Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

a ktos tu sie smial jakis czas temu ze uncharted4 biorac pod uwag ilosc ps4 na rynku nie sprzedal sie dobrze, a tu pudziany4 jaki fail, jezu niech ta firma i jej fani wrescie zdechna, tylko sony i nintendo

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 647,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Co to za rodzielczosc? A no właśnie  :kaz: 

taka sama jak na PS4 xD

Hahah co za samozaoranie 

Już śpiesze z porównaniem:

Digital foundry oraz reddit twierdzą, że działa w 720p

https://www.reddit.com/r/xboxone/comments/4owcjg/has_there_been_any_word_about_battlefield_1/

A ten obrazek co dałeś tak samo będzie wyglądać na PC oraz PS4. Antyallising działa na obu konsolach w takich samych parametrach (tyle, że na różnych rozdziałkach) dlatego pixeloza w oddalonych obiektach będzie taka sama na dużych ekranach.

cytat z digital foundry :

Xbox One typically holds at 1600x900 this time - but we also catch drops to near 1280x720 around transparency-heavy forest missions.

a teraz pytanie do Ciebie, czy widzisz na screenie soula heavy forest?  

Przepraszam, ale jesteś w błędzie, taki screen na ps4 będzie miał taką samą rozdzielczość

A dynamic resolution is also used on both consoles - in PS4's case showing a range between 1600x900 to 1824x1026. It's typically higher than the Xbox One resolution, (which shows dips to 1280x720 at worst), resulting in clearer image overall.

:walec:

720p w 2016 xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Mhm. Ja mogę botom dać materiał do przetestowania demedż kontrola. Sprzedaż gearsów 4 w UK w porównaniu do poprzednich części przez dwa tygodnie:

[Week 47, 2006] 03 (01) GEARS OF WAR (MICROSOFT) ~ 58,000 / 158,000 (-42%)

[Week 46, 2008] 04 (01) GEARS OF WAR 2 (MICROSOFT) ~ 79,000 / 290,000 (-64%)

[Week 39, 2011] 02 (01) GEARS OF WAR 3 (MICROSOFT) - 77,500 / 400,500 (-76%)

[Week 13, 2013] 03 (01) GEARS OF WAR: JUDGEMENT (MICROSOFT) ~ 30,000 / 110,000 (-63%)

[Week 36, 2015] 03 (01) GEARS OF WAR: ULTIMATE EDITION (MICROSOFT) ~ 14,000 / 54,000 (-64%)

[Week 42, 2016] 04 (02) GEARS OF WAR 4 (MICROSOFT) < 22,400 / < 116,400 (-76%)

Jaki spadek :dynia: Nawet botom się nudzi ta sama formuła od 10 lat.

Wyniki nie dziwią, kto by się jarał grą która graficznie wygląda jak Girsy 3 w HD, a gamepleyow siedzi w 2006 roku. Multi juz zdechło? Bo Mazzeo już gra w BF1 xDDDDDDDD

Edytowane przez YETI

Opublikowano

to tez (pipi), pol roku jaranie sie jaka to jesien bedzie krolewska, miliony exow, a na ps4 same multplatformy, nastala jesien a naczelne i czolowe boty nocki zarywaja na najgorszych wersjach multiplatform xDDDDD

Opublikowano

god of war meh u zielonych wtedy NGB zasuwał w czytniku  :banderas:

U niebieskich niebawem duchowy następca NGB i najlepszy slasher generacji, kolega Czerepaka już ogląda się za siebie.

to tez (pipi), pol roku jaranie sie jaka to jesien bedzie krolewska, miliony exow, a na ps4 same multplatformy, nastala jesien a naczelne i czolowe boty nocki zarywaja na najgorszych wersjach multiplatform xDDDDD

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez YETI

Opublikowano

_id1476867468_343178_1.jpgżeby nie było wątpliwości, to nie screem z 3dsa ale z PS4

Opublikowano

Dobry widzę mefedron masz asax. Pewnie sprzedają razem z BF1 na Xbąka 720p, bo te dowody co Ci specjalnie podrzuciłem nie są żadnym 100%-towym potwierdzeniem tego na jakiej dokladnie rozdzialce działa BF1 na Onie.  Także przestań wrzucać te screeny na których kompletnie nie widać przewagi jednej konsoli nad drugą :obama:

Opublikowano

żeby nie było wątpliwości, to nie screem z 3dsa ale z PS4

Żeby nie było wątpliwości, jeżeli ten bug komuś się pojawił, to najbliższy patch to naprawi. Ciekawe czy patch naprawi guwno rozmazana 720p na x-taczerze. Hhahahaha, ZWIERZĘTA!

Edytowane przez YETI

Opublikowano

mazzeo jeszcze pisze, ze najgorsza wersja b4 to najladniejsza strzelanka w jaka w zyciu gral xDDDD

mialo byc miliony exow, chmura, moc z kinnecta, dx12, hdr, nowa generacja ukrytej mocy w exach na magnetowid, a tu rozpikselowany b4 to do niego graficzny mesjasz objawiony i zarywa nocki w multiplatforme

a jeszcze miesiac temu kazdy bot "hehehe a klapy co na jesien? rakowe b1 i cod, nawet mi was nie zal"

podwojne standardy, pluje, gardze, palilbym zamiast wungla

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

palić to można vitą, przynajmniej na coś się przyda :kaz: 

Opublikowano

W marcu nintendo was zayebie :obama: + nowe mario galaxy :obama:

Opublikowano

W marcu nintendo was zayebie :obama: + nowe mario galaxy :obama:

Całowałeś się z Rayosem?

Opublikowano

a bedziesz jescze chcial poscigac sie w mario kart na nadkonsoli, podkreslam KONSOLI od nintendo, zbawcy branzy i generacji 4k/hdr/vr

Opublikowano

Dobry widzę mefedron masz asax. Pewnie sprzedają razem z BF1 na Xbąka 720p, bo te dowody co Ci specjalnie podrzuciłem nie są żadnym 100%-towym potwierdzeniem tego na jakiej dokladnie rozdzialce działa BF1 na Onie.  Także przestań wrzucać te screeny na których kompletnie nie widać przewagi jednej konsoli nad drugą :obama:

nie wiem  o czym piszesz, co mi podrzuciłeś? wrzuciłeś jaki randomowy filmik z porównaniem grafiki i jakiś link z reddita, gdzie wypowiada się każdy. 

Ja natomiast poparłem swój argument słowami powszechnie szanowanego digital foundry.

BF1 na Xboxie to najgorsza wersja, każdy to potwierdzi, ale w całej tej mojej próbie dyskusji chodzi o tego jednego screena, którego wyśmiałeś ze względu na rozdzielczość. Która jak się potem okazała jest taka sama jak multi Uncharted 4 i Battlefront więc jak najbardziej klapy są z nią zaznajomione. Przykro mi niczego tutaj nie ugrasz. 

Także przestań wrzucać te screeny

_id1476867468_343178.jpgboli? dobrze, ma boleć 

Opublikowano

a bedziesz jescze chcial poscigac sie w mario kart na nadkonsoli, podkreslam KONSOLI od nintendo, zbawcy branzy i generacji 4k/hdr/vr

jak obiecasz, że nie będziesz rzucał we mnie wunglem podczas wyścigu to sie zastanowię

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Randomowy bardzo rzadki bug ze skalowaniem rozdziałki w wersji na PS4. Rzeczywiście się ze.srałem.

Opublikowano

No boty prócz BF1 (który nawet na ONE wygląda za(pipi)iście! może i najgorsza wersja ale za to jaka ekipa do grania) mają do wyboru GOW 4 i FH3 wczoraj sobie wachlowaliśmy tytułami jak króle życia  :sir:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Brzydze sie ludzmi ktorzy graja w Batellfielda.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Ja póki co daje szansę tej grze lecz marnie to widzę, niby coś tam ma w sobie ale...

Opublikowano

...ale to jednak nie to samo co Halo

Opublikowano

I Fable Legends...

Opublikowano

mazzeo jeszcze pisze, ze najgorsza wersja b4 to najladniejsza strzelanka w jaka w zyciu gral xDDDD

mialo byc miliony exow, chmura, moc z kinnecta, dx12, hdr, nowa generacja ukrytej mocy w exach na magnetowid, a tu rozpikselowany b4 to do niego graficzny mesjasz objawiony i zarywa nocki w multiplatforme

a jeszcze miesiac temu kazdy bot "hehehe a klapy co na jesien? rakowe b1 i cod, nawet mi was nie zal"

podwojne standardy, pluje, gardze, palilbym zamiast wungla

leki wziąłeś?

Opublikowano

Dźwiękowo i przede wszystkim graficznie - M A J S T E R S Z T Y K. Fenomenalnie ta gra wygląda i na dodatek nie ma w zasadzie żadnych spadków z 60fps. To chyba najlepiej wyglądający FPS w ogóle.

xDDDDDDDDDDDDD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.