Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

wiem ze to wc, ale sa jakies granice, koncze gow, lost odyssey, blue dragon i odsylam to (pipi) do blubera

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 700,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

koniecznie tales of vesperia, znacznie lepsze od bd

Opublikowano

ziarno zostało zasiane, poczekajmy aż wyda plon, jak to w przypowieści o siewcy

Opublikowano

koniecznie tales of vesperia, znacznie lepsze od bd

pisałem juz wiele razy ze nie lubie tej serii to ma z(pipi)any system walki
Opublikowano

ehhh, w vesperii jest strasznie sztywniutki ;x

Opublikowano

za duzo akcji, wole turowe

Opublikowano

Czytam sobie o locustach, no ciekawe pomysly maja scenarzysci

The only known method of Locust reproduction is the mating of a Berserker and a Drone; this is ... tying the female down (to prevent the blind female from killing her mate) and having the male rape her.

to akurat tylko plotka ktorą w cogu sie uskutecznialo... w 2jce lub 3jce sie dowiesz jak sie rozmnazaja locusty

wszystko bym ci pieknie wyjasnil jakbys mial headseta, raz dwa i mature bys mial zdana :beksa:

Możesz przypomnieć w którym miejscu to gry było? Bo sam ostatnio studiowałem wikipedie od Gears'ów i trafiłem na to samo info co Shen

Opublikowano

za duzo akcji, wole turowe

a w finala XV to sie pewnie bedziesz zagrywal

Opublikowano

w talesy gralem i mi nie podeszly, w xv jeszcze nie gralem, wyjdzie w praniu

Opublikowano

system walki w demie XV to było spore meh. zdecydowanie najsłabszy element na dziś dzień

Opublikowano

o ten system walki i rozwoju postaci sie martwie najbardziej, o fabułe jestem spokojny po filmie

Opublikowano

Ostatnio miałem przyjemność obczaić BF 1 singla na PC ustawieniach ultra. 

To co zrobiło z oprawa digital iIlusion zasługuje na medal.

Jest to zarazem niestety nieosiągalny poziom dla aktualnych konsol i zdecydowany skok wizualny. Mam nadzieje, że na Pro otrzymam podobną jakość.

Killzone i Order jeszcze czyszczą buty BF1 a taki U4 co najwyżej może być rozdeptanym błotem w kałuży  :reggie:

Opublikowano

Ziarno jest?

Opublikowano

Ziarno jest?

teleranek

Opublikowano

Czytam sobie o locustach, no ciekawe pomysly maja scenarzysci

The only known method of Locust reproduction is the mating of a Berserker and a Drone; this is ... tying the female down (to prevent the blind female from killing her mate) and having the male rape her.

to akurat tylko plotka ktorą w cogu sie uskutecznialo... w 2jce lub 3jce sie dowiesz jak sie rozmnazaja locusty

wszystko bym ci pieknie wyjasnil jakbys mial headseta, raz dwa i mature bys mial zdana :beksa:

Możesz przypomnieć w którym miejscu to gry było? Bo sam ostatnio studiowałem wikipedie od Gears'ów i trafiłem na to samo info co Shen

nie pamietam dokladnie, pierwszy hint jaki zrzucili to porywanie ludzi, potem w znajdzkach baird tlumaczyl te teksty religijne o tym jak to krolowa robi locusty a locusty ja bronia, dodatkowo cog zrobil zrobili inwazje na chate luductow i nie zobaczyli nigdy zadnego guwniaka, wyszlo potem [nie pamietam czy w 2jce czy 3jce] ze ludzie sa przetwarzani w locustow, nigdy dokladnie nie wyjasnili jak, ten sekret prawdopodobnie umarl z krolowa - dodatkowo, locusty nie mogly sie rozmnazac przy pomocy seksu poniewaz ta zolta 'immulsja' ich wysterylizowala doszczetnie

Opublikowano

Oj coś pokręciłeś Bansai. Kampanię 4 ruszyłeś?

Opublikowano

Co pokrecilem? Bo niedawno sam zglebialem L O R E  i jestem raczej pewien tych informacji.

Tak, ruszylem, V akt obecnie [etap 'optimus'] - do tego momentu mozesz spoilerowac

Opublikowano

No Swarm nie byłoby potrzebne gdyby to co napisałeś było prawdą.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Yyyy... ale co to ma wspolnego:

z tym jak sie luducty rozmnazaly? :>

Opublikowano

Gdyby Locusty były robione z ludzi, to nie musieliby tworzyć Swarm, którzy są robieni z ludzi

Opublikowano

Gdyby Locusty były robione z ludzi, to nie musieliby tworzyć Swarm, którzy są robieni z ludzi

Mylisz sie z locustami. Nie bede tutaj odpowiadal spoilerem na spoiler tak w kolko, odesle cie tylko tutaj i milej lektury:

- Imulsion is evolving all the time, what once caused humans to mutate into Sires 100 years ago now causes them to mutate into Formers. 

- Lambency has been around since imulsion was first discovered. 

- New Hope was set up to research Lambency on both adults and their children. 

- The Sires were Lambent humans. 

- The Locust are the children of Lambent humans 

- Most of the beast Locust were genetically engineered by the humanoid Locust. 

- Imulsion causes sterility. Both humanoid and beast Locust struggle to reproduce. 

- Humans are periodically kidnapped, tortured, processed and bred to create more humanoid Locust. 

- Myrrah is not a Locust, she is human. 

- Myrrah is a descendant of the New Hope scientists, throughout the existence of the Horde humans have always been in charge. 

- Myrrah considers the Locust more “human” than modern humanity, and will fight and die for their right to live.

https://gearsofwar.com/en-us/forums/2f1e5822627642e6955a08426ab80570/threads/origins-of-the-locust---a-study-of-the-lambent-the-sires-the-locust-and-myrrah/f63ea7c0-0120-4fb9-9126-51b088196df5/posts

Jakby co to mozemy potem kontynuowac w temacie 4ki :cool:

Opublikowano

no właśnie - idźcie stąd z tą czerstwą rozmową

Opublikowano

Gearsy? W CDA dali 7 i napisali, że grafa słaba. Klapy szanują?

Opublikowano

Oby RDR miało funkcję VR. Np. kantyna mogłaby być w VR, wchodzisz do saloonu, zamawiasz whisky, po czym grasz w multi w black jacka, a na końcu wyciągasz spluwę i wyzywasz kogoś na pojedynek. To wszystko z okularami Playstation VR, ach zastawiłbym nerkę w Providencie ;)

Temu panu już dziękujemy...

Opublikowano

Gearsy? W CDA dali 7 i napisali, że grafa słaba. Klapy szanują?

Ja jako KALP szanuje Gears of War killera na PS3:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.