Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Trzeba przyznać, że horizon 3 pozamiatal i raczej nic mu nie zagrozi, GT nawet nie liczę bo seria Już dawno się skończyła i zrobiło się z tego tech demo.

Skoro potrafią, wyciągnąć taką jakość wizualna na xone, szkoda że na multiplatformach, konsola odstaje.. No ale to ex (PC nie liczę, bo na tym się nie powinno grać) , więc pewnie studio się zesralo i odwaliło kawał dobrej roboty. Boty szczęśliwe i mają do tego pełne prawo, bo forza jak zawsze nie zawiodła i dała Jeszce więcej zabawy.

jakie tech demo, graficznie to ogromne rozczarowanie jak na 1st party
  • Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 647,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

ku,rwa ale bym grał w nowe state of decay z co-opem :banderas:

Na premiere tej giereczki xbox koniecznie, pod warunkiem ze nie s(pipi)a.

Opublikowano

bansai ty już xboxa miałeś na forze kupować :D Nie wierzę ci pewnie na prosiaka kase odkładasz.

Playstation będzie miało mocarne exy w nastepnym roku w postaci yakuzy i persony. Ja nie mogę się doczekać szczególnie persony. W tym roku więcej jak na playstation 4 grałem na vicie. A to dobrze o sony nie świadczy :D

Edytowane przez blantman

Opublikowano

No liczyłem że z użytkownikiem Bansai zapozujemy do zdjęcia z "[72] DRIVECRAP" na maskach i porozjeżdżamy buraki, rozczarowanie :smutas:

Opublikowano

@Kruk, Blant

Byl juz zamowiony, ale wyszlo jak wyszlo i ni ma, nie chce mi sie w szczegoly wchodzic w CW. :pechowiec:

Pozostaje mi grac w DC z deszczem i burza na kazdej trasie.

Opublikowano

Te osoby już mają One'a, szykują się na bieganie z dużymi klatami - girsy ;)

Opublikowano

Konsola obrzydliwa, ale padzik piekny.

Opublikowano

Taki dizajn to ja rozumiem o_O nie koniecznie z logo audi.

A nie te chinskie plastki z papierem toaletowym zmieszane.

52274e00fa58b8c10c6ba61ab37b7367.jpg

ea8e9efc6c56f24a2a8048675425222f.jpg

http://m.ppe.pl/news/46529/takiej-rzezby-dawno-nie-widzielismy-microsoft-przygotowal-nowa-edycje-limitowana-xbox-one-s.html

HAHAHAHAHA, TO NA SERIO??????/

giphy.gif

Boty, jak tak cofanie czasu na zakrętach, dobre? Bo nie wiem czy robić miejsce na laptopie. :yao:

Opublikowano

to jest to pc master race? :dynia:

nie dość że noskillowa gra z 1998 roku, to jeszcze takie emocje w walce o skina :yao:

bracia konsolowcy pamiętajcie - BLACHA NISZCZY LUDZI

Opublikowano

zyjesz w tym samym ekosystemie co ta blacharnia, xbox i blacha jedna rodzina

Edytowane przez Shen

Opublikowano

janowicz ma laske czy tam zone? przeyebane kobieta musi miec jak zupe przesoli

Opublikowano

Sony mialo silna pierwsza polowe roku,

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

jednak trzeba przyznać że Sony ma w tym momencie super exa, sequele wydawane co pare miesięcy i nigdy nie zawodzą, a jego nazwa to

R O Z C Z A R O W  A N I E

Zobacz sobie średnie exów w tym roku na PS4 i X-bona i zobaczysz gdzie jest rozczarowanie.

Opublikowano

Jaki gameplay ma ta Twoja średnia ? xD

Opublikowano

ale w exach wydanych miedzy 19-26 wrzesnia jest 90 do zera w sredniej wiec japa klapie przebrzydly, sprawdz czy dach nie przecieka i czy juz kasa na hdr i prosiaka odlozona i czy drewno porabane bo idzie zima i trzeba grzac sie przy kominku bo plejak domu nie rozgrzeje bo nie bedzie miec gier

Opublikowano

Ficuś najeżdza na własny naród, co to się porobiło przez te kilka dni jak mnie nie było :O 3DS doszedł czy co? 

Opublikowano

wszystkie boty juz grzecznie wymienily xbony na slimke?

Opublikowano

No ladnie polecial, szczegolnie tym 1 exem wydanym miedzy 19 a 26 wrzesnia.

Tak sie wygrywa obecne generacje!

xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ficuś to jest kurtyzana którą powinno się je.bac i na której powinno się zarabiać. Wszystko zależy od tego jak wiatr zawieje, znacznie bardziej szanuje Januszzeo, niż taka śląską kurtyzanę, w sumie to pluje na niego jak Spnecer na boty.

Zobaczymy co będzie pisał od grudnia do marca, jak na Nadkonsole wyjdzie Nioh, Horizon, Yakuza 0, Nier, Person, GR2 i gra generacji TLG (pewnie o czymś zapominałem, tyle dobroci od Kaza).

A ten rok? Co tu porównywać. Exy na PS4, min. U4 ze średnią 93, Ratche, SFV, Alienation, na Xboxa, zero, słyszycie to ZERO, Z E R O eksów, wszytsko w dzień premiery do ogrania na laptopie z podpiętym DS4 zupełnie jak Firewatch czy inna Soma.

Co za xboxowa patologia :obema:

Edytowane przez YETI

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.