Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Forza horizon 3 też cierpi na Input laga? Tylko Don nie (pipi) , że to ja mam laga, bo internet nie kłamie. Forza 2 na to cierpiała, było sprawdzane na 2 high TV i efekt ten sam.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 647,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Ta Forza God Horizon 3 i jej optymalizacja tylko pokazuje ile jest mocy w X bocie. Porownanie praktycznie bez wiekszych roznic z portem z wypasionego pieca.

Da sie? No da ale po chooj sie meczyc w dzisiejszych czasach lepiej zrobic z klienta dzifke bez smaku wartosci.

Opublikowano

Pewnie juz maja sprzet obcykany, z ps3 tez malo kto potrafil wyciagnac tyle co ND.

Opublikowano

Devo ma sprzet opcykany, a ci nowe modele konsol wypuszczaja?

Na szaraku jak MGS wszystkie soki wyciskal z konsoli to na resztce mocy zrobili dym z papierosa by realistycznie wygladal.

A teraz w dzisiejszych czasach ni ma mocy panie, wiecej mocy, remasterow i łat.

Kiedys grafika w takim RE2 z detalami robila dobrze oczom dzis wszystko sterylne i bez zbytniej grywalnosci.

Gry sa robione dzisiaj jak z receptury jak uzywac szampon do wlosow :/

Opublikowano

Ja tak tylko na chwilę bo idę spać. Forza Horizon 3 to najlepsza gra wyścigowa w jaką grałem. Wreszcie coś przebiło test drive unlimited i pgr 4. (tak nie jestem zbyt dużym fanem wyścigów) . Z aspektów czysto technicznych to NAJŁADNIEJ wyglądająca gra w jaką grałem a grałem np w Wiedźmina na ultra z hairworks. HDR to naprawdę robi robotę. Takich kolorów nigdy nie uświadczyłem na monitorze czy tv. Te światło, ta noc ja (pipi)e to POEZJA. Szczerze walić 4k czy 60 klatek hdr to jest coś co powinno sprzedawać konsole i tv. Teraz żałuję że nie dopłaciłem do tv 5 k bo cholera jak na moim tv jest TYLKO namiastka hdr to co musi się dziać na lepszych telewizorach.

Takie zdjęcie testu xboxa one s.

14390932_1284998481540023_35577554722947

Opublikowano

Ta Forza God Horizon 3 i jej optymalizacja tylko pokazuje ile jest mocy w X bocie. Porownanie praktycznie bez wiekszych roznic z portem z wypasionego pieca.

Da sie? No da ale po chooj sie meczyc w dzisiejszych czasach lepiej zrobic z klienta dzifke bez smaku wartosci.

Po prostu rzucili ochłap dla pecetowców.
Opublikowano

Klapy nawet na ochłap nie mogą liczyć. :kaz:

Opublikowano

Ja tak tylko na chwilę bo idę spać. Forza Horizon 3 to najlepsza gra wyścigowa w jaką grałem. Wreszcie coś przebiło test drive unlimited i pgr 4. (tak nie jestem zbyt dużym fanem wyścigów) . Z aspektów czysto technicznych to NAJŁADNIEJ wyglądająca gra w jaką grałem a grałem np w Wiedźmina na ultra z hairworks. HDR to naprawdę robi robotę. Takich kolorów nigdy nie uświadczyłem na monitorze czy tv. Te światło, ta noc ja (pipi)e to POEZJA. Szczerze walić 4k czy 60 klatek hdr to jest coś co powinno sprzedawać konsole i tv. Teraz żałuję że nie dopłaciłem do tv 5 k bo cholera jak na moim tv jest TYLKO namiastka hdr to co musi się dziać na lepszych telewizorach.

A zagrałeś z wyłączonym HDR bo czytałem, że te kolory i nasycenie to nie zasług HDR tylko deva i na "normalnych" TV też wygląda to bajecznie, a hdr tylko trochę poprawia końcowy wow efekt.

Jak mi zwrócą łOna z serwisu to obadam.

Opublikowano

Nie wytrzymała pewnie ciężaru banknotów :obama:

A tak serio to chcesz balon sprawdzić jak Forza wyglada bez HDR z podkreconymi kolorami :> ?

Opublikowano

Bez HDR forza to takie solidne 6/10

Opublikowano

A to co Ci się stało z konsolką, balon?

Nie mam pojęcia. Pierw wywalała kominikat, że jest kabel sieciowy wpięty, krótego nie było, a dzień później przestała się włączać. Może karta sieciowa?

@ Kołd mam dwa tv. Jeden z hdr drugi bez więc sobie z z ciekawości sprawdzę. Podejżewam że nie będzie wielkiej różnicy.

Opublikowano

@ Kołd mam dwa tv. Jeden z hdr drugi bez więc sobie z z ciekawości sprawdzę. Podejżewam że nie będzie wielkiej różnicy.

No forumowy spec od TV się troche podjarał

Opublikowano

No chooj z 60 klatkami HDR/4K fortheplayers :/

Opublikowano

No forumowy spec od TV się troche podjarał

No aż za bardzo.

Opublikowano

Szczegolnie te screeny, gdzie bez wlaczonego HDR telewizor za 25 kola nagle nie ma koloru czarnego ^^

Opublikowano

Nie mam pojęcia. Pierw wywalała kominikat, że jest kabel sieciowy wpięty, krótego nie było, a dzień później przestała się włączać. Może karta sieciowa?

Balon ale bez s'ki nie zobaczysz hdr w forza.

@easye

Nie wiem jak u niego ale u mnie czarny był ok bez hdr. W ogóle gra ładnie wygląda bez hdr. Różnica jednak jest i to spora szczegolnie oświetlenie. Jazda dżunglą w słońcu to inna jakość. Ta zieleń w świetle słonecznym lub jazda nocą w mieście.

@zetta

Źle się wyraziłem stałe klatki są najważniejsze. Ale szczerze 60 fps hdr full hd lepsze niż 4k. Grałem w kilka gier w 4k testowo. W tym wiesiek i metro. Po oddaleniu o 2 m nic nie widziałem z różnicy. Za to hdr nawet z daleka (co ważne w grze na konsoli) robi i to mocno. Tak samo filmy 4k to właśnie hdr najbardziej zmienia odczucia. Taki mad max 4k. Słońce odbijane w piasku piękna sprawa. 4k widać jak siedzę metr od tv i ostrość powala ale 2m od tv już takie różnicy przy 55 calach nie odczujesz. Forza 3 z hdr zrobiła na mnie prawie takie samo wrażenie jak pierwszy motorstorm zakupiony z ps3 na moim pierwszym tv full hd. Kto to przeżył ten wie.

Edytowane przez blantman

Opublikowano

No tyle że on ma tu topowy model z HDR, a to co mamy w TV na forum to pewno mega okrojony ten efekt.

Opublikowano

Fani motostorma są na sali?

Screenshot-Original.png?sv=2014-02-14&sr

jezu jaka ta gra jest dobra :banderas:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.