Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

no to widac po friend liscie - kolejne multi generacji na 2 tygodnie xD

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 647,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

zakladajac ze blatman pracuje i spedza w pracy 8h, plus dojazdy, to by grac dzis 8h musial od razu po przekroczeniu progu domu zaczac po przyjsciu z roboty grac do teraz, jezu co za przegryw, nie ciagnie ci po plecach od tej lodowki? jeszcze rwa kulszowa dostaniesz

a jeszcze pare dni temu pisal posty, ze uwielbia spolecznosc xboxa bo maja wlasne zycie i spedzaja przy konsoli tylko pare godzin w tygodniu, a teraz jak kozaczy jaki jest hardcorowiec i ile gra dziennie, a ponoc to byla wada spolecznosci ps4 

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

A tam Bansai - Ty to akurat zawsze wybierasz martwe gry - Doom, Overwatch, teraz Gearsy ^^

A tak na serio - to zdecydowanie stawiam FPSy nad TPS - jeszcze z takim zróżnicowaniem broni od 10 lat... (Gnasher, Gnasher, Gnasher, Gnasher)

Ta gra będzie żywa jeszcze długo po zakończeniu obecnej generacji :yao:

Opublikowano

Jak kobieta ma dyżur to mam całe po południe dla mnie. P.s. dzisian w robocie byłem do 13:D

Opublikowano

nie ciagnie ci po plecach od tej lodowki? jeszcze rwa kulszowa dostaniesz

lekko się zaśmiałem xd

Czy to już jest sztuka czy trolling w słusznej sprawie? 

:rotfl: 

Opublikowano

no to widac po friend liscie - kolejne multi generacji na 2 tygodnie xD

Przeciez za 2 tygodnie pewnie 95% bfow wyladuje na pchlim.

Ov przekroczyl w tym miechu liczbe 20 milionow userow a ten tu cos o smierci gada, lel xd

@suteq

wstyd im powinno byc :yao:

Opublikowano

demastery widze powoli w modzie

Opublikowano

nie wiem ile ludzi regularnie gra w overwatch, ale z moich znajomych to juz wszyscy sie chyba znudzili. Mało trybów i map.

Opublikowano

god of war meh u zielonych wtedy NGB zasuwał w czytniku  :banderas:

u mnie devil may cry 3 special edition. najlepszy slasher w dziejach ludzkości :fsg:

NGB/S1 tuż za nim

lol nie

Opublikowano

u mnie devil may cry 3 special edition. najlepszy slasher w dziejach ludzkości :fsg:

NGB/S1 tuż za nim

lol nie

nie no trochę tak. szczególnie jeśli lubi się wariacje kilku stylów walki, oraz płynne zmienianie broni w locie, zamiast wchodzenia w opcje. jedyne czego w nim brakowało, to zmiany stylów pod d-padem, jak w czwórce i byłby ideał.

zresztą dla mnie to coś w stylu:

appleorange.jpg

a oba owoce lubię bardzo mocno

Opublikowano

nie ciagnie ci po plecach od tej lodowki? jeszcze rwa kulszowa dostaniesz

lekko się zaśmiałem xd

Czy to już jest sztuka czy trolling w słusznej sprawie? 

:rotfl:

Czy targetem było betonowe 40 fps? :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

betonowe dropy chyba

Opublikowano

Zawsze się zastanawiam co developer myślał gdy robił odblokowany framerate, a gra nawet do 40 fps nie dobija :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Takie remastery z poprzedniej generacji powinny latać w stałych 60fps przy 1080p. A tu nawet nawet nie ma stablinych 30 tylko 20-40. To jest (pipi)a dramat. A chciałem sobie przypomnieć historię batmana :(

Opublikowano

Takie remastery z poprzedniej generacji powinny latać w stałych 60fps przy 1080p. A tu nawet nawet nie ma stablinych 30 tylko 20-40. To jest (pipi) dramat. A chciałem sobie przypomnieć historię batmana :(

a jak już wychodzą jak np. tlou, un collection i gow3 od sony, to pjerdolenie o robieniu najmniejszym kosztem, bo zamiast 60 fps mogli dodać więcej trawy i widok fpp :pawel:

Opublikowano

nobody sony ci płaci za reklame czy robisz to z altruistycznych pobudek?

Opublikowano

To te Batmany nawet 60 klatek nie wyciskają? Żal.

Opublikowano

nobody sony ci płaci za reklame czy robisz to z altruistycznych pobudek?

sieje guwnoburzę for fun przy okazji walcząc z złem hipokryzji

generalnie polecam pracę z dużą ilością wolnego czasu, oraz internetem :usmiech:

Opublikowano

Ale ja nie neguje wszystkich remasterów. Uważam, że wcale nie jest złym ich wypuszczanie.Sam ograłem parę pozycji, ktorych nie ruszyłem na poprzedniej gen (między innymi przytoczony przez ciebie tlou). Ale to są gry z poprzedniej generacji i powinny być zoptymalizowane tak aby framerate był STABILNY.

Opublikowano

NGB/S1 tuż za nim

lol nie

nie no trochę tak. szczególnie jeśli lubi się wariacje kilku stylów walki, oraz płynne zmienianie broni w locie, zamiast wchodzenia w opcje. jedyne czego w nim brakowało, to zmiany stylów pod d-padem, jak w czwórce i byłby ideał.

zresztą dla mnie to coś w stylu:

appleorange.jpg

a oba owoce lubię bardzo mocno

Skoro sam porównujesz jabłko do pomarańczy to czemu piszesz, że trochę tak ? w NG brak jedynie zmiany broni w locie nie brak jej wariacji kilku stylów walki, broni tam masz od zawalenia, każda ma niepowtarzalny styl gry i każda ma swoje 5 minut. Możesz biegać po ścianach odbijać się od barków przeciwników i puszczać prze kozackie UT przy czym każde starcie to czysta piękna technika, zero przypadków wszystko zależy od nas, mało tego kierujemy mega bad ass Ninja który przed sobą ma takich bossów do pokonania jakich świat graczy na oczy nie widział plus kapitalne rendery po każdym chaptrze.

Zresztą na meta NGB ma 94 a DMC 3 ma 87 także sorry no bonus  :reggie:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Hmmm, bo minimalnie bardziej wolę japka?

Opublikowano

DMC3 i NG dwa zaje.biste slashery. Oba praktycznie bez wad i to już kwestia indywidualna komu co bardziej pasuje. A tłumaczenie Soula, że można biegac po scianach i zalaczyc UT dlatego lepsze to typowa gadka fanboya. W DMC3 mogę zaje.bac Royal Guardem całe combo jak się ma skilla, a potem zrobic releasa który gwałci obronę przeciwnika czy zrobic dziesięciokrotnego jump cancela z yamato. Można to w NG?! No nie można, to znaczy że jest gorsze?

Opublikowano

Nie tłumaczenie tylko stwierdzenie kilku faktów, różnica jest taka XM, że NGB to masterpiece który podniósł poprzeczkę bardzo wysoko a DMC 3 to tylko bardzo dobra kontynuacja, przeciętnego DMC2, a jako ,że jesteśmy CW to oceny też mówią same za siebie.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

A tymczasem mega super hit na blaszkę "Zbuduj piramidy na początku VI" na Metacritic oceniło aż zawrotne 8 serwisów! Hurra, gra normalnie cieszy się rosnącym zainteresowaniem! Ta. Ten no.

<cykanie świerszczy>

Ej Maus, ale chyba nie dałeś się nagonić sfrutrowanemu trollowi blantmanowi na piecyka, który sobie takowego kupił, a teraz ma w nim cytując klasyka z gry Rezerwowe psy - "Chłodno, głodno, ch*jowo" ? Kup se chopie konsole i graj jak cywilizowany człowiek, a nie jak dzikus-podludź na czymś co nawet do gier nie powinno służyć. Ograsz sobie Batmana, oraz masę innych zachodnich sztosów, co na pc-ie próżno szukać :)

A no, Major Sztos w Rezerwowych Psach to był mój bohater. To ja korzystając z okazji przypomnę za(pipi)*sty soundtrack z tej wspaniałej gry, z czasów gdy PC jeszcze nie ssał kul wielbłąda ;)

https://www.youtube.com/watch?v=3WqwV6CzVtE

A jeśli lubię strategie to też mam grać na konsoli?
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.