Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Te posty to czysta prawda plynaca prosto z serca

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 652,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Wybacz Don że nie boję się nazwać guvna guvnem, nie ważne z jakiego obozu pochodzi. Tutaj od klapow się dużo nie roznisz - oni bronią i łykają wszystko co niebieskie, ty wszystko co zielone :kaz:

Opublikowano

ja jestem chorzowski wiec mi religia nie pozwala tykac niczego innego niz niebieskie

Opublikowano

Piep.rzysz, serio Ficus? Ja jestem z Zawodzia czyli 100% Gieksa :P

Edytowane przez okens

Opublikowano

Wybacz Don że nie boję się nazwać guvna guvnem, nie ważne z jakiego obozu pochodzi. Tutaj od klapow się dużo nie roznisz - oni bronią i łykają wszystko co niebieskie, ty wszystko co zielone :kaz:

No moja kolekcja gier i konsol różnej maści mówi co innego, ale widzę, że trafiłem w 10 :)

Opublikowano

Dzieki za te 2 screeny, teraz rozumiem czemu ograniczyli nazwe tylko do masterpissa unreal engine, a nie xboxa. :cool:

1080p@60fps

chciales chyba napisac dynamiczna rozdziala@60fps

czekam na post dona o tym jak to bardzo rzadko spada ponizej 1080p

Opublikowano

2006 all over again

Czyli konsole Microsoftu z zaje,bistymi gierkami tu i teraz kiedy fani Sony trzepią konia do zapowiedzi TLG? Jeszcze jak :obemi:

Opublikowano

Bansai, nie musisz czekać. Wystarczy DF obejrzeć ;)

Opublikowano

Wiecie co jest najgorsze? Że okens to nie troll on naprawdę gra w piąte Uncharted i inne remastery na ps4 i wmawia sobie, że to jest jakaś wyższa forma gejmingu. To niestety nie jest już uleczalne.

Opublikowano

Wyższa forma gamingu to granie w remastery? Czo te klapy

Opublikowano

Rozdzielczość w GoW4 nie wymaga dynamicznego skalowania - nie dlatego że Łan jest nie wiadomo czym - tylko z tego względu że UE4 jest bardzo elastyczny. 
Uruchomiłem tą grę na swoim PC z ustawieniami ultra.

1. konsolowa wersja zupełnie nie odstaje 
2. jestem zaskoczony tak dobrym wykorzystaniem zasobów sprzętowych.
3. digital foundry tylko potwierdza dwa powyższe punkty.

więc bez zbędnego (pipi)enia

Opublikowano

A ni odtsaje 30 fpsami? Skoro grasz na ultra to chyba w 60? Troche szkoda, ze singiel w gearsach plywa...

Opublikowano

Wiecie co jest najgorsze? Że okens to nie troll on naprawdę gra w piąte Uncharted i inne remastery na ps4 i wmawia sobie, że to jest jakaś wyższa forma gejmingu. To niestety nie jest już uleczalne.

Wlasciwie to... nie. Szczerze mowiac ta generacja jeszcze nie zrobila mi dobrze ale nie jestem nia jakos specjalnie zawiedziony. Przeciez nie powiedziala jeszcze ostatniego slowa.

Ale... mimo, ze doceniam fajne tytuly z ONE( Sunset mistrz, Ori ogralem troche na kompie i... mistrz, FH3... wlasciwie to po prostu dobra gra ale nie mesjasz, Rise of Tomb Raider gdy widzialem to w internetach myslalem sobie... wow swietna czesc) ale mimo, ze ukonczylem od A do Z pierwsze 3 czesci Gearsow i od pierwszej uwazam ja za gre bez polotu( ostatni raz zrobila na mnie wrazenie, gdy Mutti pokazywal mi ja jeszcze na Trailerach przed premiera, ale to byly czasy 360tki i grafiki na poziomie Dead or Alive 2) nie rozumiem jak mozna sie tym podniecac. Nie czwarta czescia tego samego

Opublikowano

jak tam zelda ww

Opublikowano

A ni odtsaje 30 fpsami? Skoro grasz na ultra to chyba w 60? Troche szkoda, ze singiel w gearsach plywa...

PC:

Kampania, multi, horda - 60

Xbox:

kampania, horda - 30

mutli - 60

mimo wszystko wersja Xboxowa jest doskonalsza - pisałem o tym. 

na PC czasem nie załadują tekstury itp. 

przeszedłem na konsoli :)

Opublikowano

57102152183205632710.jpg

58215549987145122485.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=ZOlnx7oyOTI

Jeszcze ten user score xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Co za spencersowska bieda, a boty jeszcze klaszczą uszami, jaki mają super ex do kupienia na widnows store, a niedługo na steamie, hahaha, co za niskie, uwłaczające standardy. Tak zniszczyć markę xDDD

I jeszcze robią zdjęcia aparatem, żeby pokazać, że gra nie wygląda przeciętnie, otóż zielone przegryw, wygląda, tzn. jak na xboxowe standardy, to pewnie jest top, ale wszyscy wiemy, że xbox obecnie jest gdzieś w 2010 roku. :yao:

Być może nie imponuje graficznie, a uniwersum nie urzeka już tak, jak kiedyś, ale to wciąż dobre, wymagające „Gearsy” - a to przecież najważniejsze.

85 do 84 xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

gpnxfnkyggs3haxq8usz.gif

Opublikowano

tym czym sie jarają przegrywy na te jesień, do tego bf1 i bundle z codem lol

Opublikowano

jak tam zelda ww

no jak na ponad 10 letnia gre na gacku sie gra nad wyraz dobrze, tylko te podroze po wodzie nudne strasznie. w HD to poprawili? 

Opublikowano

DQB_01-13-16_008.jpg

goty ogram na vicie

Opublikowano

Gamespot 9/10

IGN 9/10

Videogamer 9/10

God i Geek 9/10

Destructoid 8/10

VR PRZYBYWAJ, NOWA ERA GAMINGU NADCHODZI :fsg:

goty ogram na vicie

Ja bym ograł girsy na laptopie ale nie będę się tykał guwna.

Boty jak świetowali, że końcówka roku dla nich, rzeczywistośc jak zawsze sprowadziło ich na dno szamba wypełnionego zielonym guwnem. DQ:B z lepszą średnią niż girsy xDDDDDDDDDDDDD, sztosiki na PS VR w postaci REZ, DC czy Thumper, w grudniu gra Uedy, a od stycznia do marca, to obama z banderasem, a u zielonych kolejne gejlo i kolejna beka w CW. Zapomniałem o tym kwadratowym FFXV czy BF1 :dynia:

PIĘKNA GENERACJA

Edytowane przez YETI

Opublikowano

5/10 sprawilo ze srednia spadla o 1 punkt :obemi:

A tak serio to troche mi sie wierzyc nie chce ze to jest gierka na 5, typowy clickbait review, jak 4/10 dla U4 czy Horizon 3. Ja rozumiem ze recki to subiektywna rzecz, no ale bez przesady :reggie:

Opublikowano

Yeti przy tobie to tuza ogłady i intelektu.

Opublikowano

Yeti w 2016 odkrywa REZa. Śmiać się czy płakać?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.