Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

wymienię gry na PS4 warte uwagi, które wyszły przed tegorocznym Uncharted : 

:reggie:  

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 647,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

OK może masz racje, gra mi się podoba i tyle. motorstorm też mi się podobał ;), za to GT/FM5 oraz 6 mnie odrzucały. Tak samo DC mi nie podszedł.

Akurat ta gra mi przypasowała i tyle.... W inne wyścigi nie gram bo akurat mi nie pasuje.

Ja dla jednej konsoli nie kupuje gry. Miałem wszystkie i sprzedałem. Ogrywam 3-5 gier do roku teraz które mnie interesuje, i mi to wystarcza. Na więcej już nie mam czasu ;(.

Opublikowano

Resogun.

Alienation.

Tak tak, 

jeszcze Firewacz i Szitness z listy yetiego, krapy na max 6/10, gorsze o symulatora kąpieli z tatą z PC

Opublikowano

Widzisz, Tobie podoba się kąpiel ze starym, a innym szuterki.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

uwaga niebiescy frajerzy mam ważny komunikat

QEcdNRU.jpg

plus

yIHYYN5.jpg

i bonus na ból odbytu

1hCDNDE.jpg

forzahorizon39_25_201xiyor.png

Opublikowano

Od wczoraj nie doprosiłem się o listę gier powyżej 90% na PS4  :frog:

Opublikowano

Od wczoraj nie doprosiłem się o listę gier powyżej 90% na PS4  :frog:

Klapy pochowały się, niczym robaczane pancerniki pod kamieniami więc ja odpowiem: Mod do Dark Souls, oraz Capishoncharted 4.

A pochowały się z dwóch powodów:

1. Syndrom sztokholmski. Klapom, będącym zakładnikami korporacji ciężko przyznać,że pod koniec roku zostali wydymani przez Kaza, który ma ich centralnie w dupie, bo właśnie wydaje "ostrzeliwanie zza komody" i inne gierki pod VR + sprzęt oczywiście. To sprzęt nie dla nich rzecz ciemna (oni uważają się za hardcore`owych (sic!) graczy, a VR jest w istocie dla niedzielnych Januszy i gadżeciarskich kleptomanów...

2. Kaz wysługuje się po raz kolejny EA Sports i Activision  w dostarczeniu jakichkolwiek gier na tą biedakonsolę pod koniec roku. Bajki o przerośniętej tchórzofretce i pampersie nie liczymy, bo ona trafia na rynek w tym roku niejako przez przypadek, bo w istocie miała i powinna była się ukazać najpóźniej w środkowej fazie życia PS3 :yao:

Beka z tych życiowych przegrywów zawsze i na zawsze.

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

Niebieskich przegrywów już  właściwie nie ma, wymarły śmiercią naturalną, gdzieś tam yeti na ukrytym podgląda temat i płacze, czasami jeszcze ten z alterkontami shen czy jak mu tam, ostatnio ukryli się w temacie VR i podniecają się pongiem na okulary xD

Opublikowano

Xboty jedna gierka powyżej 90% i już sapią xD śmieszne zwierzaki

Opublikowano

Z ciekawości sprawdziłem na meta - na 1 miejscu Xbone i Playu - GTA V (znów... ekhm), a poziej NBA.

Niżej na Playu jest Uncharted 4 
dla Xbone dalej mamy Forze Horizon 3

nadal beka z niebieskich, który leją z łoniaków że mają PIERWSZĄ grę 9/10 xD

argumencik z dupy - próbowałem go uzasadnić, no ale naprawdę nie macie już w co grać w tym roku.
do lutego/marca każde PS4 się kurzy, dobrze że sprzedałem :)

btw
tumblr_lugdcqwLKm1r1xq09.gif

Edytowane przez II Noxx II

Opublikowano

Trzeba przyznać, że horizon 3 pozamiatal i raczej nic mu nie zagrozi, GT nawet nie liczę bo seria Już dawno się skończyła i zrobiło się z tego tech demo.

Skoro potrafią, wyciągnąć taką jakość wizualna na xone, szkoda że na multiplatformach, konsola odstaje.. No ale to ex (PC nie liczę, bo na tym się nie powinno grać) , więc pewnie studio się zesralo i odwaliło kawał dobrej roboty. Boty szczęśliwe i mają do tego pełne prawo, bo forza jak zawsze nie zawiodła i dała Jeszce więcej zabawy.

Edytowane przez czeskimaster

Opublikowano

Co tu się dziwić, popatrzcie na pierwszego Horizona a X360, to jedna z ładniejszych gier na tamtej platformie. 
Developer robi to, czego większość nie może dokończyć w sensownym zakresie - optymalizuje. 
Dobrze, niech MS na takie gry smaruje pieniążki. 

Niestety (?) Xbox to od dawna Halo, Gearsy i Forza - niemniej jednak te 3 marki z wykur. wistym multiplayerem budują platformę i komjuniti. 
kochałem za te elementy 360tkę, łana mogę już spokojnie adoptować - odbił się  :dafuq:

Opublikowano

Dziwnie to sprawdzales noxx jesli tylko Uncharted ma 90+ na ps4.

A kurzyc to sie moze konsola bez gier, Sony mialo silna pierwsza polowe roku, teraz beda multiplatformy (i to sporo) wiec na brak gier i zbieranie kurzu nikt raczej nie bedzie narzekac, MS z kolei ma mocna koncowke za sprawa girsow i forzy, ale reszta roku byla cienka [hurr durr, quantum break, super gra (pipi)o].

btw. gdzie ty po "upadku" xboxonline sie zagniezdziles ze dopiero teraz cie tutaj widze?

Opublikowano

Dej skrinszoty  :ph34r: 
-
a dziękuję za pamięć [*] 
mało grałem, nie udzielałem się w żaden sposób na forumkach. 

Opublikowano

Fakt że MS póki co będzie teraz mieć przewagę, ale jak Sony posmaruje VR plus Pro, i horizon plus futrzanego strusia, Ms znów będzie daleko w tyle, do samego E3, bo na gyrosach, kończy się chyba ofensywa Ms.

Opublikowano

Większość tego nie zrozumie, ale po premierze GoW4 będę rzymał boxa tylko po to, żeby grać w multiplayer, czekając np. na Halo6.
to moje dwie ulubione serie...

na wiosnę Horizon,... Zero Dawn  :sir:  oby miał takie oceny jak horajzon a na boxa teraz

Opublikowano

Fakt że MS póki co będzie teraz mieć przewagę, ale jak Sony posmaruje VR plus Pro, i horizon plus futrzanego strusia, Ms znów będzie daleko w tyle, do samego E3, bo na gyrosach, kończy się chyba ofensywa Ms.

Jeszcze Dead Rising 4, a na początku roku wychodzi Halo Wars 2.

Opublikowano

No i JAK DOBRZE PÓJDZIE to State of Decay 2 oraz Scalebound. :kaz: 

Opublikowano

ku,rwa ale bym grał w nowe state of decay z co-opem :banderas: 

Opublikowano

Sony mialo silna pierwsza polowe roku,

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

jednak trzeba przyznać że Sony ma w tym momencie super exa, sequele wydawane co pare miesięcy i nigdy nie zawodzą, a jego nazwa to

R O Z C Z A R O W  A N I E

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.