Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Z wami botki był pograł crossplatformowo w tego BF1 i wycierał wami podłoge dzięki dualshockowi 4, bo na tym waszym hantlu to się grać nie da :kaz:

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 700,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

a nakładki na gałki kupiłeś?

Opublikowano

Bez gałek bym Cie koniem rozjechał.

Opublikowano

god of war meh u zielonych wtedy NGB zasuwał w czytniku  :banderas:

u mnie devil may cry 3 special edition. najlepszy slasher w dziejach ludzkości :fsg:

NGB/S1 tuż za nim

Opublikowano

ale z czego się śmiejesz bo nie rozumiem?

Też jestem ciekaw jak Ficklap się wytłumaczy co w tym fragmencie jest takiego śmiesznego.

Opublikowano

Pewnie chodzi mu o to ze BF to (pipi).

Smutno mi sie robi sie patrze na liste znajomych PS4/XBO i wszyscy graja w BFa siara.png

Opublikowano

no bansai jedyny kumaty, o to ze to zabawne jak boty jaraly sie jakie maja exy na jesien, jak im inne gierki niepotrzebne, jak ich gierki genialnie wygladaja, jak klapy nie maja gier bo przeciez jesien tylko z rakiem od acti i rakiem od dice i beka i pustynia w oczekiwaniu do lutego, a tu teraz kazdy z nich gra w bf1, z ktorego mieli beke i jeszcze twierdza niektorzy ze to najladnieszy fps ever i jeszcze wmawiaja sobie ze w zasadzie betonowe 60fps

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Smutno mi sie robi sie patrze na liste znajomych PS4/XBO i wszyscy graja w BFa siara.png

No ale jak to się ma do tego, że gra wygląda dobrze? Jedno z drugim nie ma przecież nic wspólnego.

Opublikowano

U mnie cala jedna osoba na friendliscie gra w BF1, a reszta Gearsy i FH3. No nie wiem jak sie teraz z tego ficus wytlumaczysz?

Opublikowano

Smutno mi sie robi sie patrze na liste znajomych PS4/XBO i wszyscy graja w BFa siara.png

No ale jak to się ma do tego, że gra wygląda dobrze? Jedno z drugim nie ma przecież nic wspólnego.

do tego jest znacznie lepszy niz Gearsy z 2006r.

Edytowane przez easye

Opublikowano

po raz kolejny moja teoria o wprost proporcjonalnym wzroście januszofobii w przypadku krypto januszy gejmingu znajduje potwierdzenie w czystych brudnych faktach :okemi:

Opublikowano

no bansai jedyny kumaty, o to ze to zabawne jak boty jaraly sie jakie maja exy na jesien, jak im inne gierki niepotrzebne, jak ich gierki genialnie wygladaja, jak klapy nie maja gier bo przeciez jesien tylko z rakiem od acti i rakiem od dice i beka i pustynia w oczekiwaniu do lutego, a tu teraz kazdy z nich gra w bf1, z ktorego mieli beke i jeszcze twierdza niektorzy ze to najladnieszy fps ever i jeszcze wmawiaja sobie ze w zasadzie betonowe 60fps

xDDD bo że battlefield wygląda zajeku.rwabiście to znaczy że gearsy i horizon to bieda? chyba stulejka ci się zbyt mocno ścisnęła.

nie rozumiem z czego beka, że mam wybór między bf'em i gearsami i z każdą grą dobrze się bawię, a klapom pozostaje wybór BF i BF?

zaraz będzie kręcona beka przez kondominium stulejarsko-klaperskie pod zarządem powierniczym Yetiego, że kupiłem Titanfalla 2.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Ja nie gram i nie zamierzam. Pozdro wariacie :lapka: 

Opublikowano

Bot który wypowiada się o ex gdzie wszystkie "exy" to multiplatformy dzielone z blaszakiem.

Opublikowano

Smutne ale prawdziwe , chociaz taniej kupić X'a niż dobrego smoka więc tu mają szanse.

Opublikowano

Ale ogarnijcie piz.dy, bo ten Battlefield to naprawdę dobra gra z zaje.bistym multi. No ale to EA to trzeba porzucać gó.wnem dla zasady.

Opublikowano

Smutno mi sie robi sie patrze na liste znajomych PS4/XBO i wszyscy graja w BFa siara.png

do tego jest znacznie lepszy niz Gearsy z 2006r.

xDDDD

odpalilem to guano w EA access, po godzinie odpadlem, 0 zaangazowania czuje jak w to gram :x

Opublikowano

A tymczasem mega super hit na blaszkę "Zbuduj piramidy na początku VI" na Metacritic oceniło aż zawrotne 8 serwisów! Hurra, gra normalnie cieszy się rosnącym zainteresowaniem! Ta. Ten no.

<cykanie świerszczy>

Ej Maus, ale chyba nie dałeś się nagonić sfrutrowanemu trollowi blantmanowi na piecyka, który sobie takowego kupił, a teraz ma w nim cytując klasyka z gry Rezerwowe psy - "Chłodno, głodno, ch*jowo" ? Kup se chopie konsole i graj jak cywilizowany człowiek, a nie jak dzikus-podludź na czymś co nawet do gier nie powinno służyć. Ograsz sobie Batmana, oraz masę innych zachodnich sztosów, co na pc-ie próżno szukać :)

A no, Major Sztos w Rezerwowych Psach to był mój bohater. To ja korzystając z okazji przypomnę za(pipi)*sty soundtrack z tej wspaniałej gry, z czasów gdy PC jeszcze nie ssał kul wielbłąda ;)

https://www.youtube.com/watch?v=3WqwV6CzVtE

Opublikowano

Pograłem dzisiaj 4 h w cywilizacje, 1h w final fantasy, 3 h w gears of war 4 i horde 50 fal zrobiłem w 5 osób z forumka. A ty w co pograles w ciągu ostatniego tygodnia? Stac cię na jakąkolwiek gre czy nadal szroty z plusa albo koszyka w biedrze? Wiesz jaka jest różnica między nami. Ja gram na czym chce, kiedy chce i w co mam ochotę pograć. Ty grasz w ochłapy z pańskiego stołu.

P.s. bf1 nawet kijem nie rusze wersja z ea access po 30 min mi się znudziła. Żal czasu na średniaki ogram w ea a . Za to titanfalla 2 bym przytulił jak recki dobre będą. Uwielbiam tytanowego janusza 1 ;)

P.s.2. Szkoda że modern warfare nie można bez coda nowego kupić. Zagralbym w to. Multi tam było kozackie..

Edytowane przez blantman

Opublikowano

no szkoda tylko ze BF w dominacji, w operacjach to mistrzostwo swiata - widac chlopaki fpsow chyba nie lubicie, skoro nudzi was tak za(pipi)iste strzelanie z broni...

Tytanfall musialby calkowicie byc inny niz beta, bo gra w fazie testowej byla przynajmniej pare razy gorsza od 1 czesci!

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ty lubisz halo ja wolę girsy. Może po prostu mamy inny gust? Tak samo jak jeden woli pesa a drugi fife.

Edytowane przez blantman

Opublikowano

War has changed

9O8iuYV.gif

xddd

Opublikowano

A tam Bansai - Ty to akurat zawsze wybierasz martwe gry - Doom, Overwatch, teraz Gearsy ^^

A tak na serio - to zdecydowanie stawiam FPSy nad TPS - jeszcze z takim zróżnicowaniem broni od 10 lat... (Gnasher, Gnasher, Gnasher, Gnasher)

Edytowane przez easye

Opublikowano

A tam Bansai - Ty to akurat zawsze wybierasz martwe gry - Doom, Overwatch, teraz Gearsy ^^

Doom, ok, ale Overwatch? Przeciez ta gra wciaz jest na topie xd

I pewnie wciaz bedzie jak bedziecie trzepac gruche do kotletfielda 2 :cool:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.