Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Nie ma się czego wstydzić Yeti,

w końcu to halo killer xD

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 652,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Pamiętacie jak Yeti miesiącami się jarał, że dostanie Halo na PS4? Okazało się jednak, że to było Borderlands na sterydach, a tak się cieszył biedny  :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Najzabawniejsze jest to, że Yeti ma playstation w domu i boty nie muszą się martwić, że spotkają takiego przegrywa na serwerach i resztę tej niebieskie hołoty :kaz: Od razu morda sama się cieszy

A mi się marzy crossplay z xbąkiem.

Rywalizacja nabralaby nowego znaczenia.

Zieloni vs niebieski. Cóż to by były za bitki na serwerach

niebiescy by wygrali bo na swoich zlagowanych łączach PSN byliby nie do ubicia

lag compensation c'nie

Opublikowano

Ja (pipi)e, co za dzieciak, na dodatek rudy...

Hahahahaha popłacz sie jeszcze maciuś XDDDDDDDDDD

Opublikowano

Dzabazzeo jak wszyscy niebiescy grają tak jak Yeti kiedyś grał w halo to nawet lagi by im nie pomogły :kaz:

Opublikowano

Pamiętacie jak Yeti miesiącami się jarał, że dostanie Halo na PS4? Okazało się jednak, że to było Borderlands na sterydach, a tak się cieszył biedny :P

Nie pamiętam, ale pamiętam jak cieszyliscie się z płatnych patchy, wasze szczęście trwało jakieś 4h, a później powrót do szarej rzeczywistości, exy na 7 w 720p do kupienia na windows store.

Albo sytuacja, jak przegrywy cieszyli się, ze ileś tam ramu w ps4 idzie na system. Haha, jakby to coś zmieniło, nadal nowe standardy graficzne, ze średnimi 94 na PS4, a na tym spencerowskim zlomie kwadratowy piłka, kampienie w kwadratowych krzakach czy przywolywanie kwadratowych summonow.

Pamiętam też, jak pisałeś sam ze sobą w temacie takiego xboxowego crapa, po czym został skasowany. Teraz piszesz w temacie recore o ile krótsze sa loadingi z każdym kolejnym patchem.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

...jak (pipi) można w ogóle tak bardzo czcić kawałek plastiku?? opętany jak Macierewicz. iksde
nic tylko wszczyknonć eutanazol 

Edit : 
btw.
Ostatniego Killzone'a kupiłem i nie chcę pamiętać - no i nawet się udało, mało pamiętam.
jedno z największych gówienek jakie wysranych przez Sony ekskluzywnie - w historii.
kupa mułu

Edytowane przez II Noxx II

Opublikowano

Patrząc na sytuację botow od 3 lat, to oni sa takim sparaliżowany pacjentem, który jest karmiony szpitalnym żarciem, a pod łóżkiem mają pełną kaczke. Pozostaje tylko wyłączyć aparature i oproznic to szambo.

Opublikowano

Yeti to nie jest przypadkiem Ukanio????

Opublikowano

Sony swoich pacjentów nie karmi - resztę odłącza od respiratora... ale niektóre zmutowane przypadki wyklute na PS3Site przetrwają wszystko 

Opublikowano

Ech coś widocznie ta Forza Horizon nowa to musi być papierowy hit, skoro boty zamiast grać w swoją pierwszą od 3 lat (czy tam 4) ex'ową grę ze średnią ocen powyżej 89 na MC, to oni dalej tu siedzą i dalej uprawiają Saharę trollingu. Tej FH to chyba nie sprzedają jeszcze tylko dlatego, żeby w CW nie było beki. Ale z nich zawsze jest beka, wymieszana ze współczuciem że nie mają nadal gry, która by ich odciągnęła od przesiadywania godzinami w tym temacie...

Opublikowano

Ech coś widocznie ta Forza Horizon nowa to musi być papierowy hit, skoro boty zamiast grać w swoją pierwszą od 3 lat (czy tam 4) ex'ową grę ze średnią ocen powyżej 89 na MC, to oni dalej tu siedzą i dalej uprawiają Saharę trollingu. Tej FH to chyba nie sprzedają jeszcze tylko dlatego, żeby w CW nie było beki. Ale z nich zawsze jest beka, wymieszana ze współczuciem że nie mają nadal gry, która by ich odciągnęła od przesiadywania godzinami w tym temacie...

A ty wyrwales już na pchlim swoją kopię unczarted, czy już wszystkie poszły w świat?

Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Mendrek przecież nie ograł żadnego Uncharted, więc czwórki też nie kupi, a Bloodborne to nie jego klimaty xD on nawet nie potrafi powiedzieć dla jakich konkretnie gier kupił to ps4

zaraz zacznie pisać coś że ps4 ma więcej wysoko ocenianych gier na Metacrtic, a exy zgarniają nagrody BAFTA xD ale nie wymieni niczego konkretnego xD

Opublikowano

Cesarz Spencer swoim wiernym poddanym zafundował to:

2e2m9vk.jpg

Wszystko za free! A co robi w tym czasie Kazeusz klapom? Każe im płacić krocie za ostrzał zza kredensu i za godzinę poczucia się niczym Batman :yao:  Aha...byłbym zapomniał. Drajw(pipi)zka vel 71 na Mecie noch einmal becalen na VR! Ale niebiescy looserzy to łykają! :pawel:

FIFA, Call Of Duty, Battlefield to symbol grania na Psy 4 pod koniec 2016 roku :dynia:

Opublikowano

4XmJAbi.png

jest kompresja screenshotów - niebieskie ameby musiałyby oglądać w okularach ilość detali w zrzucie bezstratnym

1080p@60fps
Unreal Engine 4
aż szkoda szczempić ryja na was 

ja mam w pi.ździe wasze teorie nt. 720p

Edytowane przez II Noxx II

Opublikowano

Znalezione w tesco ;)1e1c6a5e894f965a4b77af813c72e9fd.jpg

Ta cena aż kusi. Chyba trolling bo inaczej tego się wytłumaczyć nie da.

Edytowane przez Mani

Opublikowano

Mendrek przecież nie ograł żadnego Uncharted, więc czwórki też nie kupi, a Bloodborne to nie jego klimaty xD on nawet nie potrafi powiedzieć dla jakich konkretnie gier kupił to ps4

zaraz zacznie pisać coś że ps4 ma więcej wysoko ocenianych gier na Metacrtic, a exy zgarniają nagrody BAFTA xD ale nie wymieni niczego konkretnego xD

Właśnie ogrywam kolekcję w 1080p i 60 fps-ach, więc jak zwykle kłamstwo. No ale to że fanboje Xboxów kłamią na potęgę (bo co im zostaje? Poza tym uczą się od MS-u), to wie każdy niezdecydowany który wchodzi tu by wybrać konsolę. Dlatego wygrywa prawda i PS4.

Opublikowano

Ta cena aż kusi. Chyba trolling bo inaczej tego się wytłumaczyć nie da.

To sprawdź sobie stoisko z grami w Tesco. Zazwyczaj są małe i gry leżą tam latami z cenami z kosmosu.

Opublikowano

Mendrek, ograłeś ? jak wrażenia ? 

Opublikowano

Właśnie ogrywam kolekcję w 1080p i 60 fps-ach, więc jak zwykle kłamstwo. No ale to że fanboje Xboxów kłamią na potęgę (bo co im zostaje? Poza tym uczą się od MS-u), to wie każdy niezdecydowany który wchodzi tu by wybrać konsolę. Dlatego wygrywa prawda i PS4.

nie chwaliłeś się tym (w sumie nie ma czym, racja) więc miałem prawo nie wiedzieć. Jeśli uraziłem to przepraszam. Jakie wrażenia? ;)

Opublikowano

FC2 ma brzydki obraz. Odradzam.

Sprawdzałem, obraz dużo lepszy od U4, także git.

Na plus wybuchy...perfekcja :banderas:

Prowokacja zielonej spier.doliny Medrek, nawet nie ma co dyskutowac, co te boty....

Boze jak mozna upasc tak nisko by graficznego boga stawiac ponizej gry sprzed 6-7 lat.

Edytowane przez okens

Opublikowano

Nie wiem co jest głupsze, czytanie postów człowieka ziarno czy klepanie Mendrka po plecach.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

FC2 ma brzydki obraz. Odradzam.

Sprawdzałem, obraz dużo lepszy od U4, także git.

Na plus wybuchy...perfekcja :banderas:

Prowokacja zielonej spier.doliny Medrek, nawet nie ma co dyskutowac, co te boty....

Boze jak mozna upasc tak nisko by graficznego boga stawiac ponizej gry sprzed 6-7 lat.

Wizualnie wiadomo, że U4 jest wypchany.

Jednak nie zmienia to faktu, że obraz ma gorszy i to nawet od biednego Alana Wake 540p. Tam przynajmniej ziarna nie było a w U4 masz piasek i paćke w jednym  :reggie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.