Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Xbox i rewolucyjny onlien xddddd no dziękuję bardzo, ze teraz musze placic za granie w Multi, dziękuję Microsoft gurwo. I te innowacje jak żaka handlu używkami, always online ehh (pipi)a rak branży jak Call of duty i zbroje dla konia

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 651,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

No tak bo to M$ przyszedł do SONY i powiedział teraz i wy bierzcie za to kasę rozkazujemy wam! 

xD

Opublikowano

Dobra, to w ramach protestu odłącz swoje PS4 od internetu 

Opublikowano

Tej a w GOW 4 na PC to można zagrać w 4K i 60 fps myślicie, że te ustawienia to dalej za mało na potwora graficznego jakim jest u4 ? 

GOW 4 nawet 720p by wystarczyło :ermm:  

2hs2q35.jpg

Edytowane przez Kyokushinman

Opublikowano

Screen prawdy, czyli nie tylko u mnie momentami tak właśnie to wyglądało xD

Opublikowano

ostatnia dobra konsola

Użytkownik Bartoszek o konsoli Play Station 3. Z Xboxem nigdy nie było tak dobrze ahahah xdddd

Tak jak już ci mówili chłopaki chodziło o PS2. A teraz zgłaszam twój post za wywlekanie WKP poza WKP, mam nadzieje, że zostaniesz ukarany.

01-1.jpg

XD

Opublikowano

bylem tam na wakacjach, mam zdjecie z tamtego rejonu, grafika jest identyczna z życiem

Opublikowano

ostatnia dobra konsola

Użytkownik Bartoszek o konsoli Play Station 3. Z Xboxem nigdy nie było tak dobrze ahahah xdddd

Tak jak już ci mówili chłopaki chodziło o PS2. A teraz zgłaszam twój post za wywlekanie WKP poza WKP, mam nadzieje, że zostaniesz ukarany.

01-1.jpg

XD

Perfekcyjna geometria owoców hehe   :reggie:

To już w Crashu lepsze spritey jabłek im wychodziły :rofl:

Opublikowano

vs ekluzywne mgsy, finale, dmc, pesy, jak and detery, silent hille, xenosagi, valkyrie profile, god of wary, wipeouty, ico, sotc, okami, gt3 i 4, sly, tekkeny, ratchety, yakuzy

Jak sobie pomyślę, jak wspaniale było być graczem za czasów PS2, a jak ch.ujowo jest nim być teraz, to mam ochotę pójść na Limankę i krzyknąć że jestem za Widzewem.

Opublikowano

I pewnie 3 poziomy wyżej pod względem gameplay'u.

Opublikowano

Nie grales nie oceniaj

Opublikowano

Od 1:40, te animacje skaczących pcheł, czy ten wspaniały wybuch w 1:46.

To jest poziom niżej od Uncharted.

U4 ma zalety wizualne, no ale co ja poradzę jak zrobili kloca na swoją grę.

Nie masz czego bronic moldar, a wręcz przeciwnie, takie coś trzeba tępić.

Opublikowano

No nie mam czego bronić, bo gra broni się sama. Ogółem Uncharted to masakrator wszystkiego i już nawet nie chodzi tylko o poziom graficzny, ale szalone przywiązanie do detali gdzie żadnego innego dewelopera to nie interesuje.

Opublikowano

(pipi) i już zaczynacie porówania. Rozmawiamy o klasycznym xboxie, nigdzie nie napisałem że PS2 było gorszą konsolą. Ba, było naprawdę świetną konsolę, doskonale skrojoną na miare swoich czasów, efektem mądrej polityki Sony. 

I tak było to okres dominacji, każdy myślący człowiek to potwierdzi. Ale xbox z pewnością nie był słabą konsolą, a gdyby jego biblioteke do obecnej generacji to wypada jak mesjasz

Może dlatego, że Xbox nie dość że spóźnił się ze swoją konsolą o cały rok

nigdzie się nie spóźnił, Microsoft zwyczajnie nie był zainteresowany tym rynkiem wcześniej, Spóźniło to się Sony z PS3 

Poza tym usługa siecią botów w Polsce nie była dostępna przez większą czesc generacji, bo Spencer uważal że Polska należy wciąż do Rosji. 

ehh nie wiem w ogóle jak z tobą dyskutować. Raz, że nikt nie miał problemów z grą przez Xbox Live więc de facto była dostępna, po drugie pomyliły Ci się generacje bo oficjalne wsparcie zaczęło się dopiero w erze 360, po trzecie Spencer był wtedy zwykłym pionkiem (nadal jest?) o ile pracował wtedy w ogóle w MS

i proszę nie baw się w mendrka i nie porównuj usług sieciowych dostępnych na PS2, do zunifikowanego dla wszystkich użytkowników Xbox Live

Poza tym dostrzegam lekką hipokryzję, Wyśmiewasz to, że twoim zdaniem xbox nadawał się tylko do fify, a sam jako dealbreakera podajesz multi w pes6 na ps2. 

Napisałeś, że 

najmocniejsza konsola szóstej generacji, najlepsze wersje multiplatform, rewolucyjny usługa sieciowa

Najmocniejsza owszem, ale pisanie gier nie koniecznie na nią.

Najlepsze wersje multplatform - zależy, która gra

Usługa sieciowa po okłamaniu, że nie jest się cyka blyat polaczkiem. Wtedy działała wybornie ale problem istniał długo.

Dlatego porównanie do PS2, bo szósta generacje należała do SONY.

Wracając, 

Raczkujący Xbox był konsolą dla ludzi, którzy nie mieli pojęcia jaką konsole kupić w sklepie. Rynek graczy był już zdominowany od 96r przez Play Station i w świadomości konsumenta Sony zostało do dziś (mimo, że bąk miał lepsze bebechy).

Sony zaczęło mieć problemy dopiero wtedy, gdy Xbox360 miał gigantyczny przeskok technologiczny w porówaniu do PS2 (a PS3 opóźnione pojawiło się rok poźniej).

Taki Splinter Cell Double Agent miał zupełnie inną mechanike/misje/grafike w porównaniu do wersji PS2. Nawet fabuła była inna :niedobrze: na Xboxa/PC napisali inna grę, mimo, że okładka była taka sama. A port z xboxa na koniec dostało PS3.

Wyjaśnienie tej sytuacji tutaj : 

Pesik od czasów iss pro był u mnie gierką, w którą grałem z ojcem i bratem na kanapie. Ale nie był rzeczą, która ma sprzedawać konsole. Niestety Xbąk do dzisiaj to robi wydając XboxS z fifką. A poźniej dziwota, że community Xboxa to (w większości) gimbusiarnie i studenciki co chodzą na juwnalia i piją piwo rozcieńczane wodą, ustawiąjac się poźniej na fifkę z przegrywami co konsole widzieli u bogatego wujka w '98. 

Jeżeli Xbox to tylko 360

Jeżeli Sony to tylko PS2

Opublikowano

No nie mam czego bronić, bo gra broni się sama. Ogółem Uncharted to masakrator wszystkiego i już nawet nie chodzi tylko o poziom graficzny, ale szalone przywiązanie do detali gdzie żadnego innego dewelopera to nie interesuje.

Chyba zapomniałeś o Rockstar i CDP Red koleżko. 

Opublikowano

Yebać r* maczetami

Opublikowano

Lepiej już trochę mniej detali niż sześciokątne owoce, cienia jak piła moja twoja, obrazowa piasko-paćka ala sub hd, wyprana kolorystyka, postacie podczas gameplayu obcięte z polygonów, statyczne morze itd.

Sorry, niech sobie konkuruje z np. Assasins Creed Syndykat a ładne gry jak np. Girsy 4 zostawi w spokoju.

Jak przyjdzie Pro i ulepszy U4 to może zmienię nastawienie. Na daną chwile ta gra ma u mnie prze(pipi)ane.

14:55 - kto nie uczulony na spoilery może sobie obczaić oświetlenie a raczej OŚWIETLENIE...takiego w U4 nie znajdziecie :reggie:

Opublikowano

dawno takiej ameby nie bylo w wc

Opublikowano

dawno takiej ameby nie bylo w wc

Czasem musi taki przyjść żebyś docenił zielonego wroga.

Opublikowano

W przypadku ocen TLG będzie średnia w okolicach 75-79% i nie będzie to żaden powód do wstydu, bo dzisiejsi recenzenci nie rozumieją PRAWDZIWEJ SZTUKI.

Skoro nie rozumieja PRAWDZIWEJ SZTUKI, to skąd te oceny TLoU, Bloodborna, Journey czy Wiedźmina 3?

A zapomniałem o Drive Crap. Przecież to też dzieło sztuki.

Niech ten zwierzak juz wychodzi :yao: Krwa gra generacji xD której? Obecnej czy z ps2? Boże kochaniutki co wy tutaj wymyslacie :obama:

oho, są i pierwsze ofiary upośledzenia detektora ironii :kaz:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.