Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

wiem ze to wc, ale sa jakies granice, koncze gow, lost odyssey, blue dragon i odsylam to (pipi) do blubera

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 650,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

koniecznie tales of vesperia, znacznie lepsze od bd

Opublikowano

ziarno zostało zasiane, poczekajmy aż wyda plon, jak to w przypowieści o siewcy

Opublikowano

koniecznie tales of vesperia, znacznie lepsze od bd

pisałem juz wiele razy ze nie lubie tej serii to ma z(pipi)any system walki
Opublikowano

ehhh, w vesperii jest strasznie sztywniutki ;x

Opublikowano

za duzo akcji, wole turowe

Opublikowano

Czytam sobie o locustach, no ciekawe pomysly maja scenarzysci

The only known method of Locust reproduction is the mating of a Berserker and a Drone; this is ... tying the female down (to prevent the blind female from killing her mate) and having the male rape her.

to akurat tylko plotka ktorą w cogu sie uskutecznialo... w 2jce lub 3jce sie dowiesz jak sie rozmnazaja locusty

wszystko bym ci pieknie wyjasnil jakbys mial headseta, raz dwa i mature bys mial zdana :beksa:

Możesz przypomnieć w którym miejscu to gry było? Bo sam ostatnio studiowałem wikipedie od Gears'ów i trafiłem na to samo info co Shen

Opublikowano

za duzo akcji, wole turowe

a w finala XV to sie pewnie bedziesz zagrywal

Opublikowano

w talesy gralem i mi nie podeszly, w xv jeszcze nie gralem, wyjdzie w praniu

Opublikowano

system walki w demie XV to było spore meh. zdecydowanie najsłabszy element na dziś dzień

Opublikowano

o ten system walki i rozwoju postaci sie martwie najbardziej, o fabułe jestem spokojny po filmie

Opublikowano

Ostatnio miałem przyjemność obczaić BF 1 singla na PC ustawieniach ultra. 

To co zrobiło z oprawa digital iIlusion zasługuje na medal.

Jest to zarazem niestety nieosiągalny poziom dla aktualnych konsol i zdecydowany skok wizualny. Mam nadzieje, że na Pro otrzymam podobną jakość.

Killzone i Order jeszcze czyszczą buty BF1 a taki U4 co najwyżej może być rozdeptanym błotem w kałuży  :reggie:

Opublikowano

Ziarno jest?

Opublikowano

Ziarno jest?

teleranek

Opublikowano

Czytam sobie o locustach, no ciekawe pomysly maja scenarzysci

The only known method of Locust reproduction is the mating of a Berserker and a Drone; this is ... tying the female down (to prevent the blind female from killing her mate) and having the male rape her.

to akurat tylko plotka ktorą w cogu sie uskutecznialo... w 2jce lub 3jce sie dowiesz jak sie rozmnazaja locusty

wszystko bym ci pieknie wyjasnil jakbys mial headseta, raz dwa i mature bys mial zdana :beksa:

Możesz przypomnieć w którym miejscu to gry było? Bo sam ostatnio studiowałem wikipedie od Gears'ów i trafiłem na to samo info co Shen

nie pamietam dokladnie, pierwszy hint jaki zrzucili to porywanie ludzi, potem w znajdzkach baird tlumaczyl te teksty religijne o tym jak to krolowa robi locusty a locusty ja bronia, dodatkowo cog zrobil zrobili inwazje na chate luductow i nie zobaczyli nigdy zadnego guwniaka, wyszlo potem [nie pamietam czy w 2jce czy 3jce] ze ludzie sa przetwarzani w locustow, nigdy dokladnie nie wyjasnili jak, ten sekret prawdopodobnie umarl z krolowa - dodatkowo, locusty nie mogly sie rozmnazac przy pomocy seksu poniewaz ta zolta 'immulsja' ich wysterylizowala doszczetnie

Opublikowano

Oj coś pokręciłeś Bansai. Kampanię 4 ruszyłeś?

Opublikowano

Co pokrecilem? Bo niedawno sam zglebialem L O R E  i jestem raczej pewien tych informacji.

Tak, ruszylem, V akt obecnie [etap 'optimus'] - do tego momentu mozesz spoilerowac

Opublikowano

No Swarm nie byłoby potrzebne gdyby to co napisałeś było prawdą.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Yyyy... ale co to ma wspolnego:

z tym jak sie luducty rozmnazaly? :>

Opublikowano

Gdyby Locusty były robione z ludzi, to nie musieliby tworzyć Swarm, którzy są robieni z ludzi

Opublikowano

Gdyby Locusty były robione z ludzi, to nie musieliby tworzyć Swarm, którzy są robieni z ludzi

Mylisz sie z locustami. Nie bede tutaj odpowiadal spoilerem na spoiler tak w kolko, odesle cie tylko tutaj i milej lektury:

- Imulsion is evolving all the time, what once caused humans to mutate into Sires 100 years ago now causes them to mutate into Formers. 

- Lambency has been around since imulsion was first discovered. 

- New Hope was set up to research Lambency on both adults and their children. 

- The Sires were Lambent humans. 

- The Locust are the children of Lambent humans 

- Most of the beast Locust were genetically engineered by the humanoid Locust. 

- Imulsion causes sterility. Both humanoid and beast Locust struggle to reproduce. 

- Humans are periodically kidnapped, tortured, processed and bred to create more humanoid Locust. 

- Myrrah is not a Locust, she is human. 

- Myrrah is a descendant of the New Hope scientists, throughout the existence of the Horde humans have always been in charge. 

- Myrrah considers the Locust more “human” than modern humanity, and will fight and die for their right to live.

https://gearsofwar.com/en-us/forums/2f1e5822627642e6955a08426ab80570/threads/origins-of-the-locust---a-study-of-the-lambent-the-sires-the-locust-and-myrrah/f63ea7c0-0120-4fb9-9126-51b088196df5/posts

Jakby co to mozemy potem kontynuowac w temacie 4ki :cool:

Opublikowano

no właśnie - idźcie stąd z tą czerstwą rozmową

Opublikowano

Gearsy? W CDA dali 7 i napisali, że grafa słaba. Klapy szanują?

Opublikowano

Oby RDR miało funkcję VR. Np. kantyna mogłaby być w VR, wchodzisz do saloonu, zamawiasz whisky, po czym grasz w multi w black jacka, a na końcu wyciągasz spluwę i wyzywasz kogoś na pojedynek. To wszystko z okularami Playstation VR, ach zastawiłbym nerkę w Providencie ;)

Temu panu już dziękujemy...

Opublikowano

Gearsy? W CDA dali 7 i napisali, że grafa słaba. Klapy szanują?

Ja jako KALP szanuje Gears of War killera na PS3:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.