Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

4XmJAbi.png

jest kompresja screenshotów - niebieskie ameby musiałyby oglądać w okularach ilość detali w zrzucie bezstratnym

Zielone możnowładztwo dostało następnego mesjasza pana w Multi (który to już z kolei?!), a tymczasem YETI odżegnuje się od grania w tego crapa tj Killzłoma Szadąfą. To nie ja grałem! To pociotek kuzyna jest bezguściem! :yao:

Zabawne są te wierzgania niebieskich bakterii :dynia:

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 652,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

4XmJAbi.png

jest kompresja screenshotów - niebieskie ameby musiałyby oglądać w okularach ilość detali w zrzucie bezstratnym

1080p@60fps

Unreal Engine 4

aż szkoda szczempić ryja na was 

ja mam w pi.ździe wasze teorie nt. 720p

to z pc gaming riga za 5k?

Opublikowano

XDD

Opublikowano

FC2 ma brzydki obraz. Odradzam.

Sprawdzałem, obraz dużo lepszy od U4, także git.

Na plus wybuchy...perfekcja :banderas:

Prowokacja zielonej spier.doliny Medrek, nawet nie ma co dyskutowac, co te boty....

Boze jak mozna upasc tak nisko by graficznego boga stawiac ponizej gry sprzed 6-7 lat.

Wizualnie wiadomo, że U4 jest wypchany.

Jednak nie zmienia to faktu, że obraz ma gorszy i to nawet od biednego Alana Wake 540p. Tam przynajmniej ziarna nie było a w U4 masz piasek i paćke w jednym  :reggie:

JA PIERDOEL WYLACZ SOBIE TE FILTRY W TELEWIZORZE, KTORYCH MASZ NA(pipi)ANE

Opublikowano

Sony-faggi już tutaj (pipi)ą takie smuty i budują tak zawiłe teorie, że jest to nawet odrobinę przykre.
No ale jak nie ma w co pograć, to się człowiek głupotami zajmuje

Nie zesrajcie się.

Edytowane przez II Noxx II

Opublikowano

Ale ten screen wyżej pokazuje tylko jakie to wszystko rozmazane jest, brak ostrości i detali, słonko tylko ładnie świeci, powiekszcie sobie na full screen

Opublikowano

no przeciez tekstury podloza, czy tej blachy na pierwszym planie to jest strzal w kolano z zahaczeniem stopy

Opublikowano

Czy klapy mogą już ustalić wersje zeznań czy to z blachy za 5k czy jednak rozmazane chuynia z Xboxa?

Opublikowano

Podloga wyglada jak gry z poczatku ps3 gdzie w grach wszystko sie swiecilo jak psu jajca, sprawiajac wrazenie... nawet nie wilgotnego ale pokrytego jakims dziwnym plynnym plastikiem.

Widzialem recke Gearsow i OMG. Jaka ta gra jest calkowicie plytka, bez magii, bez momentow. Znowu banalna fabula o koksach walczacych juz nawet nie z samymi potworkami, ale z potworkami i robotami srajacymi olejem gdy przetniesz ich pila. Jaka musi byc meka przechodzic cos podobnego po raz czwarty nie chce nawet wiedziec. Tla wygladaja jak te z kina lat 60 gdy bohater jechal samochodem- fatalne. Otoczenie nieciekawe.

Ta gra( byc moze oprocz samej mechaniki) nie reprezentuje soba zadnego poziomu. Zadnego.

I wy sie do tego tasujecie ludzie.... kupcie sobie PS4 i poznajcie w koncu smak gameingu

Edytowane przez okens

Opublikowano

XDDDD

Widać klapom nic nie zostało tylko oglądanie screenów i recek gier z xboxa :kaz: Między czasie można poukładać klocki albo zmowic zdrowiaski żeby znowu nie opoznili ptaszora z ps2 :kaz:

Opublikowano

no ale słonko ładnie świeci, przyznaj

EDIT: 

jaki meltdown okensa :obama: oglądał recke gry, która go nie interesuje, na konsoli której nigdy nie kupi i głośno starał sobie wmówić że to jest strasznie chuyowa gra xD 

Edytowane przez asax

Opublikowano

Sam ostatnio Hejwen płakałeś, że na Xone brzydkie gry jak jeszcze ponownie Xone nie kupiłeś, więc w sumie masz wspólny mianownik z klapkami :P

Opublikowano

przeciez to logiczne, ze do czasu premiery scorpio marka xbox nie zobaczy nic rownie niszczacego graficznie jak uncharted4

Opublikowano

Można by jeszcze przytoczyć posty Hav7na z cw, że MS nie umie robić gier i ma chuowe studia

Opublikowano

XDDDD

Widać klapom nic nie zostało tylko oglądanie screenów i recek gier z xboxa :kaz: Między czasie można poukładać klocki albo zmowic zdrowiaski żeby znowu nie opoznili ptaszora z ps2 :kaz:

Pozostalo, bo nie chcialbym tego dotknac kijem przez szmate. I przyznaje, ze wasz( byly ex) Rise of Tomb Raider wyglada calkiem za(pipi)iscie. No ale Girsy... to wypocina ktorej pierwotni autorzy nie potrafili przypisac studia ktore mogloby szmatlawca przyzwoicie kontynuowac( stad takie twory jak Judgement)

Opublikowano

quxW2Eu.jpg

offscreen - nic więcej nie mogę dla was zrobić....

zamknięci w 4ścianach z zakurzonym PS4 świata w pełni nie zobaczycie 

btw
Szmatławca (XD)

kur wa, specjaliści od gier, liżą pixele na screenach zrzuconych z kompresją.
od czasu Forza Horizon 3 jest tu taki żal, że aż dupę ściska 

Edytowane przez II Noxx II

Opublikowano

warto zwrócić uwagę na fakt, iż powyższy screen ma 44% więcej pikseli niż analogiczny screen z Uncharted 4. Co sprawia, że GoW4 wygrywa w przebiegach ten wyścig z upośledzonym multi z chuycharted

Opublikowano

na offscreenach i malych gifach to swego czasu gt5 wygladalo lepiej niz zycie

Opublikowano

Wlasnie, ta gra jest tak przecietna, ze nawet specjalnie nie ma sie z niej jak posmiac

Opublikowano

Demydż control detector klapów wprost wyrywa mi się z rąk, tak drży i wyje alarmem, jak czytam post okensa :dynia:

Opublikowano

lub po prostu nie ma się do czego doyebać

Opublikowano

Wlasnie, ta gra jest tak przecietna, ze nawet specjalnie nie ma sie z niej jak posmiac

To samo tyczy się Ciebie i Twoich postów.

Edytowane przez Hum

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.