Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 652,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Troszkę o tym jaka ta grafika w GOW 4 jest.

Opublikowano

A co to dopiero bedzie w HDR :obama:

Opublikowano

No już się doczekać normalnie nie mogę  :obama:

Opublikowano

RDR w HDR nagrywany przez DVR. Czujecie?

Opublikowano

I to od jakiś randomów. No nieźle. :obama: 

Mam nadzieję, że jutro będzie grane. 

Opublikowano

Co to sie odpierdalalo xDDD

Kyokosiusioko dobry gamon az dalem mu odpowiedni dopisek do avatara.

Dzięki man.

Może być.

Opublikowano

Nigdy nie grałem w żadne girsy, może sprawdzę jak forza mnie znudzi

Opublikowano

Tak i tak u4 ma lepszą oprawę graficzną i do tego generowaną w takim dużym świecie. G4, kolejny korytarz i to wszystko.

No ale boty jaranko, bo nigdy takiej grafy na xone nie widziały, i dostali ładne pixele pod koniec żywota swojej zielonej konsoli.

Opublikowano

Proszę pani! A ja wiem w co teraz grają klapy!

357kend.gif

:Coolface:

Opublikowano

Wiecie co jest najzabawniejsze, ze klapy dostały grę z taką sama średnią co Girsy 3 HD, za 3 dni wkraczają w nową erę gamingu, będą grać w lepsze wersję FFXV, BF1, gdzie nikt im nie pluje w twarz tym guwnem rozmazanym w 720p, a od grudnia do marca wyjdzie tyle sztosow, ze ośmieszą 3 letni linup x-taczer.

A ci przegrancy życiowy zacieszaja do gierki ze średnią jak bob budowniczy. Ładnie ich spencer wyglodzil, cieszyć się z gierki na 8 z grafiką i gameplaym jak z poprzedniej generacji. Dobrze ze sie trzymam z dala od tej zielonej nędzy z biedą.

Opublikowano

Najzabawniejsze jest to, że Yeti ma playstation w domu i boty nie muszą się martwić, że spotkają takiego przegrywa na serwerach i resztę tej niebieskie hołoty  :kaz: Od razu morda sama się cieszy 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Najzabawniejsze jest to, że Yeti ma playstation w domu i boty nie muszą się martwić, że spotkają takiego przegrywa na serwerach i resztę tej niebieskie hołoty :kaz: Od razu morda sama się cieszy

A mi się marzy crossplay z xbąkiem.

Rywalizacja nabralaby nowego znaczenia.

Zieloni vs niebieski. Cóż to by były za bitki na serwerach

Opublikowano

Vice Versa. Nikt z niebieskich nie ma zamiaru wpuszczać chłopstwa na salony. Wam już blachary zawitaly na serwery, ale akurat pasujące do siebie idealnie. Patologia w jednyn miejscu.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Chyba raven niedawno pisał, że klapy zaczną grać w killzone'a żeby zabić głód. No i wykrakał bo yetiego ostatnia odpalona gra to właśnie najnowszy killzone. xddd

JEZU ŻEBY W TAKIE GUANO GRAĆ

no ale nic mu nie zostało oprócz tego i hery the lay 

Opublikowano

MMO Ponad Wszystko jak sobie wczoraj za(pipi)alem mieczyk z Ramuha wart 2.500.000 Gil to cieszylem sie bardziej niz jak bym nowa Mafie dostal przed premiera :dynia:

Opublikowano

>Now era gamingu

>FFPIETNASCIEBATELFILDJEDEN

XDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Nowa era gamingu xD

to fakt, z ps4 gaming spadł na taki poziom, w którym jeszcze nie był. 

Opublikowano

Chyba raven niedawno pisał, że klapy zaczną grać w killzone'a żeby zabić głód. No i wykrakał bo yetiego ostatnia odpalona gra to właśnie najnowszy killzone. xddd

Haha, lata mijają, a u botow nic sie nie zmienia, przeglądanie profilów, co za przegrywy xDDD.

W KZ grał syn mojego kumpla, w sumie nie wiem po co ja ci się tłumacze. Dupa nasmarowana na Girsy 3 hd, to samo po raz piąty.

Opublikowano

Troszkę o tym jaka ta grafika w GOW 4 jest.

Czyli "randomy" lepiej ogarniają UE na Xone niż jego twórcy kiedykolwiek na X360 :P

Opublikowano

Nowa era gamingu xD

to fakt, z ps4 gaming spadł na taki poziom, w którym jeszcze nie był.

Xbox to jest jeszcze w erze guwna rozmazanego w 720p i crapow do kupienia na windows store.

(pipi)a, 720p w 2016 xDDDDDDDDDDDDDDDDDD

I brak exow, 2016 pierwszy i nie ostatni rok bez exow.

Spencer, niesamowity facet :yao:

Opublikowano

Haha, lata mijają, a u botow nic sie nie zmienia, przeglądanie profilów, co za przegrywy xDDD.

W KZ grał syn mojego kumpla, w sumie nie wiem po co ja ci się tłumacze. Dupa nasmarowana na Girsy 3 hd, to samo po raz piąty.

Hahahahah jakie wymówki. 'To nie ja, to maciek'. XDDDDDDDDDDDDDDDD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.