :P W hordę ludzie nawalają do upadłego, więc dziwne masz porównania, he.

Opublikowano

oFi - kolejny klap cierpiący na impotencje umysłową. Ponad 484 postów  wklejonych gifów i emot. Nawet nie próbuje podejmować merytorycznej dyskusji w przeciwieństwie do reszty dawno zbanowanych irasów, którzy jednak stanowili jakąś tam strone w dyskusji. Żywot na forum godny poźałowania

Słabe prowo. Poza tym nie widziałem Cie kolego w CW przez ostatnie pare miesięcy także możesz się odjaniepawlić.

pozd.rawiam

Opublikowano

Tegoroczny sezon polowania na klapy uważam za otwarty <applause>

Niebiescy podracze już dawno wyginęli śmiercią naturalną, jakiś rezerwat dla odmieńców został tylko na gameonly. Brak exów, ujowe multiplatformy w 20fpsach, konsole wykonane z krowiego łajna, Kaz plujący w twarz swoich klientów...no na uj drążyć temat, każdy wie jak jest   :)

TYLKO XBOX    :banderas:

Opublikowano

tumblr_odrjckry8W1vrcbv0o1_1280.jpg

(pipi) ten pad :yao: chyba nie ma brzydszego pada na swiecie xD 

Opublikowano

Popłacz się.

A historii tego pada i tak nie zrozumiesz.

Edytowane przez oFi

Opublikowano

Ale że co zapiekło bo wyraziłem swoje zdanie na temat kolorystyki pada ?

:yao:

Opublikowano

Czy konsole od sony to jakieś zabawki laboratoryjne do testów na orangutanach? Nintendo, czy MS stosują bardziej "ludzkie" oznaczenia przyciskow na padzie (litery!) a nie jakieś trójkąciki, kwadraty.. :D

W sumie wszystko by się zgadzało.

Opublikowano

Tak ch,ujowej jak tutaj? 

zQQacF1.png

sTRsvjP.png

XUZ2nnw.png

to ja chce :banderas:

Wygląda gorzej niż The Crew.

Opublikowano

Oby te Gyrosy, nie były korytarzem typu :idź, zabij, korytarz idź zabij.

xD

w sumie racja chcialbym dostac Gyrosy w otwartym swiecie z chu,jowymi zadaniami pobocznymi :yao: czemu klapy to takie zje,by ?

Uważałem Cie za dobrego, ogarniętego bota, nie potrafisz czytać między wierszami i jeszcze masz czelność mnie wyzywać od najgorszych.

Wyszło szydłdo z worka, jakim jesteś człowiekiem i jak Cie boli że nie zrozumiałeś co miałem na myśli.

Opublikowano
58668535.jpg
Opublikowano

CswYzXWUsAAeAlD.jpg

Gears of War 4 w złocie. Obecność Satyi Nadelli może sugorować, że predzej Sony zbankrutuje, a niżeli MS pozbędzie sie Xboxa. Do tego Cross-Play Xbox - PC, co zwiastuje dłuuuugą żywotność gry i dużą liczbę graczy. Same dobre wiesci w zielonym obozie.

Opublikowano

Słabe prowo. Poza tym nie widziałem Cie kolego w CW przez ostatnie pare miesięcy także możesz się odjaniepawlić.

pozd.rawiam

Coś pyskate te randomy się ostatnio zrobiły.

Opublikowano

CswYzXWUsAAeAlD.jpg

Do tego Cross-Play Xbox - PC, co zwiastuje dłuuuugą żywotność gry i dużą liczbę graczy. Same dobre wiesci w zielonym obozie.

tak jak w halo gdzie ciezko kogos znalezc do gry?
Opublikowano

A kiedy ostatnio grałeś w Halo i miałeś problemy zeby znaleźć kogoś do gry ?

Opublikowano

CswYzXWUsAAeAlD.jpg

Do tego Cross-Play Xbox - PC, co zwiastuje dłuuuugą żywotność gry i dużą liczbę graczy. Same dobre wiesci w zielonym obozie.

tak jak w halo gdzie ciezko kogos znalezc do gry?

Jesli masz na mysli Halo 5 to jest to wierutne kłamstwo.

Opublikowano

wszystkie xboty na jednym obrazku, wspaniale community

Opublikowano

Wczoraj

Podejrzewam ze gdybym rownież do gry w Halo używał ps4 to także miałbym problemy ze znalezieniem kogoś do gry :yao:

Opublikowano

Nie mam ps4, sprzedalem do (pipi) obesrane w weekend.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.