Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Taka prawda, że boty same by zagrały w horizon,

no i zagrają, a potem sprzedają gre razem z konsolą. Boty to nie klapy nie wstępują w związki małżeńskie w konsole

powiedz to mazeo ktory z desperacji gra w call of duty xd
  • Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 652 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Taka prawda, że boty same by zagrały w horizon,

no i zagrają, a potem sprzedają gre razem z konsolą. Boty to nie klapy nie wstępują w związki małżeńskie w konsole

Boty już kupowali konsole i sprzedawali kilkakrotnie. Bllodborne, U4, teraz Horizon, ciekawe co Czerepak zrobi przy premierze Nioh, pewnie wazelina już czeka. Szkoda, że u tego spencera taka bieda.

synku, mowimy tu o legendarnych seriach forzahalogirsy

B7fkq_G.jpg

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Driveclub pokazał nową jakość wizualną oraz bardzo dobry gameplay, nowa marka która wywróciła cały świat gier wyścigowych, Forza horizon mogła by się skończyć na części pierwszej i po prostu powinni dawać kolejne odsłony w postaci DLC, bo wszystko to samo plus samochodzik od krasnali i śmiganie z kangurami.

Opublikowano

Już na początku kolejnego roku... gejlo :dynia:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

nowa marka która wywróciła cały świat gier wyścigowych, 

:dynia:

Opublikowano

no już nie bajeruj suteq. obydwu nam podobały się głębokie teksty Vaasa o definicji szaleństwa w FC3

tzn. ja mam większe usprawiedliwienie, bo to był mój pierwszy tytuł, w którym mogłem polować i oskórowywać zwierzaki, oraz rozjeżdzać quadem dzikie świnie. niczego się nie wstydzę

No trójeczka dla mnie super gierka. Niedawno sobie odświeżałem i podobało mi się tak samo jak za pierwszym razem. No ale czwórka to max 6/10(dałem 45 na xbl i troszkę żałuję ale chuy tam), za dużo kopiuj-wklej. Primala to nawet nie tykałem. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

nowa marka która wywróciła cały świat gier wyścigowych,

:dynia:

:yao:

ostre szambo trzeba mieć w głowie xD

Opublikowano

widac wszytsko zalezy od tego jak blonnik reaguje, moze niektorzy sa wyczuleni, pogralem w 3-4 gry i nie mialem zadnych odruchow wymiotnych. Podjarki na dzien dzisiejszy ZERO!

błędnik, nie błonnik xD

błonnik to żeby się gładko srało twardą kupą, tak jak np. na tym gifie

sony_bullshit_anim4.gif

(pipi) ladnie chlop podchmielony wraca z targow xD

Bednik z blonnikiem myli...

Warto bylo pojechac, by sie przekonac, ze na wszystko co Sony w najbliższych miesiacach ma do zaoferowania mozna machnac reka.

Horizon tez chyba nie byl grywalny, tylko kolejny pokaz tej samej misji (choc moge sie mylic - bo byl za zamknietymi drzwiami i ciagle mijalem te stanowisko).

Najwyzej przesuna premiere !

a - wygralem gadzety z konkursie Playstation - wiekszosc nie zwiazana z grami, poza subskrycpja, ktora w sumie nie wiadomo na ile jest, bo Sony ma wysylac je mailem, a osoba prowadzaca nie wie.

Pytania byly bardzo fajnie przemyslalen - ja dostalem o gry w plusie z tego miesiaca, ktorych nie pamietalem, ale odwracajac sie przeczytalem je z plakatu, a typ obok o to kiedy PS+ powstalo xD

2 zaraz mial pytanie o Plusa z Kwietnia - xDDDDD

Pytasz chlopakow, czy gdzies mozna zagrac w Drivecluba na VR - wielkie oczy - scigalke! nic - ide 3 stoiska dalej jest DC z VRem. Typowe targi randomow. 

Edytowane przez easye

Opublikowano

Tak z ciekawości, co pokazali z najbliższych premier oprócz Horizon?

Opublikowano

Wiekszosc to byly multiplatformy - ja glownie po tym VR latalem, RE z VR, pokzali sporo multiplatform, FF,Dishonored 2, COD xD tego typu gierki.

Shadow Warrior 2 za to wypas!

Edytowane przez easye

Opublikowano

Czyli pokazali jakieś 10% tego co wypuszczą w najbliższych miesiącach. Co to Sony.

Opublikowano

Wiekszosc to byly multiplatformy - ja glownie po tym VR latalem, RE z VR, pokzali sporo multiplatform, FF,Dishonored 2, COD xD tego typu gierki.

Shadow Warrior 2 :fsg:

Bedzie grane.

Opublikowano

Grales w SW2??
Opublikowano

Nope, prezentacje ogladalem tworcow, grali ma zywo, wygladalo to rewelacyjnie!

Opublikowano

wyżebrałeś już kod na bete coda? bedzie kolejna smutna recka?

Opublikowano

Czyli pokazali jakieś 10% tego co wypuszczą w najbliższych miesiącach. Co to Sony.

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

10%

a co mają niby do pokazania prócz Horizona ? ta gra może być 10/10

ale Ty sam sobie kur.wa nie wierzysz.

10% - japier.dolę

ok

teraz trzaskaj indykami których nikt nie zna.

ładuj 

strzelaj gównem 

iksde

Prócz Horajzon NIC nie będzie na PS4 i to długo - a nawet jeśli, to bez multi, czyli konsola żyje od kampanii do kampanii

kupię znów PS4, przejdę właśnie ten tytuł..i odmrożę pieniądze = sprzedam.

Edytowane przez II Noxx II

Opublikowano

Pięknie ktoś podsumował battlefield 1 na xone, że bierze wersję na ps4, bo na xone na dalszym planie wszystko rozmazane i (pipi)a widać, a to ważna kwestia w multiku.

Cod nowy pewnie, też będzie rozmazany.

Ale boty, i tak będą odwracać kota ogonem bo to rakowe gry.

Opublikowano

jeśli ktoś kupuje Xbone dla multiplatform to jest upośledzony.
wiadomo że będzie 900p lub 720p 

tak było, jest i nie zmieni się do konca generacji 

ŻADEN wydawca nie pozwoli na opóźnienie wydania ze względu na potrzeby działu zajmującego się kodowaniem na XO 
"zrób tak żeby to co jest wolne, było szybkie" 
na optymalizację nie ma budżetu - Xbox one ma gorzej z GPU i najszybciej jest ciąć rozdzielczość.
nic i nikt tego nie zmieni

Opublikowano

Pięknie ktoś podsumował battlefield 1 na xone, że bierze wersję na ps4, bo na xone na dalszym planie wszystko rozmazane i (pipi)a widać, a to ważna kwestia w multiku.

Cod nowy pewnie, też będzie rozmazany.

Ale boty, i tak będą odwracać kota ogonem bo to rakowe gry.

Boty beda grać w jedyną prawilną strzelankę tej jesieni - Gearsy 4. Casuale będą grali w coda, battlefielda i titanfalla 2. :lapka: 

Opublikowano

Przecież ex na xone ze świeczka szukać, a halo, Forza i Gyrosy to już prehistoria ex, bo ile można,ciągnąć tą samą markę, bez praktycznie żadnych zmian.

Taki cod, to chyba więcej sprzeda się niż 3 goty ex na xone.

Mazzeo, pisał jak trzeba konfigurować w menu dooma suwaki, bo gra była rozmazana, a Czarek płakał że black ops 3 na xone, rozmazany i okropny w odbierze, pod względem wizualnym.

Edytowane przez czeskimaster

Opublikowano

Czeski zmień te leki, bo chyba nie działają :P

Opublikowano

te 3 wystarczą - mają multiplayer 

resztę można też powiedzieć o PS4 -te same serie, ciągnięte w nieskończoność. 
co wyszło (do tej pory) nowego ? Order ? crap

u jednych masz głównie 900p i granie przez siec
u drugich 1080p i kampanie

chu jowa generacja i tyle.
ale plus taki że konsole są tanie - każdy kto stąd sra żarem powinien kupić DRUGĄ, ograć co ekskluzywne, zamknąć pape :E

jak ma się to co jest dziś do tego, co zapoczątkowały PS3 i X360 ?

Heavy Rain
Gears of War
Resistance
Forza Horizon
Little Big Planet
Crackdown
Uncharted
(za(pipi)iście wspominam te pozycje)

a do tego DOSKONAŁE kontynuacje serii z PS2/X1

dziś jest (pipi) i kupa mułu.
nowe częsci - takie sobie
o ile TROCHĘ rozumiem poziom Xboxa One - nie sprzedał się rewelacyjnie, brak pieniędzy 
-o tyle Sony nie potrafię zrozumieć
ssanie fifek, battlefieldów i codów

ja tym rzygam. 

Opublikowano

Order - nowa marka, graficznie mózg roz(pipi)any, reszta słaba.

The last of us - zaorało, poezja

Driveclub , nowe doświadczenie, fakt że dopiero po paCZach.

Horizon - powiew świeżości

Nowy God of war - zmiana dotychczasowej rozgrywki

U4, który wyznaczył nowe standardy graficzne.

Plus japońskie SlAszery.

A na xone?

Taśemcce z dlc czyli święta trójca botów.

Recore który okazał się takim gównem, że same boty go zaorały.

Sunset, biedna podróbka Infamous.

Killer InStynkt, którym tylko chyba Don się jeszcze jara.

KraPDown 3, ktory przy mocy chmury, będzie można rozwalać budynki.

Quantum, czyli gra tak szybko zapomniana, ale cóż się dziwić, serial z dodatkiem gry

I koleś na smoku..

Edytowane przez czeskimaster

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.