Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Beka z Gearsow, a według npd sprzedały się tylko gorzej niż bf1 i Mafia i to na dodatku nie wliczając cyfrowek więc na tle innych gier jest spoko, a co do danych vgc to takie Halo na 2x mniej konsol poszło lepiej niż wyglądające jak życie Uncharted 4 od notigods.

Co zrobisz, nic nie zrobisz.

WD2 w UK też poszło jakieś 5x gorzej niż jedynka więc nie jest lekko ale tutaj akurat mi ich nie szkoda, niech ginął.

Edytowane przez hav7n

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 645,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

uncharted 4 byl chyba pierwszym dobrym unchartedem bez jakichs poyebanych schizow, plonacych czach i killromow z doopy, mocne 9-/10

pomyśl że zamiast tego crapa miałbyś the last of us 2.

someday...

Opublikowano

Kolega mówił, że Uncharted 4 dużo lepsze od poprzednich części więc kupiem  :lapka:

Opublikowano

@zeratul

na tej generacji moze i tak..

Edytowane przez kermit

Opublikowano

no i co z tego że GoW4 sprzedał się "tak sobie" i ma " taką sobie kampanię" skoro bije łeb właściwie każde multi tej generacji ? ta gra żyje. 

ja perdole
masz PS4, czekasz do premiery, idziesz, kupujesz, bawisz się rewelacyjnie - owszem, przez 20godzin

20 godzin później xbocik dalej gra i bije level - i będzie to robił przez kolejne kilkaset. 

w tym samym czasie samotny i skrajnie pesymistyczny niebieski ludek będzie podniecał się trailerami kolejnego singlowca lub śledził wyniki NPD (xD)
- szczyt żalu, aż mam ochotę wysłać dla was smsa pod 74711

żeby nie było, ja mam zawsze każdego Playa, później puszczam go pod młotek bo jest po prostu nudny.
Uncharted 4 było dla mnie świetną przygodą i masowało gałki oczne - tyle że zabawy było na jeden weekend. . . 

teraz mógłbym tak jak żałosne grono tutaj czekać kolejne miesiące na nowego singlowca 

...ale mam to:

giphy.gif
giphy.gif

polecam, dużo ciekawiej jest mieć konsolę która robi trochę więcej z internetem niż pobieranie DLC i komunikatów błędów PSN.

Edytowane przez II Noxx II

Opublikowano

@up

A jak ktoś nie lubi się strzelać z 12 latkami to jaką konsolę polecasz?

Opublikowano

Dowolne playstation 

Nie zagwarantuję Ci tego że pograsz z 11-latkami, lub 13latkami (jeśli akurat wiek 12 nie odpowiada)

ale jestem pewien, że po prostu z nikim

Opublikowano

ja od zawsze na zawsze bardziej cenie dobrego singla niz multi

pozdrawiam

Opublikowano

Noxx jak odważnie rzucił rękawice Ofiemu w starciu na najglupszego użytkownika forumka :obama:

Opublikowano

Halo jest (pipi)owe nie polecam. Sam w to (pipi) nigdy nie grałem i nie zamierzam.

Ciekawe ile osób krytykujących nowe części halo czy gow w nie zagrało?

Opublikowano

halo fabularnie i settingowo to dla mnie beka ale gra sie w to mega miodnie a ten coop w singlu to juz wogole :3

Opublikowano

Na Reach

Opublikowano

Battlefield 1 - 1.25m; 1.292m (with bundles) (50% increase over Battlefield 4 which did 836k)
      XBO - 647k (includes bundles which did ~42k)
      PS4 - 644k

Mafia III - 503k (122% increase over Mafia II which did 227k)
      PS4 - 310k
      XBO - 193k

Gears of War 4 - ~415k; 505k (with bundles) (-19% below Gears of War: Judgment which did ~620k)

Rise of the Tomb Raider (PS4) - ~120k

Titanfall - 182k (-79% below Titanfall 1 which did 865k)

Jezeli Gearsy poszly chuyowo to reszta devow juz dawno powinno zawinac swoje biznesy i zajac sie czyms innym :reggie:

Ten wynik Lary i Tytana xD

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Ci dalej swoje xD

Jak dobrze, że wyszło Dishonored 2 i człowiek znowu nie ma czasu na te głupoty, wraca do domu i gra jak szalony  :xboss:  :corvo:

Opublikowano

(pipi)a jak ja bym w to pogral, jedynka byla mega rozkmina dla mnie. Tylko piniundzy brak :(

Opublikowano

Noxx jak odważnie rzucił rękawice Ofiemu w starciu na najglupszego użytkownika forumka :obama:

Ofi w ogóle ostatnio zmądrzał i zachowuje się jak Mr Robot

xDD

XDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Idą łeb w łeb

Opublikowano

singiel >>>>>> multi od zawsze i na zawsze

Opublikowano

Bezemnie to branża upadnie. Już jest petycja o fabularne DLC w coopie do U4, zamiast bezmyślne pif pafowanie do biegających botów.

Max kolonko prowadzi i nagłaśnia.

Edytowane przez oFi

Opublikowano

Bezemnie to branża upadnie

89HANHg.gif

Opublikowano

Fakt, mendrek i ofi ratują branżę 

Opublikowano

Tenacious D gejmingu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.