Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Dynia to jarać się czym więcej niz pierwszą częscią tej crapowej serii

Wasze top 25 wszech czasów

1.Arcanum

2.Metal Gear Solid

3.Bioshock

4.Journey

5.Fallout 2

6.Metal Gear Solid 3

7.Left4Dead

8.Amplitude

9.Resident Evil 4

10.The Orange Box

11.Doom

12.Bloodborne

13.Red Dead Redemption

14.Shenmue

15.Shadow of the Colossus

LEWAK JAK SAM SIĘ ZAORAŁ HEHEHE

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 646,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Dzis 8h godzinny maraton grania w gierki, dawno tak nie mialem. X360 dostarcza, czulem sie jak za czasow szaraka, turowe jrpg i zonglerka 4 płytami.

Opublikowano

Plakalem po walce na białej polanie...piekna gra

Edytowane przez Szymek_PL_

Opublikowano

Tylko dwie gry wzbudzily we mnie emocje, Tlou i Crisis Core.

Opublikowano

No to moze LO tez sie uda, jest kilka ciekawych momentow, polecam tez sny czytac.

Opublikowano

Czytam, z tych co mam chyba ten o trzesieniu ziemii i corce wlascicieli tawerny podobaly mi sie najbardziej.

Opublikowano

Dzis 8h godzinny maraton grania w gierki, dawno tak nie mialem. X360 dostarcza, czulem sie jak za czasow szaraka, turowe jrpg i zonglerka 4 płytami.

Też se robię takie maratony, X360 król! Szarpię w San Andreas, RE4, Forzę Horizon i Gearsy 3. LO zostawiłem sobie na święta.

Opublikowano

Biedni klapeusze... nie dość że Kazimierz dyma ich na każdym kroku kolczastym dildosem (teraz to w zasadzie ma na nich wylane, bo głównie interesuje go opchnięcie każualom PS VR) to jeszcze są grzmoceni na dwa baty! :yao:  Tym drugim grzmocicielem jest Activision, które wymaga od nich dodatkowo wklepania kodu na Modern Warfare w drozszej wersji Legacy :dynia:  Skutkuje to tym, ze klap, który będzie chciał opchnąć na rynku wtórnym grę sprzeda tylko IW za bezcen, bo MWR juz na nim "nie bedzie". Oczywiscie od zielonego patrycjatu nie jest to wymagane. Oni żadnego kodu wklepywać nie muszą :xboss:

A co na to klapy? Nic, siorbną to bez popity :shieeet:

Oto co przygotowało Sony z Acti pospołu dla januszy plejstejszyn:

ildpnk.jpg

Zdjecie zrobione wczoraj poznym popoludniem w Saturnie w gdyńskim Centrum Riviera.

Zaręczam,że ta sterta przedwczoraj była dużo większa, wiec klapichy sie rzuciły :pawel: Nie dziwie sie...po takiej posusze to na pustynii człek nawet benzynę wychleje, a co dopiero wygłodniały klap, który od dawna nie ma w co grać :yao:

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

(pipi)a jakim trzeba byc przegrywem zeby lazic po sklepach i konsole liczyc. bez kitu, za duzo dla mnie nawet jak na cw

Opublikowano

(pipi) jakim trzeba byc przegrywem zeby lazic po sklepach i konsole liczyc. bez kitu, za duzo dla mnie nawet jak na cw

Dupencja już pękła czy za moment?;-)
Opublikowano

Wstrzymam się jeszcze do jutrzejszej relacji z Saturna w gdyńskim Centrum Riviera.

Opublikowano

Czarek dobry zealota marki. łazić po sklepach i cykać fotki na potrzeby relacji do CW xD

to się dzieje naprawdę

Opublikowano

Czarek dobry zealota marki. łazić po sklepach i cykać fotki na potrzeby relacji do CW xD

to się dzieje naprawdę

Tak...to jest misja. Ktoś musi denuncjować waszą klaperiany hipokryzję, to raz...a dwa to zwykłe ludzkie współczucie dla życiowych looserów... Tak bardzo dymani i orani ;-)
Opublikowano

dymany i orany to będzie, ale Twój kumpel po wyjściu Nioh Nioha, Niera i Yakuzy ;-)

Opublikowano

Chodzic po sklepach i robic relacje ile konsol zeszlo w ciagu dnia xD Przegryw jak nic. Nazywa graczy PS4 januszami a sam wspiera tego raka od Acti. Wystarczy wejsc w jego profil jakie bezguscie.

Oj Czarek lubisz tego COD COCK. Przyznaj sie.

Opublikowano

Na XO instaluje mi się od wczoraj PORAŻKA !!!!. Czytałem na forach zagranicznych że jest problem z jakimś dużym plikiem ktory bardzo wolno się ściąga.

Pewnie dlatego, że nie urwał kabla od internetu, nie obrócił konsoli o 180 stopni, nie nastawił prania i na domiar złego pewnie po prostu nie szanował marki. :xboss:

Opublikowano

Czezare jaki przegryw, caly czas suchary tylko go bawiace i krecenie suchej beki ze niby klapy tylko czekaja na coda, beka z coda itp, wchodzisz do kacika CoD a tam najbardziej aktywny Czezare i jeszcze takie jego posty:

Wbrew sobie, bo nie zamierzalem w ogole grac przynajmniej na poczatku w tego kotleta, odpalilem i...WSIĄKŁEM! Boszsze, jak to jest odcurwiście wykonane!! :fsg:  :banderas:  Kapitalnie odswiezone mapy, wszystko plynniusio popyla.Dla mnie  RE-WE-LA-CJA!! Wspolczuje serdecznie tym, ktorzy w to nie graja na zasadzie nie bo nie, albo czekaja az to wyjdzie osobno. Gdybym wiedzial to co wiem po zagraniu to bym sie nie wahal ani chwili z zakupem juz teraz :obama:

Opublikowano

Czezare jaki przegryw, caly czas suchary tylko go bawiace i krecenie suchej beki ze niby klapy tylko czekaja na coda, beka z coda itp, wchodzisz do kacika CoD a tam najbardziej aktywny Czezare i jeszcze takie jego posty:

Wbrew sobie, bo nie zamierzalem w ogole grac przynajmniej na poczatku w tego kotleta, odpalilem i...WSIĄKŁEM! Boszsze, jak to jest odcurwiście wykonane!! :fsg:  :banderas:  Kapitalnie odswiezone mapy, wszystko plynniusio popyla.Dla mnie  RE-WE-LA-CJA!! Wspolczuje serdecznie tym, ktorzy w to nie graja na zasadzie nie bo nie, albo czekaja az to wyjdzie osobno. Gdybym wiedzial to co wiem po zagraniu to bym sie nie wahal ani chwili z zakupem juz teraz :obama:

Trafiłeś Ficek jak śliwką w kompot lub jak kto woli kulą w płot...jak zwykle zresztą.Oczywiście kupiłem CoD-a, jak co roku od dziewięciu lat...

Czyli co...jestem hipokrytą? Jestem dwulicowcem? Przecież jestem z tego znany! :yao: Podobnie jak lubię kolor zielony tak lubię CoD-a. Każdy mi to nie wiedzieć czemu zarzuca. Mnie to nie przeszkadza, mam z tego każdorazowo dobrą bekę :Coolface:  Ale wiecie klapy na czym polega różnica miedzy mną a wami? W przeciwieństwie do was JA MAM WYBÓR! Podoba mi się CoD, kupuję...B1? Od czego najlepsza i najprzydatniejsza usługa oprócz Xbox Live tj EA Access? Wykupuję za 15 zeta miesięczny abonament i ogrywam kilkadziesiat gier, w tym 10-cio godzinnego triala  fulla B1. Gra mi sie spodobala i albo go niedlugo kupie, albo poczekam az wpadnie do EA Access i wowczas wykupie abonament na rok za ledwie 80 zeta.  I co klapiszcza? Nie dla psa kiełbasa. Sory uznalo, ze EAA to jest chuynia dla graczy.Czaicie bazę? Z 80 zeta to Kazimir każe wam wyskakiwać za remastery z PS2 :yao: Jedzmy dalej...Tytanowy Janusz 2... Zblizaja sie swieta, T2 wpisze na pierwszym miejscu zyczen swiatecznych. Gwiazdor w zębach przyniesie. Jest jeszcze przecież Halo 5, najlepszy, najgrywalniejszy multiplayer FPS na konsolach ever. Tyle dobra, tyle skarbów i możliwości, a wszystkie te gry ogrywane w najlepszej, najstabilniejszej usłudze sieciowej, w towarzystwie najlepszego zielonego community, przy użyciu prawdopodobnie najlepszego pada w tym ramieniu galaktyki :banderas:  Na dalsze dywagacje szkoda szczempić ryja. Każdy widzi jak jest. Was natomiast macierzyste korpo wraz z innymi wydawcami smaga pytongami po odbytach (vide kod na MWR w Legacy Edition), a wy błagacie o wiecej. No to macie :yao: Nawet mi was nie żal :kaz:

Opublikowano

Mam nadzieje, ze ograne wszystko prawilnie w polskiej wersji Czaruś!

Szacunek!!!!!!!!1111111

:oboma:

Opublikowano

ja mam wybor - wymienic cztery gierki z tego trzy w lepszych wersjach dostepne na nadkonsoli4

jeszcze na mikolaja gadac gwiazdor - jezu jak gardze tym sucharem

Opublikowano

Jaki butthurt od zielonego, tylko brak popcornu  :reggie:

Opublikowano

Granie w fpsy na konsoli. Do tego jeszcze ten mierny średniak titan fall. Ostatni dobry FPS to był Black na PS2, przynajmniej miał fabułe dłuższą niż 5h. Ale PolsatS dalej będzie kopał się w czoło mówiąc, że hantel to najlepszejszy pad do gier typu call of myje starej gacie.

Widać, że community microszitu jest na poziomie community League of Legends :dynia:

Opublikowano

Szanuję za szanowanie X360, nawet jeśli nastąpiło to parę lat za późno. Cudowna konsola to była. Szkoda, że w latach 2011-2013 ktoś tam z ch,ujem na głowy się pozamieniał i podjęli tyle złych decyzji przy projektowaniu X1. Konsola ma gierki w przeciwieństwie do PS4, ale jasny gwint obcowanie z X360 to była przyjemność, z X1 bywa różnie.,

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.