Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Z wami botki był pograł crossplatformowo w tego BF1 i wycierał wami podłoge dzięki dualshockowi 4, bo na tym waszym hantlu to się grać nie da :kaz:

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 648 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

a nakładki na gałki kupiłeś?

Opublikowano

Bez gałek bym Cie koniem rozjechał.

Opublikowano

god of war meh u zielonych wtedy NGB zasuwał w czytniku  :banderas:

u mnie devil may cry 3 special edition. najlepszy slasher w dziejach ludzkości :fsg:

NGB/S1 tuż za nim

Opublikowano

ale z czego się śmiejesz bo nie rozumiem?

Też jestem ciekaw jak Ficklap się wytłumaczy co w tym fragmencie jest takiego śmiesznego.

Opublikowano

Pewnie chodzi mu o to ze BF to (pipi).

Smutno mi sie robi sie patrze na liste znajomych PS4/XBO i wszyscy graja w BFa siara.png

Opublikowano

no bansai jedyny kumaty, o to ze to zabawne jak boty jaraly sie jakie maja exy na jesien, jak im inne gierki niepotrzebne, jak ich gierki genialnie wygladaja, jak klapy nie maja gier bo przeciez jesien tylko z rakiem od acti i rakiem od dice i beka i pustynia w oczekiwaniu do lutego, a tu teraz kazdy z nich gra w bf1, z ktorego mieli beke i jeszcze twierdza niektorzy ze to najladnieszy fps ever i jeszcze wmawiaja sobie ze w zasadzie betonowe 60fps

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Smutno mi sie robi sie patrze na liste znajomych PS4/XBO i wszyscy graja w BFa siara.png

No ale jak to się ma do tego, że gra wygląda dobrze? Jedno z drugim nie ma przecież nic wspólnego.

Opublikowano

U mnie cala jedna osoba na friendliscie gra w BF1, a reszta Gearsy i FH3. No nie wiem jak sie teraz z tego ficus wytlumaczysz?

Opublikowano

Smutno mi sie robi sie patrze na liste znajomych PS4/XBO i wszyscy graja w BFa siara.png

No ale jak to się ma do tego, że gra wygląda dobrze? Jedno z drugim nie ma przecież nic wspólnego.

do tego jest znacznie lepszy niz Gearsy z 2006r.

Edytowane przez easye

Opublikowano

po raz kolejny moja teoria o wprost proporcjonalnym wzroście januszofobii w przypadku krypto januszy gejmingu znajduje potwierdzenie w czystych brudnych faktach :okemi:

Opublikowano

no bansai jedyny kumaty, o to ze to zabawne jak boty jaraly sie jakie maja exy na jesien, jak im inne gierki niepotrzebne, jak ich gierki genialnie wygladaja, jak klapy nie maja gier bo przeciez jesien tylko z rakiem od acti i rakiem od dice i beka i pustynia w oczekiwaniu do lutego, a tu teraz kazdy z nich gra w bf1, z ktorego mieli beke i jeszcze twierdza niektorzy ze to najladnieszy fps ever i jeszcze wmawiaja sobie ze w zasadzie betonowe 60fps

xDDD bo że battlefield wygląda zajeku.rwabiście to znaczy że gearsy i horizon to bieda? chyba stulejka ci się zbyt mocno ścisnęła.

nie rozumiem z czego beka, że mam wybór między bf'em i gearsami i z każdą grą dobrze się bawię, a klapom pozostaje wybór BF i BF?

zaraz będzie kręcona beka przez kondominium stulejarsko-klaperskie pod zarządem powierniczym Yetiego, że kupiłem Titanfalla 2.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Ja nie gram i nie zamierzam. Pozdro wariacie :lapka: 

Opublikowano

Bot który wypowiada się o ex gdzie wszystkie "exy" to multiplatformy dzielone z blaszakiem.

Opublikowano

Smutne ale prawdziwe , chociaz taniej kupić X'a niż dobrego smoka więc tu mają szanse.

Opublikowano

Ale ogarnijcie piz.dy, bo ten Battlefield to naprawdę dobra gra z zaje.bistym multi. No ale to EA to trzeba porzucać gó.wnem dla zasady.

Opublikowano

Smutno mi sie robi sie patrze na liste znajomych PS4/XBO i wszyscy graja w BFa siara.png

do tego jest znacznie lepszy niz Gearsy z 2006r.

xDDDD

odpalilem to guano w EA access, po godzinie odpadlem, 0 zaangazowania czuje jak w to gram :x

Opublikowano

A tymczasem mega super hit na blaszkę "Zbuduj piramidy na początku VI" na Metacritic oceniło aż zawrotne 8 serwisów! Hurra, gra normalnie cieszy się rosnącym zainteresowaniem! Ta. Ten no.

<cykanie świerszczy>

Ej Maus, ale chyba nie dałeś się nagonić sfrutrowanemu trollowi blantmanowi na piecyka, który sobie takowego kupił, a teraz ma w nim cytując klasyka z gry Rezerwowe psy - "Chłodno, głodno, ch*jowo" ? Kup se chopie konsole i graj jak cywilizowany człowiek, a nie jak dzikus-podludź na czymś co nawet do gier nie powinno służyć. Ograsz sobie Batmana, oraz masę innych zachodnich sztosów, co na pc-ie próżno szukać :)

A no, Major Sztos w Rezerwowych Psach to był mój bohater. To ja korzystając z okazji przypomnę za(pipi)*sty soundtrack z tej wspaniałej gry, z czasów gdy PC jeszcze nie ssał kul wielbłąda ;)

https://www.youtube.com/watch?v=3WqwV6CzVtE

Opublikowano

Pograłem dzisiaj 4 h w cywilizacje, 1h w final fantasy, 3 h w gears of war 4 i horde 50 fal zrobiłem w 5 osób z forumka. A ty w co pograles w ciągu ostatniego tygodnia? Stac cię na jakąkolwiek gre czy nadal szroty z plusa albo koszyka w biedrze? Wiesz jaka jest różnica między nami. Ja gram na czym chce, kiedy chce i w co mam ochotę pograć. Ty grasz w ochłapy z pańskiego stołu.

P.s. bf1 nawet kijem nie rusze wersja z ea access po 30 min mi się znudziła. Żal czasu na średniaki ogram w ea a . Za to titanfalla 2 bym przytulił jak recki dobre będą. Uwielbiam tytanowego janusza 1 ;)

P.s.2. Szkoda że modern warfare nie można bez coda nowego kupić. Zagralbym w to. Multi tam było kozackie..

Edytowane przez blantman

Opublikowano

no szkoda tylko ze BF w dominacji, w operacjach to mistrzostwo swiata - widac chlopaki fpsow chyba nie lubicie, skoro nudzi was tak za(pipi)iste strzelanie z broni...

Tytanfall musialby calkowicie byc inny niz beta, bo gra w fazie testowej byla przynajmniej pare razy gorsza od 1 czesci!

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ty lubisz halo ja wolę girsy. Może po prostu mamy inny gust? Tak samo jak jeden woli pesa a drugi fife.

Edytowane przez blantman

Opublikowano

War has changed

9O8iuYV.gif

xddd

Opublikowano

A tam Bansai - Ty to akurat zawsze wybierasz martwe gry - Doom, Overwatch, teraz Gearsy ^^

A tak na serio - to zdecydowanie stawiam FPSy nad TPS - jeszcze z takim zróżnicowaniem broni od 10 lat... (Gnasher, Gnasher, Gnasher, Gnasher)

Edytowane przez easye

Opublikowano

A tam Bansai - Ty to akurat zawsze wybierasz martwe gry - Doom, Overwatch, teraz Gearsy ^^

Doom, ok, ale Overwatch? Przeciez ta gra wciaz jest na topie xd

I pewnie wciaz bedzie jak bedziecie trzepac gruche do kotletfielda 2 :cool:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.