Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

PS4 traci kolejnego 'exa'. Abzu trafi na Xbox One w styczniu. Fajno. 

Co następne? Salt and Sanctuary? 

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 647,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Xbot mówiący coś o ekskluzywnych gierkach, hehs dobre dobre

Opublikowano

PS4 traci kolejnego 'exa'. Abzu trafi na Xbox One w styczniu. Fajno. 

Co następne? Salt and Sanctuary?

To jakaś kolejna gierka co karierę robiła tylko na listach jetiego?

Opublikowano

Abzu nie wiem ale S&S proszę szanować :lapka:

Opublikowano

A to ktoś nie szanuje? 

Xbot mówiący coś o ekskluzywnych gierkach, hehs dobre dobre

W moim sercu tylko kolor niebieski. 

Opublikowano

Ale w głowie zasiane zielone ziarno :(

Opublikowano

Kolejna kłótnia o exy, które wyszły na blachę z rok, dwa temu?

Jak dobrze być konsolowym graczem xD

Opublikowano

:notsure:

Opublikowano

No była dziś u mnie ta wasza cała Kinga i kupiła BF na PS4  :cool:

No bo co innego mogła na tego szrota bez gier kupić  :cool:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

nie wiem

zaczyna się powoli dymanie klapów - wersja na PS4 ma gorszy framerate niż XONE :cool: pewnie Sony dało cynk dla DICE żeby "zoptymalizowali" wersję ps4 by robactwo poleciało po PROstaka :dynia:

bwvVdig.png

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Buhahahahaa!  Jaka beczunia z niebieskich pokrak, nie dość że grają całą generację w slajdach jak zwierzęta to jeszcze w 200p   :dynia:

Opublikowano

PROsiak da niestety dużego kopa w wielu grach i podejrzewam, że większość osób z tego forum szybko się na niego przerzuci.

Opublikowano

No ja tylko czekam aż się pojawi, żebym mógł zagrać w Abzu, S&S, The Witness i inne indyki, które ograłem w 2015 roku na blaszcze, w znacznie lepszej grafice i na sensownym padzie od Xone

Opublikowano

No była dziś u mnie ta wasza cała Kinga i kupiła BF na PS4 :cool:

No bo co innego mogła na tego szrota bez gier kupić :cool:

Battlefield 1? Najlepszy fps na rynku. Ta gra jest tak dobra, że boty, które niedawno po 10 miesiącach posuchy dostały dwa czerstwe kotlety zagrywają się w BF.

Także uszanowanko dla Kingi, mam nadzieję spotkać ją na serwerach najlepszej konsoli według ludzkości i sztucznej inteligencji :fsg:

Opublikowano

Kinga jest takim samym graczem, jak trójnóg konsolą nowej generacji 

Opublikowano

No była dziś u mnie ta wasza cała Kinga i kupiła BF na PS4 :cool:

No bo co innego mogła na tego szrota bez gier kupić :cool:

Battlefield 1? Najlepszy fps na rynku. Ta gra jest tak dobra, że boty, które niedawno po 10 miesiącach posuchy dostały dwa czerstwe kotlety zagrywają się w BF.

Także uszanowanko dla Kingi, mam nadzieję spotkać ją na serwerach najlepszej konsoli według ludzkości i sztucznej inteligencji :fsg:

BF1 jest dobry, niestety klapy swoimi spustami skutecznie obrzydzają mi tę grę. Na tyle, bardzo, że mam ochotę kupić Gears of War 4 i grać w nie z słuchawkami za  TYSIĄĆ KUR/WA DWIEŚCIE zł   :xboss:

Edytowane przez chris85

Opublikowano

No ja tylko czekam aż się pojawi, żebym mógł zagrać w Abzu, S&S, The Witness i inne indyki, które ograłem w 2015 roku na blaszcze, w znacznie lepszej grafice i na sensownym padzie od Xone

No i w końcu koniec z rzyganiem po zobaczeniu Driveclub VR :banderas:

Opublikowano

Gdybyś nie kierował się fanbojstwem tylko zdrowym rozsądkiem i inteligencją mówiłbyś dokładnie na odwrót, tak jak sztuczna inteligencja stworzona przez Microsoft.

Opublikowano

Gdybyś nie kierował się fanbojstwem tylko zdrowym rozsądkiem i inteligencją mówiłbyś dokładnie na odwrót, tak jak sztuczna inteligencja stworzona przez Microsoft.

Prawdziwa głupota zawsze wygra ze sztuczną inteligencją :(

Opublikowano

Kinga jest wspaniałym graczem

Opublikowano

ciekawe jak długo Chińczycy z sony uczyli ją trzymać pada, żeby dobrze na fotach wyglądała

Opublikowano

Sztuczna inteligencja od MS więcej gier przeszła niż Kinga, ale niech Wam będzie, że ta klaperska maskotka stulejek jest graczem :yao:

Opublikowano

nadal podniecacacie sie tym blond plastikiem z youtube? xD ile wy macie lat? 

Opublikowano

Słuchawki za 1200 i podkonsola za 1000 zl która wyświetla 720p, brakuje jeszcze pada superelite gdzie będzie naklejona morda spencer i zestaw przegrywa gotowy. Nawet mi was nie żal bo każdy wie, że mieliście w domu szaraka więc przynajmniej otarliscie się o jedyny słuszny sprzęt.

Opublikowano

ale switcha to ty szanuj

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.