Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Ficek ból pleców bo ktoś się dobrze bawi na innej konsoli. No i jeszcze nie wie co to wallhack, widać, że całe życie na plejstejszyn ;)

no wy xboty to doskonale wiecie co to wallhack:D

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 651,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

bomby prawdy na głowy sutka i czarka równa się cisza w temacie 

No wybacz, ale nie będę siedział po nocach aby Ci odpowiedzieć kiedy o 6 mam pobudkę.  :teehee: I tak przez Ciebie poszedłem spać troszkę później niż zakładałem. 

Poza tym widzę, że i tak ta rozmowa prowadzi donikąd bo Ty ciągle bronisz tego rakowego rozwiązania, a jak Ci proponuje inne rozwiązanie(może lepsze, może gorsze - NIE WIADOMO) to je negujesz chociaż nawet nie wiesz jaki byłby jego wynik. Poza tym widzę, że asax ładnie Ci wyjaśnił, że te wszystkie perki w multi to chuystwo najgorszego sortu. 

A i w Gearsach mimo wszystko taktyka też jest bardzo ważna bo każdy tryb ma inny cel i jak się będzie łaziło samemu i próbowało coś zrobić na siłę to nagle szybko się okaże, że ciągle giniemy osłabiając drużynę. Przede wszystkim ważne jest zgranie, znajomość mapy, rozłożenia broni czy zwyczajnie odpowiednia reakcja w zależności od tego co się dzieje na ekranie. 

Opublikowano

Co do zarzutu wczorajszego o brak imprez na xbox live. Nie prawda wczoraj 40 osób online i połowa siedziała w jakimś party. Z tym że u nas party robi się jak ktoś gra z kimś w co opie albo w multi. Nikt kto gra w singla nie będzie siedział w party bo i po co? Na ps4 często zapraszaliście mnie do party jak np grałem w mgs'a czy innego singla. Mnie to rozpraszało to i po chwili z party uciekałem. Ja rozumiem że niektórzy jak masorz czy bansai nawet singla lubia przechodzić rozmawiając z ludźmi ja wolę skupiać się wtedy na fabule. Chyba że była gra z grindem  lub ponownie coś przechodziłem z powodu mechaniki (bloodborne) to wtedy na party wchodziłem.  

Opublikowano

Boze, to tutaj sie juz przed osma debaty tocza -___-

Opublikowano

bomby prawdy na głowy sutka i czarka równa się cisza w temacie 

Normalni ludzie o tej porze śpią, bo rano do roboty. Z resztą asax swoją odpowiedzią Cię poćwiartował, kawałki oblał kwasem, to co zostało podpalił, a popiół zaorał na działce :reggie:

Czyli ustaliliśmy tym samym ponad wszelką wątpliwość, ze multi w TLOU to żadne multi :sir:

Więc co oprócz tego klapeczki ekskluzywnego, godnego uwagi macie na multi?

Tak myślałem...

Opublikowano

Mamy drivecluba kolego, jeśli chodzi o pif paf to u4 i pesik który nie jest kwadratowy.

Szczekajcie dalej boty, pociąg multi od Sony rozpedzil się już dawno zostawiając wasz parowóz szamba gdzieś w Sosnowcu.

Opublikowano

Ee ale Bansaia nie obrażaj. Nie jego wina, że urodził sie w tym mieście.

Opublikowano

2lclgty.jpg

Opublikowano

Nie wiedziałem że klapy mają az tak przeyebane, chyba już nie wypada się z nich śmiać :/

Opublikowano

Mamy drivecluba kolego, jeśli chodzi o pif paf to u4 i pesik który nie jest kwadratowy.

2rm1v01.gif

Opublikowano

Czy ja dobrze widze? Czy boty upadly tak nisko, ze jedyne co im pozostaje to bronic sie grami w multi?

Jestescie gorsi od neandertalczykow. Teraz sie nie dziwie, dlaczego pozostaje wam meczenie 4-tych,5-tych czesci tych samych beznadziejnych serii plus Recoreow. I blagam nie nazywajcie sie graczami

Opublikowano

niech blantman jeszcze raz przypomni i napisze czemu woli grac w multi na xone niz ps4 zanim znowu boty sie rozpanosza xDDD

Opublikowano

Napisał koleś co ma więcej remasterow w "kolekcji" niż nowych gier XD

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Napisal koles ktory widzial ta kolekcje gier na zdjeciu jakies pol roku temu...

a wiele sie od tego czasu zmienilo

Opublikowano

No to wstawiasz zdjęcia sprzed pół roku? Widać klapy są opóźnione na każdym froncie :reggie:

No i beka z gier multi bo za plusa powinno się płacić tylko żeby pogadać na imprezie albo postrzelać do groty nestle w Destiny XD Niesamowite jak klapy potrafią żyć w swoich świecie.

Opublikowano

szkoda, że wiele nie zmieniło się w liście wydanych gier na PS4 xD

Opublikowano

No okens dawaj nowa liste kraszerow, zniszcz xbota.

Opublikowano

Doszlo wiecej remasterow? :kaz:
Opublikowano

z kraszerow w mojej kolekcji? Shovel Knight na plycie o czym mozecie pomarzyc( piekna gra w pieknym wydaniu). Wiesiek 3 Goty( no ale to kazdy), MR Catalyst ale wy pewnie nie wemiecie bo nie ma Deathmatcha, Bloodborne :fsg: 

Opublikowano

Czy ja dobrze widze? Czy boty upadly tak nisko, ze jedyne co im pozostaje to bronic sie grami w multi?

Jestescie gorsi od neandertalczykow. Teraz sie nie dziwie, dlaczego pozostaje wam meczenie 4-tych,5-tych czesci tych samych beznadziejnych serii plus Recoreow. I blagam nie nazywajcie sie graczami

Która część uncharted wyszła w tym roku? Naprawdę myślisz, że Sony odstawi tę markę od tak?

Niektórzy jak widzę są dość mocno naiwni.

Opublikowano

Wszystko poza Catalystem mam, no zaimponowales mi teraz okens, nie wiedziałem że aż tak się osmieszysz :reggie:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

z kraszerow w mojej kolekcji? Shovel Knight na plycie o czym mozecie pomarzyc( piekna gra w pieknym wydaniu). Wiesiek 3 Goty( no ale to kazdy), MR Catalyst ale wy pewnie nie wemiecie bo nie ma Deathmatcha, Bloodborne :fsg:

michael-jordan-laugh.gif

dzisiaj jest chyba jakiś dzien samorania klapów 

Opublikowano

niech blantman jeszcze raz przypomni i napisze czemu woli grac w multi na xone niz ps4 zanim znowu boty sie rozpanosza xDDD

.... nie chce mi się powtarzać 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.