Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

No sukces pro tylko pokaze jacy ludzie sa glupi kupujac jakies polsrodki zamiast poczekac na nowa generacje. Przez takich ludzi co 2 lata bedzie cos nowego.

Yebac graczy. :pipi:

no juz pokazali jacy sa glupi przy wymianie xbona na slimke, dla paru klatek wiecej i hdr, zamiast czekac na skorpio to bawia sie w polsrodki.

mówi koleś bez tv 4k z hdr. Nie będziesz mi mówić jak mam żyć! Ty za to kupujesz Prosiaka do tv full hd. Bardzo sprytnie i będziesz na nim ogrywać ffxv i TLG które i tak będą klatkować :D

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 679,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

XBOX ONE S półśrodek xD mniejszy o 40% darmowy odtwarzać 4k z HDR na pokładzie no ale pół środek xD

Opublikowano

jak darmowy to poprosze trzy

Opublikowano

Ja nie bede chciwy i jeden poprosze :lapka:

Opublikowano

wplac na huma i juz ci wysylam

Opublikowano

za huma to równowartość ilu darmowych odtwarzaczy 4k?

Opublikowano

Opłaca się kupować new 3dsa by ograć jedną gre? Tylko poważne odpowiedzi.

Opublikowano

nie

Opublikowano

zalezy jaka to gra, ale lepiej kuic zwyklego 3dsa dla jednej gry

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

tez zauważyliście 0 hajpu na helm plejstejszonowy? Ale to będzie porażka :banderas:

No co ty ze trzy upośledzone osoby na forum podniecają się wizją grania w Ponga na VR.

Ile Zielonych braci przybyło w ciągu miesiąca, kupując nadkonsole w wersji S i Godrizona3  :obama:  Dużo większe zainteresowanie niż w przypadku unch3.1 900p który jedynie gdzie zarządził to   na PT   :)

Opublikowano

Plus akurat po raz kolejny z bardzo dobra oferta.

Skoro Sony nie wydaje żadnych gier w tym okresie to chociaz w Plusie stara sie rzucic jakiś tłustszy ochłap :reggie:
Sony w tym okresie wyda więcej gier niż Microsoft. GR2, TLG i gry pod VR, czyli nowa era grania tylko u Sony, a u Spencera oczekiwanie na wirtualny salon z kominkiem i forza, haha, idealne VR dla tej zielonej biedy. Mieszkają po piwnicach, grają na hd ready, przez cały rok crapy na 7 i 6, w ciągu 3 lat jedna gra na 9, (pipi) już Etiopii ludzie sa lepiej traktowani.

Gdy niebieska szlachta będzie ogrywac grę generacji od Uedy i wstąpi w nową erę gamingu z VR, to Czerepak będzie grał w Girsy 3 HD, gdzie gameplay wygląda identycznie jak w pierwszej części. Od stycznia do marca to już w ogóle trzeba będzie dzwonić do kumpla Czerepaka, aby gdzieś się biedak schował, bo jego dupa jest w niebezpieczeństwie ze względu na premierę NiOh, Yakuzy, Persony, Horizon czy Nier. A u zielonych karaluchow co? Halo wars i czekanie na koniec roku, gdy z nową Fifa i Codem wyjdzie Forza.

Hahaha, jaka beka z przegrywow xDDDDDDDD.

Jest taki dow(nene):

Pytanie:Czym się różni mądra blondynka od YETI?

Odpowiedź: Kilka osób widziało YETI.

Już za niedługo ten dow(nene) w ogóle straci rację bytu, bo kto zobaczy YETI, kiedy ukaże się Gears Of po-kurwa-ezja War 4? Słuch po nim zaginie, a w momencie wejścia na rynek w przyszłym roku Scorpiona to już w ogóle :yao:  Jakieś zapiski, starodruki w archiwum, i może wykopaliska archeologiczne będą świadczyły o tym,że ktoś taki nie jest/nie był postacią fikcyjną :yao:

A odnośnie The Lost Guardian to ja już zaczynam poszukiwanie odpowiedniej arki ratunkowej, co by nie utonąć w powodzi beki, która zacznie spływać wraz z pierwszymi ocenami na Metacritic :cool:  :czesc:

Casus The Smroder wielce prawdopodny  :rose:

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

Czarek tak sie nie rozpędzaj z tymi girsami bo będzie 83% na meta i zaś beka jak z quantum guwnem.

Opublikowano

Ciekaw jestem jak ocenia, ta czesc pewnie wyznaczy standard dla "nowej trylogii".

Opublikowano

tez zauważyliście 0 hajpu na helm plejstejszonowy? Ale to będzie porażka :banderas:

No co ty ze trzy upośledzone osoby na forum podniecają się wizją grania w Ponga na VR.

Ile Zielonych braci przybyło w ciągu miesiąca, kupując nadkonsole w wersji S i Godrizona3   :obama:  Dużo większe zainteresowanie niż w przypadku unch3.1 900p który jedynie gdzie zarządził to   na PT   :)

Raczej U3,1 under 720p. Tak ND skopało obraz, że kumpel się w(pipi)ił i sprzedał PS4 a na drugi dzień zamówił Xbox Ona S :reggie:

Ja się jeszcze wstrzymam, bo szlag wie czy to pro będzie odpalało gry w 1080p60fps. Może być tak, że będzie tak samo jak na tym co mam. Też debile nie powiedzą wprost konkretnie tylko zachwycają się pseudo 4khdr w 25 klatkach na ustawieniach low-medium :facepalmz:

Xboxa i tak trzeba będzie zamówić na premierę Girsów 4. To będzie chyba najlepszy moment aby nadrobić zaległości growe na konsoli zielonych.

Opublikowano

Skopany obraz? Możesz rozwinąć?

Opublikowano

to jest taki typ czlowieka, ze wszystkie filtry czy zmiekczacze to sa do niego wady nie do przeskoczenia, do dzis uwaza ze najladniejsza gra z najczystszym obrazem na tej generacji to shadow fall, za nim mgs5

do tego od lat glosi patologie, ze na spadki framerate najlepszym lekarstem jest motion flow - najlepiej w starych braviach

jeszcze polecam by wam przeslal ustawienia lub zdjecia jak ma ustawiony obraz w swoim tv to spadniecie z butow

Opublikowano

nie wiekszy niz kinnect.

vr przynajmniej ma predyspozycje do przyjecia sie w horrorach, a kinnect w.... chudnieciu? o tak, to jest potrzebne zdecydowanie wiekszosci wlascicieli urzadzen marki Xbox. 

Opublikowano

U4 mial w takim razie bardzo piekny skopany obraz, jak mi kola od jeepa buksowaly po madagaskarskim blocie to z koszulki go potem zeprac nie szlo, tak realistyczne bylo.

Opublikowano

nie wiekszy niz kinnect.

vr przynajmniej ma predyspozycje do przyjecia sie w horrorach, a kinnect w.... chudnieciu? o tak, to jest potrzebne zdecydowanie wiekszosci wlascicieli urzadzen marki Xbox.

Trudno żeby był hajp na coś co umarło dwa lata temu xd ehh te klapy, widzę linia obrony bardzo słaba.

Opublikowano

nie chodzi o hajp, ale ze historia kolem sie toczy :)

Opublikowano

Skopany obraz? Możesz rozwinąć?

Obczaj sobie jeśli chcesz moje wypociny na temat tej gry jak i grafy w niej zawartej.

http://www.psxextreme.info/topic/102514-w-co-teraz-grasz/page-19

@ Ficuś

Widzę, że na gameonly za dużo się zagląda :reggie:

Uważaj bo tam światło z tv użytkowników zabija :empathy:

Edytowane przez Kyokushinman

Opublikowano

Po setkach godzin na xone i ps4 w fps, moje zdanie jest takie, że dual shock 4, jest gównem obesranym do strzelanek. Znów sprzedałem xone i kupiłem ps4, i patrząc na to wszystko, ps4 ma tylko dla mnie zalety takie jak więcej ex, i multiplatforny w ludzkiej jakości. Xone zjada padem, kultura pracy.

Opublikowano

Chcesz mi powiedzieć Kyo, że te wszystkie materiały z E3 mają jakieś brzydkie filtry, których ja kompletnie nie widzę, a zamiast tego widzę piękną grę? 

Opublikowano

Chcesz mi powiedzieć Kyo, że te wszystkie materiały z E3 mają jakieś brzydkie filtry, których ja kompletnie nie widzę, a zamiast tego widzę piękną grę? 

Zostałeś po prostu oszukany. 

Osoba, która gra w trybie gra tego nie zobaczy ponieważ obraz jest zmiękczony i wszystkie niedoskonałości zamaskowane. Wystarczy tylko podkręcić trochę tv i wszystko wyjdzie na ekran jak mrówki z mrowiska. To nie jest też tak, że jak tego nie widzisz to tego nie ma bo jest min. takim osobą obraz będzie wydawał się rozmazany w porównaniu z innymi grami 1080p. Odpal sobie np. Szkocje i obczaj chmury a jak nic nie widzisz to podkręć tv. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.