Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

a ktos tu sie smial jakis czas temu ze uncharted4 biorac pod uwag ilosc ps4 na rynku nie sprzedal sie dobrze, a tu pudziany4 jaki fail, jezu niech ta firma i jej fani wrescie zdechna, tylko sony i nintendo

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 700,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Co to za rodzielczosc? A no właśnie  :kaz: 

taka sama jak na PS4 xD

Hahah co za samozaoranie 

Już śpiesze z porównaniem:

Digital foundry oraz reddit twierdzą, że działa w 720p

https://www.reddit.com/r/xboxone/comments/4owcjg/has_there_been_any_word_about_battlefield_1/

A ten obrazek co dałeś tak samo będzie wyglądać na PC oraz PS4. Antyallising działa na obu konsolach w takich samych parametrach (tyle, że na różnych rozdziałkach) dlatego pixeloza w oddalonych obiektach będzie taka sama na dużych ekranach.

cytat z digital foundry :

Xbox One typically holds at 1600x900 this time - but we also catch drops to near 1280x720 around transparency-heavy forest missions.

a teraz pytanie do Ciebie, czy widzisz na screenie soula heavy forest?  

Przepraszam, ale jesteś w błędzie, taki screen na ps4 będzie miał taką samą rozdzielczość

A dynamic resolution is also used on both consoles - in PS4's case showing a range between 1600x900 to 1824x1026. It's typically higher than the Xbox One resolution, (which shows dips to 1280x720 at worst), resulting in clearer image overall.

:walec:

720p w 2016 xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Mhm. Ja mogę botom dać materiał do przetestowania demedż kontrola. Sprzedaż gearsów 4 w UK w porównaniu do poprzednich części przez dwa tygodnie:

[Week 47, 2006] 03 (01) GEARS OF WAR (MICROSOFT) ~ 58,000 / 158,000 (-42%)

[Week 46, 2008] 04 (01) GEARS OF WAR 2 (MICROSOFT) ~ 79,000 / 290,000 (-64%)

[Week 39, 2011] 02 (01) GEARS OF WAR 3 (MICROSOFT) - 77,500 / 400,500 (-76%)

[Week 13, 2013] 03 (01) GEARS OF WAR: JUDGEMENT (MICROSOFT) ~ 30,000 / 110,000 (-63%)

[Week 36, 2015] 03 (01) GEARS OF WAR: ULTIMATE EDITION (MICROSOFT) ~ 14,000 / 54,000 (-64%)

[Week 42, 2016] 04 (02) GEARS OF WAR 4 (MICROSOFT) < 22,400 / < 116,400 (-76%)

Jaki spadek :dynia: Nawet botom się nudzi ta sama formuła od 10 lat.

Wyniki nie dziwią, kto by się jarał grą która graficznie wygląda jak Girsy 3 w HD, a gamepleyow siedzi w 2006 roku. Multi juz zdechło? Bo Mazzeo już gra w BF1 xDDDDDDDD

Edytowane przez YETI

Opublikowano

to tez (pipi), pol roku jaranie sie jaka to jesien bedzie krolewska, miliony exow, a na ps4 same multplatformy, nastala jesien a naczelne i czolowe boty nocki zarywaja na najgorszych wersjach multiplatform xDDDDD

Opublikowano

god of war meh u zielonych wtedy NGB zasuwał w czytniku  :banderas:

U niebieskich niebawem duchowy następca NGB i najlepszy slasher generacji, kolega Czerepaka już ogląda się za siebie.

to tez (pipi), pol roku jaranie sie jaka to jesien bedzie krolewska, miliony exow, a na ps4 same multplatformy, nastala jesien a naczelne i czolowe boty nocki zarywaja na najgorszych wersjach multiplatform xDDDDD

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez YETI

Opublikowano

_id1476867468_343178_1.jpgżeby nie było wątpliwości, to nie screem z 3dsa ale z PS4

Opublikowano

Dobry widzę mefedron masz asax. Pewnie sprzedają razem z BF1 na Xbąka 720p, bo te dowody co Ci specjalnie podrzuciłem nie są żadnym 100%-towym potwierdzeniem tego na jakiej dokladnie rozdzialce działa BF1 na Onie.  Także przestań wrzucać te screeny na których kompletnie nie widać przewagi jednej konsoli nad drugą :obama:

Opublikowano

żeby nie było wątpliwości, to nie screem z 3dsa ale z PS4

Żeby nie było wątpliwości, jeżeli ten bug komuś się pojawił, to najbliższy patch to naprawi. Ciekawe czy patch naprawi guwno rozmazana 720p na x-taczerze. Hhahahaha, ZWIERZĘTA!

Edytowane przez YETI

Opublikowano

mazzeo jeszcze pisze, ze najgorsza wersja b4 to najladniejsza strzelanka w jaka w zyciu gral xDDDD

mialo byc miliony exow, chmura, moc z kinnecta, dx12, hdr, nowa generacja ukrytej mocy w exach na magnetowid, a tu rozpikselowany b4 to do niego graficzny mesjasz objawiony i zarywa nocki w multiplatforme

a jeszcze miesiac temu kazdy bot "hehehe a klapy co na jesien? rakowe b1 i cod, nawet mi was nie zal"

podwojne standardy, pluje, gardze, palilbym zamiast wungla

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

palić to można vitą, przynajmniej na coś się przyda :kaz: 

Opublikowano

W marcu nintendo was zayebie :obama: + nowe mario galaxy :obama:

Opublikowano

W marcu nintendo was zayebie :obama: + nowe mario galaxy :obama:

Całowałeś się z Rayosem?

Opublikowano

a bedziesz jescze chcial poscigac sie w mario kart na nadkonsoli, podkreslam KONSOLI od nintendo, zbawcy branzy i generacji 4k/hdr/vr

Opublikowano

Dobry widzę mefedron masz asax. Pewnie sprzedają razem z BF1 na Xbąka 720p, bo te dowody co Ci specjalnie podrzuciłem nie są żadnym 100%-towym potwierdzeniem tego na jakiej dokladnie rozdzialce działa BF1 na Onie.  Także przestań wrzucać te screeny na których kompletnie nie widać przewagi jednej konsoli nad drugą :obama:

nie wiem  o czym piszesz, co mi podrzuciłeś? wrzuciłeś jaki randomowy filmik z porównaniem grafiki i jakiś link z reddita, gdzie wypowiada się każdy. 

Ja natomiast poparłem swój argument słowami powszechnie szanowanego digital foundry.

BF1 na Xboxie to najgorsza wersja, każdy to potwierdzi, ale w całej tej mojej próbie dyskusji chodzi o tego jednego screena, którego wyśmiałeś ze względu na rozdzielczość. Która jak się potem okazała jest taka sama jak multi Uncharted 4 i Battlefront więc jak najbardziej klapy są z nią zaznajomione. Przykro mi niczego tutaj nie ugrasz. 

Także przestań wrzucać te screeny

_id1476867468_343178.jpgboli? dobrze, ma boleć 

Opublikowano

a bedziesz jescze chcial poscigac sie w mario kart na nadkonsoli, podkreslam KONSOLI od nintendo, zbawcy branzy i generacji 4k/hdr/vr

jak obiecasz, że nie będziesz rzucał we mnie wunglem podczas wyścigu to sie zastanowię

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Randomowy bardzo rzadki bug ze skalowaniem rozdziałki w wersji na PS4. Rzeczywiście się ze.srałem.

Opublikowano

No boty prócz BF1 (który nawet na ONE wygląda za(pipi)iście! może i najgorsza wersja ale za to jaka ekipa do grania) mają do wyboru GOW 4 i FH3 wczoraj sobie wachlowaliśmy tytułami jak króle życia  :sir:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Brzydze sie ludzmi ktorzy graja w Batellfielda.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Ja póki co daje szansę tej grze lecz marnie to widzę, niby coś tam ma w sobie ale...

Opublikowano

...ale to jednak nie to samo co Halo

Opublikowano

I Fable Legends...

Opublikowano

mazzeo jeszcze pisze, ze najgorsza wersja b4 to najladniejsza strzelanka w jaka w zyciu gral xDDDD

mialo byc miliony exow, chmura, moc z kinnecta, dx12, hdr, nowa generacja ukrytej mocy w exach na magnetowid, a tu rozpikselowany b4 to do niego graficzny mesjasz objawiony i zarywa nocki w multiplatforme

a jeszcze miesiac temu kazdy bot "hehehe a klapy co na jesien? rakowe b1 i cod, nawet mi was nie zal"

podwojne standardy, pluje, gardze, palilbym zamiast wungla

leki wziąłeś?

Opublikowano

Dźwiękowo i przede wszystkim graficznie - M A J S T E R S Z T Y K. Fenomenalnie ta gra wygląda i na dodatek nie ma w zasadzie żadnych spadków z 60fps. To chyba najlepiej wyglądający FPS w ogóle.

xDDDDDDDDDDDDD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.