Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Jest aż cała jedna. Twój post jest inwalidą.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 643,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

i co, dobry ten Last Guardian czy nie?

Rewelacyjny, setki osób, które to przeszły w parę godzinek i już wystawiają na pchlim targu to potwierdzą

Zdecydowanie lepiej ograć 16 część halo i 8 girsów :/

Opublikowano

Na pewno lepiej niż kupić klekcjonerke z plastikową zabawką. Znajomi przyjdą i co to jest? Kot na talerzu gotowy do podania?:)

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Jest aż cała jedna. Twój post jest inwalidą.

Zobaczymy po weekendzie, w sumie Sony dobrze wykombinowały święta. Najpierw gaurdian od Mikołaja, potem do żyda i teraz będzie spokojnie można dołożyć 500 PLN do Cal of Duti.

Zdecydowanie lepiej ograć 16 część halo i 8 girsów 

:pinch: 16-nasty to chyba remaster unczarted 

Opublikowano

Rewelacyjny, setki osób, które to przeszły w parę godzinek i już wystawiają na pchlim targu to potwierdzą

Takie dzieło sztuki a sonybocarnia sprzedaje jak opętana przygody małego turka i szczura? Tfuu!

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Pograłem 1,5h bo jutro do roboty, ale ja jestem gra oczarowany. Jesli ktos jest fanem Ico i Sotc to moze brac w ciemno.

Opublikowano

oni tak wierni swoim fanom, ze nawet framerate przeniesli z sotc - nostalgia w kazdej strefie

Opublikowano

nie wiem o czym mowisz, na prosiaku gra chodzi elegancko

Opublikowano

sonyslejwy już pełna indoktrynacja xd

Opublikowano

ale to $ony pierwsze wypuściło rakową wersję konsoli, jeszcze oficjalna zapowiedź krótko przed premierą, MS zapowiedział 6TERAFUCKINGFLOPÓW na 1,5 roku przed, to się nazywa podejście do klienta, pełna kultura a nie PRL $oniacza z papierem toaletowym.

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

JP, jak zapowiadają grę 3-4 lata przed wydaniem, to źle, bo za wcześnie, bo powinni pół roku przed premierą, bo sztuczny hajp, a jak kulturalnie i z szacunkiem nie przeciągają sprawy z nową konsolą to, że rak, plucie na klienta. Tak więc nie płakać mi tu teraz, że na PSX wrócili do starej strategii zapowiedzi, bo to nie ich wina, że klienci sami nie wiedzą czego chcą.

Opublikowano

ale to $ony pierwsze wypuściło rakową wersję konsoli, jeszcze oficjalna zapowiedź krótko przed premierą, MS zapowiedział 6TERAFUCKINGFLOPÓW na 1,5 roku przed, to się nazywa podejście do klienta, pełna kultura a nie PRL $oniacza z papierem toaletowym.

No ale przecież Mendrek twierdzi, że to Mikrosoft jest winien blacharyzacji i middlegenizacji konsol i wiecie co? Ja mu wierzę :gayos:

Opublikowano

Pokażą Scorpiona z nowym halo, dlc do horizona plus wsteczna w pełnym 900p do gier z xone, i boty już będą zadowolone. Wam wystarczą 3 gry i granie w gierki z poprzedniej generacji.

Prawdziwe mocarne ip tylko od Sony, dla najlepszej społeczności w świecie growym.

Wy, tylko możecie z zazdrością popatrzeć na nową erę, która tylko u Sony. Was karmią non-stop krasnalami, Pudzianami i cofanien czasu plus tv tv.

Opublikowano

po co inne gry jak te trzy sa najlepsze w swojej klasie

Opublikowano

Co z tego, ze MS nie zapowiada swoich gier na dlugo przed premiera, jak i tak wiadomo, ze Halo i Forza Motorsport powstaja xd

Opublikowano

Za trzy dni Battlefront w EA Access, a wy klapy co? Kolejny indyk w plusie? Smacznego.

Opublikowano

No tak jak większość na tym forum wybiera uncharted 4 jako grę roku :D   Spoko o gustach dyskutować nie będę ale dla mnie w tym roku było kilka gier lepszych i bardziej grywalnych chociażby pierwsze 5 przykładów z brzegu - Forza Horizon 3, dishonored 2, tyranny, civilization 6 czy dark souls 3.  Też indycze giereczki jak firewatch, this is the police, oxenfree etc  pozamiatały. No ale dla was odtwórcze u4 ze spoko fabułą ale i dłużyznami jest goty bo GRAFIKA .  

90 % postów o u4 w okolicach premiery to było woooooooow jaka grafika i tasowanko, przy prosiaku też prawie nic o płynności gierek tylko tasowanko do grafiki. Ludzie ponownie kupują kupsztale pokroju second son aby zagrać jeszcze raz dla grafiki. To najgorszy pc gejming i to w wykonaniu klapów. Tasowanie do grafiki było modne na pc przed indyczą rewolucją. Nadal zdarzają się porąbani kolesie co kupują dwa tytany i zamiast grać spędzają pół dnia w ustawieniach graficznych. Nigdy nie spodziewałem się że przejdzie to na konsole ale po postach takiego fanka nie mam złudzeń :D

Gdzie gameplay czy fabuła w tym wszystkim. Liczy się już tylko grafika?  No chyba że raz na jakiś czas sony zrobi indyka ale EKSKLUZYWNEGO w pełnej cenie to wtedy jest jaranko mimo jawnego ruchania graczy nie PRO.  Pamiętacie jaranie yetiego no man sky ? A obecnie last guardian i recenzje rzetelnych dziennikarzy przy których nie ma nic napisane o działaniu na ps4. Dziennikarz jest pro i mu płynnie działa :D 

Opublikowano

GOTY tego roku jest jedno, a nazywa się DOOM

Opublikowano

a czemu boty czekaja na scorpiona? bo grafika, przeciez od pol roku co chwile tylko pier.dolenie ze 6 terafankow klapy zayebie, nic o grach (bo wiadomo ze gier dalej nie bedzie tylko trzy serie jak owsiak - do konca swiata i jeden dzien dluzej) tylko tasowanie ze wreszcie po stu latach dostana konsole mocniejsza od playstation

Opublikowano

Bo i klapy i boty to to samo, gowniane szambo pelne januszy patrzacych tylko na graficzke. Tylko u Nintendo liczą się GRY I GAMEPLAY, bo wiadomo, że grafika zawsze będzie cudowna i śliczna jak malowana :banderas: 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.