Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Da się jeszcze bardziej zryć beret łatwemu ?

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 646 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

taki izi z fankiem gadajacy i narzekający na psucie branży to hipokryzja over 99999

Opublikowano

Dishonored 2  :corvo: 91 na meta :obama:

Opublikowano

Fanek piszący o dwuletniej gwarancji Sony na Prosiaka powołując się na warunki gwarancji za Xperie to jest dopiero asior. Jak to było, nie miałem podjarki, ale poleciałem do sklepu day one? I to jeszcze w koplecie z ostatnią Larą co od roku jest na Xone :P

Opublikowano

Właśnie przeczytałem post Isis z tematu prostaka o niebieskich podkladkach.

Smutne że NFZ tak słabo działa wśród ludzi uposledzonych :(

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Watch dogs 2 87.35% na Gamerankings, oFi ale będzie granie w multi :banderas:

Opublikowano

I gdzie są wasze hejty teraz? Recenzje jak najbardziej pozytywne, fajna rozgrywka, nie powtarzalna i jest co robić. 

85% na METACRITIC versus to:

tumblr_ogmx921lKJ1vrcbv0o1_500.jpg

nie starczy mi dyń by wam przekazać beke z ludzi którzy Watch Dogs 2 hejtowali

Smatrij Sabaki wtaroj to geniusz, powiedział ofi i ja mu wierzę... :gayos:

Opublikowano

z tym pecetem to mam tak jak Ty z ksiazkami. xD

Doprawdy w październiku przeczytałeś  zagrałeś i przeszedłeś 5 gier na pieca ? 

Opublikowano

Z jednym trzeba racje Ofiemu przyznac, ze sie nie pomylil ze beda wysokie oceny tego pastelowego goowna.

Tylko kupcie razem nowki w folii raki trza wspierac co nie.

Opublikowano

Z jednym trzeba racje Ofiemu przyznac, ze sie nie pomylil ze beda wysokie oceny tego pastelowego goowna.

Tylko kupcie razem nowki w folii raki trza wspierac co nie.

:thanks:

Tyle ludzi jedzie po tej produkcji, a czuję że większość i tak zagra na przestrzeni miesiąca, bo gra zbierze dobre oceny   :yao:

Edytowane przez Starh

Opublikowano

raki trzeba wspierac, napisal czlowiek jarajacy sie osiemnasta czescia final fantasy (a nie licze spinoffow jak crisis core czy tacticsy) i dwunasta czescia yakuzy

tylko watch dogs, prosiak z psiakiem2 juz do mnie leca

Opublikowano

the cancer is spreading

Opublikowano

raki trzeba wspierac, napisal czlowiek jarajacy sie osiemnasta czescia final fantasy (a nie licze spinoffow jak crisis core czy tacticsy) i dwunasta czescia yakuzy

tylko watch dogs, prosiak z psiakiem2 juz do mnie leca

Od Yakuzy człeniu to trzy chuye w bok, yasne?! :doom:

Opublikowano

przeglądam dziś sobie nową galerię z Nioha na najlepszym growym portalu w dziejach ludzkości, a tam na końcu taki chvj:

Obo4iPS.jpg

Ubi ładnie musiało dać w łapę, by wciskać to guwno dla plebsu nawet w newsy kompletnie innych tytułów  :usmiech:

Opublikowano

Wszystkie te gry to taka sama s(pipi)ina czy ff czy watch dogs czy call of duty. Tylko indyczki i tylko PC :D

Opublikowano

Wacz dogs 2 chciałem zaznaczyć jest w miarę nowym IP, a że zrobiło to Ubi to trudno. Zawsze to nie kolejny asasyn kopiuj wklej. Czytam pierwsze recki o szczekaczach i jest na prawdę dobrze. Misje są fajne, urozmaicone, można robić za taxówke Ubera w misjach pobocznych, które również są rozbudowane. Postarali się ogółem.

A Yakuza co? Żeby to ograć to musiałbym ograć wszystkie części by w ogóle ogarnąć czy mój bohater na pewno jest człowiekiem. 

FF XV to jedna wielka niewiadoma.

Ale będzie grane pleju po sieci. Wspólne hakowanie sklepów i te memiaste żarty na ulicy przechodniom. Do tego duży sandbox, który nie nudzi i niesamowite pościgi za korposzczurami. 

Ciekawe czy PROsiak się nie spali od tego słońca w szczekszczek2 xD

Opublikowano

szczególne że Yakuza 0 na ps4 to prequel jedynki. no już nie da się tam wskoczyć  

Opublikowano

wow taxi misje xDD rewolucja w branży

Opublikowano

Dishonored 2   :corvo: 91 na meta :obama:

Serio? Jak ten rynek gier nisko upadl. :(

Edytowane przez Gość

Opublikowano

szczególne że Yakuza 0 na ps4 to prequel jedynki. no już nie da się tam wskoczyć  

prequel czy remaster? 

Opublikowano

a jeśli się sprzeda także REMAKE jedynki

Opublikowano

MCV UK donosi, że tydzień debiutu na brytyjskim rynku PS4 Pro przełożył się na trzykrotny wzrost sprzedaży łącznej konsoli PS4 po tym, jak w poprzedzających tygodniach, sprzedaż konsoli Sony zwolniła gdy ludzie czekali na PS4 Pro. GfK donosi, że sprzedaż wzrosła o 204%, a 65% wszystkich sprzedanych konsol z rodziny PS4 należy do wersji Pro. Lepiej sprzedaje się także wersja Slim, która zanotowała wzrost sprzedaży względem poprzedniego tygodnia o 8,5%. Dzięki tym wynikom, cała rodzina konsol PS4 sprzedała się lepiej od Xboksa One (wersja One i One S) o 44% mimo wzrostu o 85% względem poprzedniego tygodnia.

Serwis GameIndustry informuje, że procentowa dane przekładają się na 40 tysięcy sprzedanych konsol PS4 Pro i 25 tysięcy wersji zwykłej i Slim. Xbox One w tym samym czasie sprzedał się w 45 tysiącach sztuk, co Microsoft zawdzięcza niesamowitej promocji, którą przygotował do graczy gdzie konsolę w pierwszym modelu można było kupić z trzema grami za 179 funtów.

http://www.pssite.com/news/53481/ps4-pro-w-uk-wystartowalo-dobrze.html

JAKI WALEC, ZIELONE GUWNO BEZ GIER ROZJECHANE

Spencer niemal rozdaje konsole za darmo z 3 grami, a guwna i tak nikt nie chcę. Ciekawe co będzie się działo jak od grudnia do marca wyjdzie te 8, słownie, osiem, O S I E M eksów, a na sp.ierdoline spencera jedno gejlo wars.

DOMINACJA JAK ZA CZASÓW PS2. :banderas:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.