Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Jedyne konsolowe exy po stronie xboxa warte uwagi to obecnie FH2, FH3 i Ori. Od biedy jeszcze Quantum Break ze względu na fabułę i fajne połączenie gry z serialem. No ale reszta to dla mnie mogłaby nie istnieć. 

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 642,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Quantum Brake na pc, żaden ex.

Opublikowano

Przeczytaj jeszcze raz co napisałem, ze zrozumieniem. 

Opublikowano

jeszcze żeby te głupie osły grały w te xboxowe eksy na pc xD

mi się na gtx770 odechciało i wolałem kupić xboxa ale nie, będą się przekomarzać. wy gnoje.

Opublikowano

Quantum break to moze za 5 euro kupie, tyle ta gra jest warta

Opublikowano

No pewnie tylko kiedy zgromadzimy je wszystkie na półce?

Ja mam na swojej półce 12 albo 14 ex'ów z Xone, ciekawe kiedy Zdunek się tylu dorobi na PS4 :P

To chyba w nie jeszcze nie grałeś, bo przeglądając twój profil widziałem tylko Halo, Gearsy i Forze.

12 exów na Plejke to ja miałem miesiąc po kupieniu konsoli :dynia:

ZAORANE

Pokaż zdjęcie z tymi 12 pudełkami na PS4 bo coś ściemniasz XD

Opublikowano

Dla mnie takie naprawdę solidne exy na PS4 to Kres Złodzieja, Bloodborne, DriveClub i Ratchet. Order fajny ale tylko na parę godzin. Te gierki które wymieniłem wciągają na długie godziny.

bo to są jedyne exy warte jakiekolwiek uwagi, wbrew temu co mówią listy ficusiów, yeti i innych niebieskich oszołomów.

przeciętny ex na ps4 wygląda tak

albo tak

albo jest portem z vity lub kolejnym remasterem/rimejkiem. I wszystkie te gry i tak nie kupują bo wolą wbijaż prestiże w call of duty albo robić strike'a w destiny.

nieprzeciętne exy na ps4 są, ale wychodzą raz do roku i tak będzie do końca generacji - w 2017 może Horizon, w 2018 god of war i w 2019 the last of us 2

Opublikowano

No pewnie tylko kiedy zgromadzimy je wszystkie na półce?

Ja mam na swojej półce 12 albo 14 ex'ów z Xone, ciekawe kiedy Zdunek się tylu dorobi na PS4 :P

To chyba w nie jeszcze nie grałeś, bo przeglądając twój profil widziałem tylko Halo, Gearsy i Forze.

12 exów na Plejke to ja miałem miesiąc po kupieniu konsoli :dynia:

ZAORANE

Pokaż zdjęcie z tymi 12 pudełkami na PS4 bo coś ściemniasz XD

Przecież masz mój profil do sprawdzenia ziomek.  :kaz:

Opublikowano

I tak gra w Destiny xd albo the diwizon. Co te janusze z plejstejsion xd

Opublikowano

A co mam profil lurkować, pokaż zdjęcie z 12 exami na PS4 na półce. Napisałeś, że tyle miałeś miesiąc po kupieniu PS4, więc nie powinien być problem :)

Opublikowano

A co mam profil lurkować, pokaż zdjęcie z 12 exami na PS4 na półce. Napisałeś, że tyle miałeś miesiąc po kupieniu PS4, więc nie powinien być problem :)

Nie ogarniasz jeszcze że jest coś takiego jak wersja elektroniczna? :dynia:

Edytowane przez Zdunek

Opublikowano

No ja ogarniam, ale widzę, że Ty nie masz pojęcia o czym tu się pisało, więc na przyszłość radzę czytać posty na które odpowiadasz kolego.

Opublikowano

Niestety ale MaZzeo napisał prawdę o exach na PS4. Jest tylko kilka perełek wartych zakupu bo w resztę i tak nikt nie gra. Bo kogo teraz obchodzi jakiś Knack czy inny indykowy ex. Teraz wyjdzie Last Guardian i w tej grze pokładam nadzieję na cudowny powrót do czasów PS2. Horizon jest ciekawe i na przyszły rok zostaje jeszcze Days Gone. Reszta w 2018.

Opublikowano

Przestań się zaorywać.

Rozmawiasz ze mną, zadajesz pytania mi. 

Bierz to na klatę, pokaż że zieloni mają chociaż godność człowieka.

Opublikowano

No ja ogarniam, ale widzę, że Ty nie masz pojęcia o czym tu się pisało, więc na przyszłość radzę czytać posty na które odpowiadasz kolego.

Zdunek nie napisał, że miał na półce tylko że po prostu miał. I kto tu nie ogarnia. 

Opublikowano

Plejstejsion ma jakieś exy? Bo jednak gry są dostępne na zwykłą wersje dla biednych oraz prosiak master race. Ładnie was wydymalo sony.

jak tak o tym myślę to ma to sens co mówisz. powinno być tak że kupując prosiaka wszystkie tytuły powinienem kupować jeszcze raz w drugiej wersji, albo część działała by tylko na starej, aby miało sens posiadać oba sprzęty i wtedy nikt by nie został wydymany. całkiem, całkiem

Opublikowano

No wykręcaj się dalej XD Proszę bardzo, mój post (do Nemesisa) na który TY odpowiadałeś:

Ja mam na swojej półce 12 albo 14 ex'ów z Xone, ciekawe kiedy Zdunek się tylu dorobi na PS4 

Pisałeś, że tyle to miałeś miesiąc po zakupie konsoli, no to dajesz zdjęcie z tymi 12 pudełkami na półce.

Newsflash - wszystkich ex'ów to ja mam więcej koleżko :)

Opublikowano

Plejstejsion ma jakieś exy? Bo jednak gry są dostępne na zwykłą wersje dla biednych oraz prosiak master race. Ładnie was wydymalo sony.

jak tak o tym myślę to ma to sens co mówisz. powinno być tak że kupując prosiaka wszystkie tytuły powinienem kupować jeszcze raz w drugiej wersji, albo część działała by tylko na starej, aby miało sens posiadać oba sprzęty i wtedy nikt by nie został wydymany. całkiem, całkiem

Masz gowniaka ps4 wersję dla biednych i jeszcze bronisz tej korporacji bo rzuciła ci te januszowe kapiszony dla mnie to jest ładne dymanko

Opublikowano

No wykręcaj się dalej XD Proszę bardzo, mój post (do Nemesisa) na który TY odpowiadałeś:

Ja mam na swojej półce 12 albo 14 ex'ów z Xone, ciekawe kiedy Zdunek się tylu dorobi na PS4 

Pisałeś, że tyle to miałeś miesiąc po zakupie konsoli, no to dajesz zdjęcie z tymi 12 pudełkami na półce.

Newsflash - wszystkich ex'ów to ja mam więcej koleżko :)

Była matura z j.polskiego kolego? :lapka:

1) Nigdzie nie wspominasz że chodzi o wersje pudełkowe.

2) Twoje pytanie odnosi się do exów, nie do pudełek.

EDIT:

Nie będę już odpowiadał, słaby troll. Ludzie bez godności.

Edytowane przez Zdunek

Opublikowano

Półka z gierkami może być też wirtualna hehe

jak np. jest na gogu

Edytowane przez suteq

Opublikowano

No nigdzie nie wspominam o pudełkach, bo na "półce" to mogę sobie KALIMBę postawić XD

Opublikowano

No ale mimo wszystko przykro się patrzy na posiadaczy Xboxa One, którzy nie zaznają, ani nie będą mogli zaznać hitów na PS4. Z tego wszystkiego Microsoftowi pozostał już tylko łabędzi śpiew w postaci remastera konsoli. Nie wiem co oni sobie myślą, że wydadzą middle-gena bez nowych gier i ludzie rzucą się, po czym oni zaczną je produkować dopiero? Niech może od razu do scorpio dodają kilo wazeliny, bo frajerom którzy się na to nabiorą może złagodzić ból który ten zakup wywoła. Tak spartolić swoją całkiem przyzwoitą przecież konsolę która zmotywowała Sony do wzięcia du*y w troki i zachowywania się jak na nowoczesne korpo przystało. Nawet Spencer przyznaje że nie wie co dalej, a to znaczy że zarząd dał mu ultimatum - albo ruszy sprzedaż, albo papa Xboxie. Ale wiadomo - nie ruszy. Bo wzięli się za to znowu od tyłka strony.

Przykro mi to mówić, ale to ostatnia generacja Xboxa [*] Sony znowu wymiotło konkurencję z rynku. Dominacja jak za każdego Playstation  ;)

Opublikowano

Mendrek pięknie opisał sytuację ps4 pro.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.