Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

O JA PYERDOLE

Prawie 180 zeta za grę sprzed dwóch lat. A zwykła wersja kosztuje w pudełku niecałe 40 zeta. Oczywiście mam rozumieć, że wszystkie DLC będą w pakiecie?

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 647,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

to chyba jest osobny twór

Opublikowano

No wszystko fajnie ale nie dało się tego po prostu załatwić w ramach dużej aktualizacji tylko chcąc po raz drugi wyciągnąć kasę? Dwa lata temu premiera DC była nieudana i teraz Sony planuje zrobić replay tylko, że tym razem gra niby jest dopieszczona i sklejona pod VR. 

Opublikowano

Wtedy się udało, to dlaczego teraz ma być inaczej :reggi:

Opublikowano

To jest osobna gra pisana pod VR więc niby czemu mieli by dawać za darmo?

Opublikowano

wiadomo kto jest developerem?

Opublikowano

Jak osobna gra jak to ten sam DC? Nie wierzę, że zrobili identyczną grę od podstaw. To ta sama gierka z VR, no ku'rva

Opublikowano

driveclub vr robilo evolution, sa nowe trofea, sa nowe kampanie, sa nowe tryby gry, sa nawet nowe trasy - info od rushiego z twittera

mozna sie zastanawiac co do stosownosci ceny ale jest to nowa zawartosc choc i tak wiekszosc contentu pewnie pochodzi z podstawki

w ramach podziekowania dla community nowe trasy dla podstawowej wersji dojda za free w patchu

Opublikowano

w jubileuszowym patchu?

Opublikowano

w pazdzierniku mija dwa lata od premiery i ma wyjsc wtedy tez driveclub vr wiec tak - mozliwe, ze daty sie pokryja i bedzie to jubileuszy patch na druga rocznice ;)

Opublikowano

Dwa lata łatania tego średniaka, a oni nadal się nie nauczyli, że z gó.wna bata nie ukręcą.

Opublikowano

Deszcz ponoć tak dobry jak w Driveclubie :obama:

własnie doszedłem w majty, pozdro konsolowe świry

co jak co, alw rewelacyjny.
Opublikowano

Driveclub remaster VR;/

liczyłem na unczarted 4 remster VR

a już miałem odłożoną kaskę na ps4pro 

XDDDD

Opublikowano

eve valkyrie i ace combat na goglach moga byc za(pipi)iste. Najbardziej czekam na Eve, bo od czasow colony wars nie strzelalem stateczkami w kosmosie =[

Opublikowano

http://polygamia.pl/znakomite-oceny-forza-horizon-3-kaza-zaczac-zadawac-bardzo-wazne-pytanie/

A niektorzy niech dalej zaklinaja rzeczywistość. Bedzie GOTY?

Scigalka goty? Moze na 1 czy 2 serwisach, ale na (przez brak lepszego wyrazenia) "true goty" nie ma szans, a juz na pewno nie w tym samym roku co Dark Souls 3 czy U4 - ktore znajac zycie zgarnie wiekszosc nagrod (imo nieslusznie, ale zgarnie).

Opublikowano

Klapiszcza, kupiliście już PS VR i PROsiaka, żeby gogle nie wypaliły wam oczy grafiką z PS2? To szykujcie jeszcze kabzę na Drivecluba VR, bo trzeba go będzie kupić na nowo xD

http://www.ppe.pl/news/46460/sony-potwierdzilo-premiere-driveclub-vr-znamy-rowniez-cene-gry.html

Pierwszy remaster gry z PS4 na PS4 za cenę nowej gry :reggie:

ale ruchańsko niebieskich podgraczy, dzień jak co dzień, przykre.

Godrizon zmiażdżył wszystkie racery  :obama:

Opublikowano

Ja tam bym chciał GOTY dla Dishonored 2

Opublikowano

i tak pewnie zgarnie jakiś przehypowany i/lub zremasterowany kotlet.

branżunia.

Opublikowano

Ja liczę że rdr 3 namiesza pod koniec roku.

Opublikowano

3?

Opublikowano

raczej red dead 3

Opublikowano

Ty mnie o rdr nie pouczaj chuopcze.

Opublikowano

red? dobrze, że dead.

Opublikowano

Jeszcze jak

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.